Bästa sätt att tjäna pengar Blogging för nybörjare

Home » Online Business » Bästa sätt att tjäna pengar Blogging för nybörjare

Bästa sätt att tjäna pengar Blogging för nybörjare

Kan man verkligen tjäna pengar blogga genom att vrida din personliga passioner, kunskap eller erfarenhet till en riktig inkomst på internet?

Nära ett decennium efter Wall Street härdsmälta är människor fortfarande finna det svårt att återhämta sig tidigare förluster och gå ihop. Färre och färre av oss kan räkna med stadig, livslångt arbete, och för dem som är så lyckligt lottade, lön och förmåner (om någon) är knappt tillräckligt för att uppfylla våra grundläggande behov.

Andra jobb, någon? I Amerika, två inkomster familjer är normen, men tänk på förödelse det vrak på ditt dagliga liv. Du är så slut när du kommer hem från jobbet, du knappt har tillräckligt med tid och energi för att göra middag och hjälpa barnen med läxorna. Även det blir svårt om du arbetar på mer än ett ställe, oavsett om kvällar eller helger.

Verkligheten är att vi flyttar till en frilansande och spelning ekonomi där fler och fler människor är att tjäna pengar på sina egna villkor genom en sido liv. Och av de mest populära sidan stressa är att skapa en online-närvaro och tjäna pengar blogga.

Det är ingen överraskning att fler och fler människor letar efter information om hur man startar en online-verksamhet för att generera extra inkomster (eller ens heltid inkomst) på internet.

Internet har gjort blogging mainstream, till den punkt där det kan finnas mer än en halv miljard bloggar på nätet när du läser den här artikeln.

Medan intäkterna generation är inte den enda anledningen (eller ens den bästa anledningen) för att blogga, existerar möjligheter för människor att skapa extra inkomst med en blogg.

Om du är ny på bloggande eller nyligen har startat en blogg, grattis! Jag hoppas att din huvudsakliga motivation är att ge värdefullt innehåll för dina läsare, eftersom det är hur du kommer att etablera expert status i din nisch på lång sikt.

Men det är inget fel med att göra lite extra pengar genom att blogga och flera enkla metoder finns för att få bollen i rullning.

Det borde vara självklart att för att tjäna pengar med en blogg är det bäst att börja med att välja en lönsam nischmarknad; något där det är en beprövad marknad som skär med dina egna passioner, intressen och expertis.

När du har gjort det, det är bara en fråga om att få webbplats trafik, bygga din e-abonnent lista och tjäna pengar på nätet. Låt oss ta en titt på några av de snabbaste, enklaste och mest lönsamma sätt du ca tjäna pengar på nätet med en blogg.

1. Google Adsense

Google Adsense kan vara den snabbaste och enklaste sättet för en nybörjare att börja tjäna passiva inkomster med en blogg. De grundläggande idéerna bakom Adsense är att du kan visa Google-annonser på din webbplats och när en besökare klickar på dessa annonser får du en procentandel av annonskostnaderna. Du har säkert sett annonser på andras webbplatser; du kan ha dessa annonser på din blogg eller hemsida också.

Adsense är en kontextuell annonsnätverk som placerar partner (business) annonser på din webbplats. Det är lätt att ställa dig allt du behöver göra är att kopiera och klistra in lite kod som du fått från Google på de platser du vill att annonser ska visas på din webbplats.

Google kommer då att visa annonser från annonsörer som är en match till innehållet på din webbplats så att idealt dina besökare ser relevanta annonser.

Oroa dig inte att din blogg nisch inte kommer att kunna dra kvalitet annonser på din webbplats. Google Adsense är en av de största nätverken på webben, så att du ska få en tillräckligt frisk lista över klickbara platser för att locka din läsekrets.

Och Google är smart nog att bara visa annonser på din webbplats som är relevanta för innehållet på din webbplats, så i många fall kan förbättra användarupplevelsen på din webbplats och annonser kan vara till hjälp.

Se bara till att innehållet är av högsta kvalitet!

Även Adsense är ett populärt alternativ, jag tror att affiliate marknadsföring information är också ett utmärkt sätt att göra gott passiva inkomster på nätet.

2. Amazon Associates

Amazon Associates är den sedan länge etablerade in-house affiliate program som drivs av Seattle-baserade Amazon.com-the största online-återförsäljare i världen idag.

Det ger bloggare möjlighet att tjäna provision genom reklam Amazon produkter på din webbplats försedda besökare click-through från din blogg till Amazon.com och göra ett köp.

Grundtanken med Amazon Associates är att du kan få en spårningslänk som är unik för dig som länkar till alla produkter som säljs på Amazon.com. Om någon klickar på länken på din blogg och går tillbaka till Amazon och köper objektet är du krediteras med försäljningen.

Det finns många sätt du kan främja Amazon produkter på din webbplats. Du kan inkludera en produktkatalog (hämtas från Amazon.com) på din blogg, kan du skriva recensioner och länkar till de produkter som du rekommenderar på Amazon, och du kan ha en rekommenderad resurser sida på din webbplats, bara för att nämna några.

Den varning om Associates är att det passar nog bloggare som skriver om merchandising, detaljhandel produkter och handla en hel del. Logiskt, kommer det att hjälpa din prestation om besökarna kommer till din webbplats redan predisponerade för att köpa.

Programmet fungerar genom att få Amazon länkar, banners eller widgets (t.ex. bildspel, ‘Mina favoriter’, ‘önskelista Widget’) på dina sidor.

En fördel är att om någon klickar på en länk från din webbplats till Amazon och hamnar köpa flera objekt (inte bara det objekt som du gör reklam) så skulle du få kredit för hela salu! Tänk dig att du rekommendera en bok på Amazon går besökaren till Amazon för att köpa en bok – och medan de är där hamnar de köper en ny TV, Sony PlayStation, och en del annat … du får kredit för alla försäljning. Inte bara det utan någon försäljning som görs i följande 15 dagar från att kunden krediteras dig också.

Ett annat sätt att tjäna pengar med Amazon är genom att publicera digitala böcker på Amazon Kindle.

3. Affiliate Marketing för digitala produkter

Som jag nämnde ovan, en av mina favorit sätt att tjäna pengar på internet är genom att främja digitala informationsprodukter som affiliate.

Precis som Amazon.com är en marknadsplats för fysisk bra säljs på internet; Det finns också marknads av digitala produkter som säljs på internet också.

En av de mest populära digitala produktmarknads är Clickbank.com . Du kan söka i Clickbank marknadsplats för produkter relaterade till din marknad och främja dem på din webbplats, skriva recensioner, etc.

Precis som med Amazon, om någon klickar på länken och går tillbaka och köper den produkt du gör reklam, skulle du få en provision för en procentandel av försäljningen.

En attraktiv egenskap att främja digitala informationsprodukter är att provisioner tenderar att vara högre än för fysiska produkter; sträcker sig någonstans från 10% till 50% eller ännu högre. Som ett exempel, om någon säljer en digital information produkt för $ 500 med en 50% provision – kan du tjäna $ 250 per försäljning. Detta är mycket högre än provision på fysiska produkter på grund av de höga vinstmarginaler.

4. Skapa E-böcker och informationsprodukter

Regelbunden blogging mals den idealiska utbildning för att skapa e-böcker , fortfarande en av de mest populära formerna av informationsprodukter som säljs av online företagare idag.

Betrakta dina bloggar som ”fri” information som du erbjuder läsarna att visa din expertis. Med tiden blir de dina fans och är redo för mer djupgående material. Här har du möjlighet att tjäna pengar-genom att presentera dina e-böcker till salu tillsammans med din gratis blogg.

Bara se till att e-boken bygger på din blogg output-inte bara uppkok vad de redan har sett! När allt kommer omkring, är dessa människor nu betalande kunder och kommer att få upprörd med gammal information. Senare, när du blir mer etablerade och din arkiverade materialet blir mer omfattande, hämta dina läsare att se vilka ämnen de skulle vara intresserade av att lära mer om och eventuellt vilka ämnen av e-böcker de skulle vara intresserade av att köpa.

Återigen, kan du sälja en e-bok för ett mycket högre pris än en vanlig bok och dra nytta av en mycket högre vinstmarginal.

5. Erbjudandet One-on-One Coaching

Detta är en av de snabbaste och enklaste sätten du kan vända din expertis till pengar. Det faktum att du publicerar en blogg och tillhandahålla information på din marknad gör dig en expert i din nisch. I många fall människor vill få personlig rådgivning direkt från experten på sin marknad.

Du kan helt enkelt sätta upp en sida på din blogg erbjuder en-mot-en coaching för att svara på eventuella frågor de har eller ge dem råd för en vacker avgift.

Lägg märke till att jag undvek att sätta en specifik dollar siffra på hur mycket du kan göra från blogga. Det kommer att komma ner till din arbetsmoral, dina färdigheter som författare, din förmåga att generera riktad trafik och vanlig gammal lycka. Det är lite som baseball: alla spelade det som barn, bara en liten bråkdel göra det till college boll, ett ännu mindre antal bli professionell, men bara gräddan gör det till majors.

Du måste bestämma var i blogging ”stora ligorna” du vill hamna.

Verkligheten är att eftersom fler och fler människor från hela världen kommer på nätet, desto svårare blir det att få uppmärksamhet på nätet och generera inkomster. Det är därför det är så viktigt att fokusera på att bygga din e-postlista, så att du kan följa upp med dina besökare, bygga upp en relation och öka försäljningen.

Som sagt, det finns otaliga framgångshistorier där ute, och formeln för framgång är förvånansvärt enkelt. Det är bara upp till dig att få det gjort!

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.