Beste måter å tjene penger på blogging for nybegynnere

Home » Online Business » Beste måter å tjene penger på blogging for nybegynnere

Beste måter å tjene penger på blogging for nybegynnere

Kan du virkelig tjene penger på blogging ved å slå din personlige lidenskaper, kunnskap eller erfaring inn i en reell inntekt på internett?

Nær et tiår etter at Wall Street meltdown, er folk fortsatt finner det vanskelig å gjenopprette tidligere tap og få endene til å møtes. Færre og færre av oss kan regne med jevn, livslang ansettelse, og for de som er så heldige, lønn og fordeler (hvis noen) er knapt nok til å dekke våre grunnleggende behov.

Annen jobb, anyone? I Amerika, to inntekter familier er normen, men tenk på kaos det vrak på det daglige liv. Du er så utmattet av den tiden du kommer hjem fra jobb, du knapt har nok tid og energi til å lage middag og hjelpe barna med lekser. Selv det blir vanskelig hvis du arbeider på mer enn ett sted, enten kveldstid eller i helgene.

Realiteten er at vi flytter til et freelance og gig økonomi der flere og flere mennesker er å tjene penger på sine egne premisser gjennom en side kjas. Og av de mest populære side hustles er å skape en online tilstedeværelse og tjene penger blogging.

Det er ingen overraskelse at flere og flere mennesker leter etter informasjon om hvordan du starter en Internett-bedrift for å generere ekstra inntekter (eller full tid inntekt) på internett.

Internett har gjort blogging mainstream, til det punktet hvor det kan være over en halv milliard blogger på nettet som du leser denne artikkelen.

Mens inntekter generasjon er ikke den eneste grunnen (eller til og med den beste grunnen) til å blogge, har muligheter for folk å skape ekstra inntekter med en blogg.

Hvis du er ny på blogging eller bare nylig har startet en blogg, gratulerer! Jeg håper din viktigste motivasjon er å gi verdifullt innhold for leserne fordi det er hvordan du vil etablere ekspert status i din nisje på lang sikt.

Men det er ingenting galt med å tjene litt ekstra penger gjennom blogging og flere enkle metoder finnes for å få ballen rulle.

Det bør gå uten å si at for å tjene penger med en blogg er det best å starte med å velge en lønnsom nisje i markedet; noe der det er en velprøvd markedsplass som skjærer med egne lidenskaper, interesser og kompetanse.

Når du har gjort det, det er bare et spørsmål om å få nettsted trafikk, bygge din e-abonnent listen, og tjene penger på nettet. La oss ta en titt på noen av de raskeste, enkleste og mest lønnsomme måter du ca tjene penger på nettet med en blogg.

1. Google Adsense

Google Adsense kan være den raskeste og enkleste måten for en nybegynner å begynne å tjene passive inntekter med en blogg. De grunnleggende ideene bak Adsense er at du kan vise Google-annonser på nettstedet ditt, og når en besøkende klikker på annonsene du får en prosentandel av annonsekostnadene. Du har sikkert sett annonser på andres nettsteder; du kan ha disse annonsene vises på din blogg eller nettside også.

Adsense er en kontekstuell annonsering nettverk som plasserer partner (business) annonser på nettstedet ditt. Det er lett å sette opp-alt du trenger å gjøre er å kopiere og lime inn noen kode gitt til deg fra Google i de stedene du vil at annonsene skal vises på nettstedet ditt.

Google vil da vise annonser fra annonsører som er en kamp til innholdet på nettstedet ditt slik at ideelt sett ditt nettsted besøkende ser relevante annonser.

Ikke bekymre deg for at bloggen din nisje ikke vil være i stand til å trekke kvalitets annonser på nettstedet ditt. Google Adsense er en av de største nettverkene på nettet, så du bør få en sunn nok liste over klikkbare områder å tiltrekke lesere.

Og Google er smart nok til å bare vise annonser på nettstedet ditt som er relevante for innholdet på nettstedet ditt, så i mange tilfeller kan forbedre brukeropplevelsen på nettstedet ditt og annonsene kan være nyttig.

Bare sørg for at innholdet er av høyeste kvalitet!

Selv Adsense er et populært alternativ, tror jeg at affiliate informasjon markedsføring er også en utmerket måte å gjøre nesten passiv inntekt online.

2. Amazon Associates

Amazon Associates er veletablert in-house affiliate program drevet av Seattle-baserte Amazon.com-the største Internett-forhandler i verden i dag.

Det gir bloggere muligheten til å tjene provisjoner ved å annonsere Amazon produkter på ditt nettsted-forut besøkende klikk gjennom fra bloggen din til Amazon.com og foreta et kjøp.

Den grunnleggende ideen med Amazon Associates er at du kan få en sporingskobling som er unik for deg som linker til et produkt som selges på Amazon.com. Hvis noen klikker på linken på bloggen din og går tilbake til Amazon og kjøper varen, blir du kreditert med salget.

Det er mange måter du kan fremme Amazon produkter på ditt nettsted. Du kan inkludere en produktkatalog (trukket fra Amazon.com) på bloggen din, du kan skrive produktomtaler og lenker til de produktene du anbefaler på Amazon, og du kan ha en anbefalt ressurser side på nettstedet ditt, bare for å nevne noen få.

Den en påminnelse om Associates er at det sannsynligvis passer bloggere som skriver om markedsføring, retail produkter og handle en god del. Logisk, vil det hjelpe din ytelse hvis besøkende kommer til nettstedet ditt allerede disponert for å kjøpe.

Programmet fungerer ved å få Amazon lenker, bannere, eller widgets (f.eks lysbildeserier, ‘Favoritter’, ‘Wish List Widget’) på sidene dine.

En ekstra fordel er at hvis noen klikker på en link fra ditt nettsted til Amazon og ender opp med å kjøpe flere elementer (ikke bare det elementet du er fremme) så ville du få kreditt for hele salg! Tenk deg at du anbefale en bok på Amazon, går de besøkende til Amazon for å kjøpe en bok – og mens de er der de ender opp med å kjøpe en ny TV, en Sony PlayStation, og noen andre ting … du får kreditt for alle salg. Ikke bare det, men noen salg som er gjort i de følgende 15 dager fra denne kunden er kreditert til deg også.

En annen måte å tjene penger med Amazon er ved å publisere digitale bøker på Amazon Kindle.

3. Affiliate markedsføring for digitale produkter

Som jeg nevnte ovenfor, et av mine favoritt måter å tjene penger på internett er ved å fremme digital informasjon produkter som en affiliate.

Akkurat som Amazon.com er en markedsplass for fysisk god solgt på internett, det er også markeds av digitale produkter som selges på internett også.

En av de mest populære digitale produktmarkedsplasser er Clickbank.com . Du kan søke på Clickbank markedet for produkter relatert til markedet og fremme dem på nettstedet ditt, skrive produktomtaler osv

Akkurat som med Amazon, hvis noen klikker på linken og går tilbake og kjøper produktet du er fremme, vil du få en provisjon for en prosentandel av salget.

En attraktiv funksjon for å fremme digital informasjon produkter er at provisjoner tendens til å være høyere enn for fysiske produkter; som strekker seg hvor som helst fra 10% til 50% eller til og med høyere. Som et eksempel, hvis noen selger en digital informasjon produkt for $ 500 med en 50% provisjon – du kan tjene $ 250 per salg. Dette er mye høyere enn provisjon på fysiske produkter på grunn av de høye fortjenestemarginer.

4. Lag E-bøker og informasjon Produkter

Regelmessig blogging er den ideelle treningsfeltet for å lage e-bøker , fortsatt en av de mest populære formene for informasjonsprodukter som selges av online gründere i dag.

Vurder dine blogger som “gratis” informasjon som du gir til leserne å demonstrere din kompetanse. Med tiden blir de dine fans og er klar for mer inngående materiale. Dette er din mulighet til å tjene penger ved å presentere dine e-bøker for salg sammen med din gratis blogg.

Bare sørg for at e-boken bygger på bloggen din utgang-ikke bare rehash hva de allerede har sett! Tross alt, er disse menneskene nå betalende kunder, og vil bli opprørt med gammel informasjon. Senere, når du blir mer etablert og arkiverte materialet blir mer omfattende, avstemning leserne å se hvilke emner de ville være interessert i å lære mer om og potensielt hvilke emner av e-bøker de ville være interessert i å kjøpe.

Igjen, kan du selge en eBok for en mye høyere pris enn en vanlig bok og dra nytte av en mye høyere fortjenestemargin.

5. Tilby One-on-One Coaching

Dette er en av de raskeste og enkleste måtene du kan slå din kompetanse inn penger. Det faktum at du publiserer en blogg og gi informasjon i markedet gjør deg til en ekspert på din nisje. I mange tilfeller mennesker ønsker å få personlige råd direkte fra ekspert i sitt marked.

Du kan bare sette opp en side på bloggen din å tilby one-on-one coaching for å svare på eventuelle spørsmål de har, eller gi dem råd for en kjekk gebyr.

Legg merke til at jeg unngikk å sette et bestemt penge figur på hvor mye du kan gjøre fra blogging. Det vil komme ned til din arbeidsmoral, dine ferdigheter som forfatter, din evne til å generere målrettet trafikk, og ren gamle lykke. Det er litt som baseball: alle spilt det som en gutt, bare en liten brøkdel gjøre det til college ball, et enda mindre antall bli profesjonell, men bare kremen av beskjære gjør det til hovedfag.

Du må bestemme hvor i blogging “store ligaer” du vil ende opp med.

Realiteten er at etter hvert som flere og flere mennesker fra hele verden kommer på nettet, jo vanskeligere vil det bli å få oppmerksomhet på nettet og generere inntekter. Det er derfor det er så viktig å fokusere på å bygge din e-postliste, slik at du kan følge opp med de besøkende, bygge et forhold og øke salget.

Når det er sagt, det finnes utallige suksesshistorier der ute, og formelen for suksess er overraskende enkelt. Det er bare opp til deg å få det gjort!

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.