Bank díjak le kell állítania a kifizető

Home » Banking and Loans » Bank díjak le kell állítania a kifizető

 Bank díjak le kell állítania a kifizető

Az American Bankers Association (ABA), a legtöbb amerikai fogyasztók nem fizetnek díjat a bank. Ön része ennek a csoportnak?

A bankok még mindig keresnek sok pénzt, és díjak fontos forrása a nyereség. Ez azt jelenti, hogy az emberek, akik  ezt  fizetni díjak teszik ki mindenki másnak – néha kifizető több száz dollárt, vagy több évente. Ha fizet díjat a bank, megtudja, mik azok, amit ők olcsóbb akkor, és hogyan lehet véget vetni ezeket a költségeket.

1. karbantartási díjak

Egyes bankok díjat számít csak, hogy egy fiókot. Ezek havi karbantartási díjak automatikus funkciót, és futnak között 5 $ és 20 $ havonta, attól függően, hogy hol és milyen banki szolgáltatásokat regisztrál. A legtöbb, ez a fajta díj nem több , mint enni semmilyen kamatot kapsz egész évben, és talán még egy kemény időmérő fiókegyenlegét nulla felett.

Karbantartási díjak viszonylag könnyű elkerülni. Akkor sem:

  1. Használjon egy bank nem számít fel a karbantartási díjak, vagy
  2. Juss díjmentességre úgy, hogy a díjak nem kerülnek felszámolásra

Free banki még mindig a valóság. Miután a pénzügyi válság, a nagy bankok készült nagy hír vágással ingyenes ellenőrzése számlák (és növekvő karbantartási díjak). Azonban sok bank még mindig ingyenes ellenőrzése. Online bankok egy gyors és egyszerű forrás ingyenesen banki, mivel ritkán van minimumkövetelményeket vagy havi díjat. Ha szeretné, hogy az előnyöket a tégla-és habarcs bank (bankfiók is hasznos), meg a kisebb helyi intézmények, mint például a regionális bankok. Hitelszövetkezetek, amelyek a tulajdonában vannak azok az ügyfelek, szintén egy nagy lehetőség a szabad ellenőrzés.

Díjmentességeket meglehetősen egyszerű: ha megfelelnek bizonyos feltételeknek, a bank nem számít fel a karbantartási díjak. Közös kritériumok, amelyek lehetővé teszik, hogy kikerülje díjak tartalmazzák:

  • Beállítása közvetlen befizetés a fizetés a bankszámláján (néha egy minimum 500 $ havonta szükséges)
  • Vezetése a számlaegyenleg bizonyos szint felett ($ 1,000, például)
  • Regisztráció a papírmentes kimutatások
  • A különböző szolgáltatások ugyanattól a bank (kapok egy jelzálog ugyanabban a bank, ahol tartod a folyószámla, például)

2. Folyószámlahitel és fedezethiány

Folyószámlahitel díjakat az elégtelen fedezet (vagy NSF) kerülhet, vagy több, mint a karbantartási költségeket az év folyamán. Amikor a fiók egyenlege kezd kimerülni, akkor fennáll a veszélye, kifizető ezeket a díjakat.

Folyószámla díjakat gyakran mintegy 35 $ sikertelen tranzakció. Például, ha a fiókjának $ 1, de tölteni $ 4 bankkártyával (és nem iratkozott fel a bank folyószámla védelmi program), akkor fizet 35 $ csak kölcsön $ 3. Pénzt az ATM után, és akkor is szembe egy másik 35 $ díjat.

Szerencsére folyószámla díjakat nem kötelező. A bankok használják regisztrálhass a folyószámlahitel védelem automatikusan, de most meg kell, hogy opt-in a szolgáltatást. A legtöbb esetben inkább csak már a kártya elutasítva (akkor valószínűleg fizetni készpénzzel, vagy egy másik kártyát, megtakarítás magát a $ 35). Ha vannak érdekli folyószámla védelmét, érdemes kutatja a lehetőségeket. Néhány bank át a pénzt a megtakarítási számla a folyószámla $ 10, vagy úgy, és mások kínálnak folyószámla hitelkeretre (amely kamatot számíthat fel az összeget, amit „kölcsön” helyett egy nagy átalánydíj tranzakciónként).

Leiratkozás sem elég

Azt hihetnénk, hogy te vagy a tiszta, ha nem engedélyezte a folyószámla védelmet. De akkor is fizetniük, ha a számla egyenlege nulla, és fut a díjak hit fiókját. Például, lehet, hogy hozzanak létre az automatikus jelzálog vagy biztosítási kifizetések a folyószámla (így a számlabenyújtó húzza az alapok ki minden hónapban). Ezeket a kifizetéseket kezeli eltérően – választotta ki a folyószámlahitel védelem csak megakadályozza, hogy túllépje az Ön bankkártyáját.

Ha tranzakciók felhívni a számlaegyenleg fagypont alá, a bank díjat számol az elégtelen fedezet. Ezek a díjak is jellemzően körülbelül 35 $ sikertelen tranzakció.

Amit megtehetsz

Hogyan lehet elkerülni a folyószámlahitel és NSF díjakat? Az egyszerű válasz az, hogy elég pénz a számláján. De nehéz húzni, hogy ki, mikor a pénz szűk és elektronikus tranzakciók húzza ki pénzt anélkül, hogy tudna róla.

Nyomon követheti, hogy mennyi van a számláján, és még mennyit fog van a számláján a jövő héten. Ha az egyensúly a fiók rendszeresen, akkor tudni fogja, hogy mely ügyleteket már átmentek, és melyek azok még mindig vár. A bankok az mutatják, hogy van egy bizonyos mennyiségű pénz áll rendelkezésre -, de akkor tudom, hogy nem az összes számla során elérte a fiókot.

Ez is hasznos riasztásokat állíthat be. Már a bank szöveget, amikor a fiók egyenlege kezd kimerülni. Tudni fogod, hogy meg kell változtatni, vagy törölni a kifizetéseket, vagy átutalni át a megtakarítási számla.

Mivel a biztonsági háló, akkor azt is szeretnénk, hogy hozzon létre egy folyószámla hitelkeret. Remélhetőleg, akkor nem szokásom használja , de ez egy kevésbé költséges módon kezelni alkalmi hibákat.

3. ATM díjak

ATM díjak közül a leginkább bosszantó banki díjakat. A legtöbb ember nem villog, ha fizetnek 10 $ havonta, mint a karbantartási díj, de utálom az elképzelést, a kifizető, hogy saját pénzt egy ATM. Ez van értelme: a díjat könnyedén hozzá legfeljebb 5% vagy 10% -a teljes visszavonása (vagy több).

Ha ATM gyakran szükség van egy módja annak, hogy elkerüljék azokat a díjakat. A legjobb módszer az, hogy az ATM-ek, hogy a tulajdonában vagy kapcsolt a bank. Ön nem fizet a bank „idegen” ATM-díj, sem fog további díjat fizetnek az ATM operátor. Használd a bank mobilalkalmazás találni ingyenes ATM-ek.

Ha egy hitelszövetkezet – még egy kis hitelszövetkezet – előfordulhat, hogy több az ingyenes ATM, mint gondolná. Sok hitelszövetkezetek részt vegyenek a közös elágazást. Ez lehetővé teszi, hogy ág szolgáltatások (ATM-eket) különböző hitelszövetkezetek – nem csak a saját hitelszövetkezet. Találni, ha a hitelszövetkezet részt vesz, és kitalálni, ahol a legkényelmesebb ATM-ek.

4. A lista folytatódik

A legerősebb biggies a mélység, de rengeteg más módon fizetni a banki szolgáltatások. Figyelje meg az ilyen díjakat.

Banki átutalás: Az átutalások nagy küldésére pénzt gyorsan, de ők nem olcsó. Ha tényleg nem kell, hogy küldjön egy drót, meg egy kevésbé költséges módon, hogy küldjön elektronikus átutalást.

Számlazárási díj: a bankok ding akkor, amikor bezárja egy fiókot röviddel megnyitása után is. Ha meggondoltad magad egy bank, várjon legalább 3-6 hónapig zárás előtt a fiók, hogy elkerülje díjakat.

A felesleges transzferek: Egyes fiókok számának korlátozása ügyletek (különösen átutalások ki a számla) megengedett havonta. Pénzpiaci számlák, melyeket néhány előnyeit egyaránt ellenőrzése és megtakarítási számlák, korlátozhatja, hogy három kivonás havonta. Megtakarítási számlák miatt rendeletben D korlátozhatják bizonyos kivonás hat havonta. Ha fogja tölteni pénzt azoktól számlák, előre tervezni, és mozgassa a pénzt a folyószámla nagyobb darabokban.

Korai visszavonása büntetés: letéti (CD-k) gyakran fizetnek magasabb kamatok, mint megtakarítási számlák. A cserét? Be kell elkövetni, hogy elhagyja a pénz a számlára sokáig. Ha kihúzza a korai, akkor fizet büntetést. Ha menteni, hogy a pénz, létrehozott egy CD létrán úgy, hogy mindig van némi készpénz jön ingyen, vagy használjon folyékony CD, amely lehetővé teszi a korai kivonás.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.