Bedste måde at tjene penge Blogging for begyndere

Home » Online Business » Bedste måde at tjene penge Blogging for begyndere

Bedste måde at tjene penge Blogging for begyndere

Kan du virkelig gøre penge blogging ved at dreje din personlige lidenskaber, viden eller erfaring til en rigtig indkomst på internettet?

Tæt på et årti efter Wall Street nedsmeltning, er folk stadig finde det svært at genvinde tidligere tab og gøre enderne mødes. Færre og færre af os kan regne med stabil, livslang beskæftigelse, og for dem, der er så heldige, at løn og fordele (hvis nogen) er knap nok til at opfylde vores basale behov.

Andet job, nogen? I Amerika, to-indkomst familier er normen, men tænk på den ravage det ødelægger på dit daglige liv. Du er så udmattet af den tid, du kommer hjem fra arbejde, du næppe har nok tid og energi til at gøre middag og hjælpe børnene med deres lektier. Selv det bliver vanskeligt, hvis du arbejder på mere end et sted, uanset om aftenen eller i weekenden.

Virkeligheden er, vi er på vej til en freelance og gig økonomi, hvor flere og flere mennesker er at tjene penge på deres egne betingelser gennem en side trængsel. Og af de mest populære side hustles er at skabe en online tilstedeværelse og tjene penge blogging.

Det er ingen overraskelse, at flere og flere mennesker er på udkig efter oplysninger om, hvordan man starter en online-forretning til at generere ekstra indkomst (eller endda på fuld tid indkomst) på internettet.

Internettet har gjort blogging mainstream, til det punkt, hvor der kan være over en halv milliard blogs online som du læser denne artikel.

Mens indkomst generation er ikke den eneste grund (eller endda den bedste grund) til at blogge, behøver muligheder findes for folk at skabe supplerende indkomst med en blog.

Hvis du er ny til blogging eller har for nylig startet en blog, tillykke! Jeg håber, din vigtigste motivation er at give værdifulde indhold til dine læsere, fordi det er hvordan du vil etablere ekspert status i din niche på lang sigt.

Men der er ikke noget galt med at gøre nogle ekstra penge gennem blogging og flere enkle metoder findes for at få bolden rullende.

Det burde være en selvfølge, at for at tjene penge med en blog er det bedst at starte med at vælge en profitabel niche-marked; noget, hvor der er en gennemprøvet markedsplads, der skærer med din egne lidenskaber, interesser, og ekspertise.

Når du har gjort det, det er bare et spørgsmål om at få trafikken på webstedet, opbygge din e-mail-abonnent liste, og tjene penge online. Lad os tage et kig på nogle af de hurtigste, nemmeste og mest profitable måder du ca tjene penge online med en blog.

1. Google Adsense

Google Adsense kan være den hurtigste og nemmeste måde for en nybegynder at begynde at tjene passiv indkomst med en blog. De grundlæggende ideer bag Adsense er, at du kan vise Google-annoncer på dit websted, og når en besøgende klikker på disse annoncer, du får en procentdel af de ad omkostninger. Du har sikkert set annoncer på andre folks hjemmesider; du kan have disse annoncer vises på din blog eller hjemmeside så godt.

Adsense er en kontekstuel reklame-netværk, der placerer partner (business) annoncer på dit websted. Det er nemt at sætte op-alt du skal gøre er at kopiere og indsætte noget kode, du har fået fra Google i de steder, du gerne vil have annoncerne vises på dit website.

Google vil derefter vise annoncer fra annoncører, der er et match til indholdet på dit websted, så ideelt set dit website besøgende ser relevante annoncer.

Må ikke bekymre dig, at din blog niche ikke vil være i stand til at trække annoncer af høj kvalitet til dit websted. Google Adsense er en af ​​de største netværk på nettet, så du bør få en sund nok liste over klikbare steder at tiltrække din læserskare.

Og Google er smart nok til kun at vise annoncer på dit website, der er relevante for indholdet på din hjemmeside, så i mange tilfælde kan forbedre brugeroplevelsen på dit websted og annoncerne kan være nyttig.

Bare sørg for dit indhold er af højeste kvalitet!

Selvom Adsense er et populært valg, jeg tror, ​​at affiliate oplysninger marketing er også en glimrende måde at gøre stort set passiv indkomst online.

2. Amazon Associates

Amazon Associates er den længe etableret internt affiliate program drives af Seattle-baserede Amazon.com-den største online forhandler i verden i dag.

Det giver bloggere mulighed for at tjene provision ved reklame Amazon produkter på dit website-forudsat besøgende klikker-through fra din blog til Amazon.com og foretage et køb.

Den grundlæggende idé med Amazon Associates er, at du kan få en tracking link, der er unik for dig, der linker til en hvilken som helst produkt, der sælges på Amazon.com. Hvis en person klikker på linket på din blog og går tilbage til Amazon og køber den vare, du er krediteret med salget.

Der er mange måder, du kan fremme Amazon produkter på dit websted. De kunne omfatte et produktkatalog (trukket fra Amazon.com) på din blog, kan du skrive anmeldelser og link til de produkter, du anbefaler på Amazon, og du kan have en side på dit websted anbefalede ressourcer; bare for at nævne et par stykker.

Det ene forbehold om Associates er, at det sandsynligvis passer bloggere, der skriver om merchandising, detailprodukter og shopping en retfærdig bit. Logisk set vil det hjælpe din præstation, hvis besøgende ankommer til din hjemmeside allerede disponeret for at købe.

Programmet fungerer ved at få Amazon links, bannere eller widgets (f.eks lysbilledshow, ‘Foretrukne’, ‘huskeseddel widget’) på dine sider.

En ekstra fordel er, at hvis nogen klikker på et link fra din hjemmeside til Amazon og ender med at købe flere elementer (ikke blot det emne, du er fremme) så ville du få kredit for hele salg! Forestil du anbefale en bog på Amazon, dine besøgende går til Amazon at købe en bog – og mens de er der, de ender med at købe et nyt tv, en Sony PlayStation, og nogle andre ting … du får kredit for alle de salg. Ikke kun, men ethvert salg, der er lavet i de følgende 15 dage fra kunden krediteres dig så godt.

En anden måde at tjene penge med Amazon er ved at offentliggøre digitale bøger på Amazon Kindle.

3. Affiliate Marketing for digitale produkter

Som jeg nævnte ovenfor, på af mine foretrukne måder at tjene penge på internettet er ved at fremme digitale informationsprodukter som partner.

Ligesom Amazon.com er en markedsplads for fysisk god solgt på internettet; der er også markedspladser af digitale produkter, der sælges på internettet så godt.

En af de mest populære digitale produkt markedspladser er Clickbank.com . Du kan søge i Clickbank markedsplads for produkter relateret til din markedsplads og fremme dem på din hjemmeside, skrive anmeldelser, etc.

Ligesom med Amazon, hvis nogen klikker på linket og går tilbage og køber det produkt, du er fremme, ville du få en provision for en procentdel af salget.

Et attraktivt element i at fremme digital information produkter er, at de provisioner tendens til at være højere end for fysiske produkter; går lige fra 10% til 50% eller endnu højere. Som et eksempel, hvis en person er at sælge et digitalt produktinformation for $ 500 med en 50% provision – kan du tjene $ 250 per salg. Dette er langt højere end provision på fysiske produkter på grund af de høje avancer.

4. Opret E-bøger og Information Produkter

Regelmæssig blogging er den ideelle træningsområde for at skabe e-bøger , stadig en af de mest populære former for information produkter sælges ved online iværksættere i dag.

Overvej dine blogs som ”gratis” oplysninger, som du giver til læserne at demonstrere din ekspertise. Med tiden bliver de dine fans og er klar til mere dybdegående materiale. Dette er din mulighed for at tjene penge-ved at præsentere dine e-bøger til salg sammen med din gratis blog.

Bare sørg for, at e-bogen bygger på din blog output-ikke blot opkog, hvad de allerede har set! Efter alt, er disse mennesker nu betalende kunder og vil blive ked af med gamle oplysninger. Senere, som du bliver mere etableret og din arkiverede materiale bliver mere omfattende, meningsmåling dine læsere at se, hvilke emner de ville være interesseret i at lære mere om og potentielt hvad emner af e-bøger, de ville være interesseret i at købe.

Igen, kan du sælge en e-bog til en langt højere pris end en almindelig bog og nyde godt af en langt højere overskudsgrad.

5. Offer En-på-En Coaching

Dette er en af ​​de hurtigste og nemmeste måder, du kan slå din ekspertise i penge. Det faktum, at du udgiver en blog og give oplysninger i dit marked gør dig en ekspert i din niche. I mange tilfælde folk ønsker at få personlig rådgivning direkte fra ekspert på deres marked.

Du kan blot sætte en side på din blog tilbyder en-til-én coaching til at besvare eventuelle spørgsmål, de har eller give dem råd til en smuk gebyr.

Læg mærke til at jeg undgik at sætte en bestemt dollar tal på det beløb, du kan gøre fra blogging. Det vil komme ned til din arbejdsmoral, dine evner som forfatter, din evne til at generere målrettet trafik, og almindelig gamle held og lykke. Det er lidt ligesom baseball: alle spillede det som barn, kun en lille brøkdel gør det på college bold, en endnu mindre antal bliver professionel, men kun cremen af ​​afgrøden gør det til de store selskaber.

Du er nødt til at beslutte, hvor i blogging ”store ligaer” du vil ende op.

Virkeligheden er, at efterhånden som flere og flere mennesker fra hele verden kommer online, jo sværere bliver det at få opmærksomhed online og generere indtægter. Det er derfor, det er så vigtigt at fokusere på at opbygge din e-mail liste, så du kan følge op med dine besøgende, opbygge et forhold og øge salget.

Når det er sagt, er der utallige succeshistorier derude, og formlen for succes er overraskende simpelt. Det er bare op til dig at få det gjort!

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.