Bent u klaar voor een huis te kopen?

Home » Finance » Bent u klaar voor een huis te kopen?

Bent u klaar voor een huis te kopen?

Dit weekend de uitdaging bereidt zich voor om een ​​huis te kopen. Er zijn vele redenen waarom u niet klaar om een ​​huis te kopen dit jaar zijn, maar het is belangrijk om de optie te overwegen, en om de stappen te nemen klaar om een ​​huis te kopen te krijgen. Je moet nooit het gevoel onder druk gezet in het kopen van een huis, in plaats daarvan moet je wachten tot je klaar bent. Planning en bespaart nu zal het gemakkelijker maken voor u om een ​​huis te kopen wanneer de tijd komt.

1. Bent u Klaar?

Eerst moet je bepalen of je klaar bent om een ​​huis te kopen zijn. Het kan moeilijk zijn om te bepalen of je moet huren of kopen. Over het algemeen moet je niet een huis te kopen, tenzij je van plan bent om in het gebied gedurende ten minste drie jaar. Zo niet zult u een grotere hit dan wanneer je huurt nemen. Een ander ding om te overwegen is of u financieel klaar om een ​​huis te kopen. Niet alleen heb je te nemen op een hypotheek of huis betalen als je een huis te kopen, maar je ook verantwoordelijk voor alle reparaties die moeten worden gedaan op het huis geworden. Thuis reparaties en onderhoud kan erg duur zijn en moet je een ruime noodfonds voordat u de aankoop van een huis. Plan voor onverwachte kosten en voor te bereiden een budget en houd je daaraan, dus je hoeft niet te ver en het gezicht van de mogelijkheid van het verliezen van je huis.

2. Welk type woning moet je kopen?

Wanneer u klaar bent om te kopen, kunt u een aantal verschillende opties te hebben. Als u alleenstaand bent, kan het zinvol zijn om een ​​appartement of een gemeente huis dat minder onderhoud bestel of je kan een plek waar je huisgenoten kunt moet hebben. Als je een klein gezin u misschien op zoek naar een starterswoning, maar je moet ook dingen zoals scholen in het gebied te overwegen. Je kan ook overwegen een ouder huis dat u van plan bent om te renoveren. Misschien wilt u een optie die u toelaat om een ​​beetje te groeien als een gezin te kiezen. U zeker wilt een gebied dat je comfortabel wonen in als je uiteindelijk had kinderen, zelfs als u alleenstaand bent zou zijn te kiezen.

3. Welk type hypotheek is geschikt voor u?

Ten derde moet je rekening houden met de verschillende soorten hypotheken die beschikbaar zijn. Je moet kiezen voor een vaste rente hypotheek, niet een verstelbare tarief hypotheek. Dit betekent dat uw huis betaling zal hetzelfde blijven. Daarnaast je moet gaan met de kortste term die je kunt veroorloven. Vijftien jaar leningen geld besparen op de rente en de betalingen niet veel meer dan op een lening van dertig jaar.

4. Hoe kan ik Bereid je voor om een ​​huis te kopen?

Vierde als je niet klaar om een ​​huis te kopen dit jaar, wat doe je hoeft te doen om daar te komen? Maak een plan dat zal je voorbereiden om een ​​huis te kopen. Het plan moet het weggaan van een schuld die je hebt, het opslaan van een noodfonds in het geval u een moeilijke tijd het maken van een betaling, en een aanbetaling voor uw huis. Vaak mensen maken de fout van het kopen van een huis voordat ze klaar zijn. Een aanbetaling zal voorkomen dat u van het gaan onderwater op uw hypotheek als de waarde van uw huis daalt in de toekomst. In het ergste geval kun je het huis te verliezen, of u kunt beginnen om het kwalijk, want het is het beperken van wat u kunt doen. Zorg ervoor dat u beoordeelt deze redenen om te kopen of te wachten om een ​​huis te kopen voordat u uw beslissing.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.