Befektetés kezdőknek: Mi az ügynöki számla?

Home » Investing » Befektetés kezdőknek: Mi az ügynöki számla?

Hogyan Közvetítés számlák munka és a beruházás típusa tudják tartani

Befektetés kezdőknek: Mi az ügynöki számla?

Előfordult már akartam kérdezni: „Mi az ügynöki számla?” de arra is félek? Hallottál ügynöki számlákat a hírekben. Tudod, hogy sok sikeres ember őket. Hogyan működnek? Mik az előnyei és hátrányai? Miért megnyitjuk? Célom a következő néhány percben válaszolni ezekre a kérdésekre, és több, így van egy alapos megértése, nem csak mi ügynöki számla van, de hogyan működik, mit várhat, ha rendelkezik ilyennel, és a beruházás típusa tudnak tart.

Mi az ügynöki számla? Megértése alapvető Definition

A közvetítői számla olyan típusú adóköteles számla megnyitásakor a készlet brókercég. Ön befizetésre ebbe figyelembe sem írt egy csekket vagy összekapcsolva azt egy ellenőrző vagy megtakarítási számla a bankjától. Miután ez a készpénz letétbe, akkor a pénzt szerezni számos különböző típusú befektetések. Cserébe végrehajtó a vételi és eladási, akkor általában fizet a bróker jutalékot.

Mik bizonyos típusú befektetések ügynöki számla fér?

A közvetítői számla fér sok különböző típusú befektetések, beleértve, de nem kizárólagosan, a következő:

  • Gyakori a készletek, amelyek képviselik tulajdoni hányada az üzleti életben.
  • Előnyös a készletek, amelyek általában nem kap egy vágott a cég nyeresége, hanem ehelyett inkább fizet az átlagosnál magasabb osztalékot.
  • Kötvények, ideértve szuverén kötvények, mint az amerikai kincstárjegyek, kötvények, és megjegyzi, vállalati kötvények, adómentes önkormányzati kötvények, és ügynöki kötvények.
  • Ingatlan befektetési alapok, vagy társaságokat, amelyek képviselik medencék ingatlan vagyon, beleértve néhány speciális típusát, mint például hotel társaságokat, melyek középpontjában a birtokló és üzemeltető szállodák.
  • Részvényopciók és más származékok, amelyek közé tartozik a vételi opciókat és eladási opció, hogy megadja a jogot vagy kötelezettséget vásárolni vagy eladni egy adott biztonsági adott áron előtt lejárati dátum.
  • A pénzpiacok és a letéti, amelyekhez akár tulajdonosi medencék nagyon likvid befektetési alapok, hogy tartsa a készpénz és a fix hozamú befektetések és hitelek csinál egy bank cserébe fix kamatláb.
  • Befektetési alapok, amelyek közös befektetési portfóliók tulajdonában számos kisebb befektetők, akik vásárolnak részvényeket a tárca, illetve a bizalom, amely birtokolja a portfólió. Ahelyett, hogy a kereskedés a nap folyamán, ahogy más eszközök nem, megbízások vételi és eladási kerülnek a végén a nap egyszerre. A befektetési alapok közé index alapok.
  • Tőzsdén kereskedett alapok, vagy ETF, amelyek a befektetési alapok, beleértve az index alapok, hogy a kereskedelem, mint a készletek.
  • Mester kapcsolódások vagy MLPS, amelyek rendkívül összetett partneri bizonyos adókedvezmények bizonyos típusú befektetők számára.

Néhány ügynöki számla lehetővé teszi, hogy tartsa tagság egységek egy korlátolt felelősségű társaság vagy betéti társaság egységek egy betéti társaság, jellemzően kötött befektetés fedezeti alap, amely nehéz lehet új vagy szegényebb befektetők. Azonban a bróker valószínűleg díjat nem elhanyagolható díjat kelljen foglalkozni a baj a nem szabványos papírok, hiszen néha úgy is ismertek.

Mi a különbség a Cash Brókerház Fiók és a Margó ügynöki számla

Amikor megnyit egy ügynöki számla, meg kell felvenni között egy úgynevezett készpénz és margó fiók típusát.

A készpénz ügynöki számla, amelyik előírja, hogy letétbe helyezi készpénz- és értékpapír teljes egészében, település, annak érdekében, hogy vegyenek részt az ügyletekben. A brókercég nem kölcsön pénzt. Például, ha a kereskedelmi település az állomány három munkanap, és eladod az állomány ma, bár a készpénz a fiókban megjelenő rögtön, akkor valójában nem pénzt felvenni, amíg  tényleg  ott rendezését követően. A margin számla, másrészt lehetővé teszi, hogy kölcsön ellen bizonyos eszközöket a bróker veszi a közvetítő hitelezési pénzt cserébe mi is általában alacsony kamatláb.

Én általában azt sugallják, az emberek komolyan figyelembe befektetés révén készpénz ügynöki számla több okból is. Először is, én kicsit amiatt, hogy rehypothecation lehet a fő befektetési katasztrófa.

 Ez egy ezoterikus téma, de az egyik, hogy meg kell tanulni, ha van egy margin ügynöki számla. Másodszor, margin ügynöki számlákat vezethet valami furcsa dolog történik, ahogy összegyűjti osztalékot a készletek. Ha a dolgok nem működnek, pontosan így van, akkor lehet, hogy nem felel meg a szuper-alacsony osztalék adókulcsok, és ahelyett, hogy kénytelen fizetni rendes adókulcsok, amely lehet nagyjából kétszerese. Harmadszor, nem számít, milyen jól gondolja, hogy már gondolt a helyzetben keresztül, a margin végződhet az életet megváltoztató katasztrófa. Például a múlt év végén, csináltam egy esettanulmány az én személyes blog egy srác, aki lefeküdt a több tízezer dolláros nettó részesedése az ő ügynöki számla és ébredtem, hogy ő tartozott a bróker $ 106,445.56. Sok más egyének és a családok elvesztették hatalmas részeit életüket megtakarítás, és sok esetben az egész folyadék nettó értékű vagy annál több, megvásárlásával részvények nevű cég GT Advanced Technologies árrés. Ez nem éri meg. Ez elég egyszerű, hogy gazdag, ha van egy elég hosszú ideig, és hagyja, hogy elegyítése trükközni. Azt hiszem, ez egy súlyos hiba, hogy megpróbálja felgyorsítani a folyamatot, hogy a pont nem sérülnek, amit építettek.

Mert mit ér, ez az egyik olyan terület, ahol tettem a pénzem, ha a számat. Úgy érzem, olyan erősen róla, hogy minden, de a legtávolabbi körülmények nagyon speciális típusú befektetők, Kennon-Green & Co., a globális vagyonkezelő társaság lesz szükség diszkrecionális külön kezelt számlák készpénzben tartják csak őrizetbe. Nem érdekel, ha széleskörű alkalmazása fedezet volt, hogy a cég több pénzt, mivel a nagyobb eszköz alap, amelyen meg tudjuk tölteni a befektetési tanácsadói díjak, az adott márka értékét befektetés, osztalék befektetés, és a passzív befektetés gyakoroljuk önmagában nem alkalmas a kölcsönzött pénzt. Ez egy ostoba kockázatot és szeretnék semmi köze hozzá.

Vannak korlátozások, hogy mennyi pénzt lehet betét vagy tartsa egy ügynöki számla?

Nincsenek határok, hogy mennyi pénzt lehet helyezni ügynöki számla mint van egy Roth IRA vagy 401 (k), és így általában nincsenek korlátozások, ha lehet elérni a pénz, ha nem vásárolnak valamilyen meghívásos vagy -eszköz. Attól függően, hogy az Ön személyes adózási helyzetére, és milyen típusú eszközök tartod a bróker-fiókot, akkor tartozol tőkenyereség adók, osztalék adó, egyéb adók a gazdaságokban.

Egy dolog, amit érdemes figyelembe venni a pénzügyi erejét a bróker és milyen mértékben SIPC lefedettség. Ez a biztosíték arra, hogy beindul és bails ki a befektetők, amikor az állomány brókercég csődbe megy. Különböző eszközök különböző szintű lefedettség, és néhány egyáltalán nem érinti. Egy másik alternatíva, hogy fontolja meg egy brókercég végrehajtani ágakban de tartja értékpapír keresztül Direct rendszert vagy a DRS.

Van egy határ, hogy számos bróker számlák tudok?

Nem, nincs korlátozva, hogy hány ügynöki számla akkor megengedett, hogy van. Sőt, akkor annyi, vagy olyan kevés, ügynöki számla, amit akar, és mint intézmény lehetővé teszi, hogy nyissa ki. Egyszerre több ügynöki számla az adott intézmény, szegregáló eszközeinek befektetés stratégia. Egyszerre több ügynöki számlák különböző intézményekben, változatosabbá kapcsolatok és kockázatokat.

Mi a különbség a diszkont bróker és Full Service Broker?

A teljes körű szolgáltatást ügynöki számla egy speciális típusú ügynöki számla hol dolgozik egy dedikált bróker, aki tudja, a család, és a pénzügyi helyzetet. Akkor vedd fel a telefont, és beszélj vele. Sétálhat az ő irodájában, és rendszeresen találkozókat és megvitatják a portfólió.

Része a kompenzáció efféle elrendezés jellemzően származik kereskedés jutalék, így ahelyett, hogy fizet aránya $ 5 $ 10 egy diszkont bróker egy kereskedelmi, előfordulhat, hogy fizetni bárhol a $ 40 és $ 150 a körülményektől függően. Bár ez növeli a költségeket, vannak, akik azt állítják, hogy ez is arra ösztönzi a befektetőket, hogy tartsák a pozíciójukat hosszabb és nyugodjon során piac összeomlik az, hogy valaki, hogy tartsa a kezét. Meg kell dönteni, hogy melyik megközelítés jobban működik a temperamentum.

A diszkont bróker ezzel szemben általában csak internetes ezekben a napokban, talán egy pár fiókirodák szerte az országban. Minden nagyon sok csináld magad, és van, hogy végre a saját ágakban.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.