Boste prihranili denar vezana prodaja zavarovanje? Ni vedno

Home » Insurance » Boste prihranili denar vezana prodaja zavarovanje? Ni vedno

Boste prihranili denar vezana prodaja zavarovanje?  Ni vedno

Verjetno ste že slišali linijo “snop in shranite” od zavarovalnic, obeta velike popuste, če dobiš vse svoje politike iz istega prevoznika.

To je pogosto res, da bodo dobili dva ali več politik iz istega podjetja pomeni popusti – toliko kot 25% popusta politike nepremičninsko – odvisno od zavarovalnice. Plus, združevanje zavarovanj je priročno je mogoče dostopati, ker so podatki za obračun in podrobnosti pokritost iz istega računa za vse politike.

Ampak to udobje omogoča preprosto pozabite na zavarovanje, in da je varen način, da na koncu plačal preveč.

Ja, združevanje običajno prihrani denar

Podjetja, ki ponujajo združevanje ponavadi dobimo 5-25% popust na vsako politiko. Homeowners zavarovanje običajno dobi največji popust, saj je vrednost vašega doma je verjetno veliko večja kot tvoj avto.

“Večina podjetij se v resnici ne zanima,” v prodajo le lastniki stanovanj politike, pravi Michael McCartin, predsednik Joseph W. McCartin zavarovanju Beltsville, Maryland, ki prodaja politike iz več prevoznikov, katerih politike so na voljo v regiji.

Nosilci “so dvignil stopnjo homeowners zavarovanje, vendar ponujajo velik popust, ko se združujejo vse skupaj,” McCartin pravi. auto zavarovanje popust je pogosto manjši odstotek, vendar pa se razlikuje glede na podjetje, pravi.

Na primer, če je vaš dom in avto zavarovanje v paketu, boste morda prejeli popust za 10% na vaš avto politiko in 15% na vašem homeowners zavarovanje. Če ste v paketu vaš avto zavarovanja z najemniki politiko namesto, boste morda videli do 5% popust.

Kaj se zgodi, ko si ne išče

Povijanje politike spodbuja “jo nastavite in pozabi” mentaliteto, ampak samodejno obnovi iz leta v leto z istim podjetjem bi lahko prišel na ceno. Ste manj verjetno, da preverite cene konkurentov, če morate izbrati dva politike namesto enega, še posebej, če se ena plača samodejno prek računa hipotekarnih hrambi.

Cene so ponavadi poveča v času obnovitve politike, in jih lahko palčni pripravljen tudi tistega, kar bi plačali z drugo družbo, če ne preverite cene na spletu ali po telefonu.

Seveda niso vse zavarovalnice povečanje premij do njihove stranke so preplačilu in tečaji so vezani na povečanje sčasoma s katerimkoli izdelkom. Kaj je resnično pomembno, je, ali bo vaš trenutni podjetje stori – in če ne preveri, nikoli ne boste vedeli.

Različni ljudje, države in stopnje

Vprašanje, ali naj snop gre globlje od udobje: Zavarovanje cen je zelo individualno, in veliko je odvisno od tega, kje živite, vaše kreditne zgodovine (v večini držav) in vrednost predmetov, ki jo zavarujejo.

“Dejstvo je, da je zavarovalnica, ki vam lahko zagotovi zavarovanje doma na najnižjo cenovno zelo verjetno ne tisti, ki vam lahko ponudi najnižjo stroškovno avto zavarovanja je,” pravi Kyle Nakatsuji, predsednik uprave Clearcover, zagonom samodejnega zavarovanja.

Denimo, da je položaj pomeni, da je zelo drago avto politiki – morda vozite športni avto, ali je imel nedavno na-napake nesreče – ampak vaša hiša je skromen in ne zahteva veliko pokritost. Če vam je vaš prevoznik ponuja najcenejše avtomobilsko zavarovanje mogoče, čeprav je stopnja lastniki stanovanj niso tako nizke, kot bi lahko, ste verjetno še vedno varčevanje z paketu.

Vendar pa je scenarij obrnil, če je avto zavarovanje vašega operaterja draga v primerjavi z drugimi možnostmi v vašem območju. Popust na poceni nepremičninsko politiko – celo 25% – bi zbledijo v primerjavi z večjimi prihranki, ki bi jih dobili, tako da razpade snop in izberete najcenejši avto zavarovanja. Po nakupih in primerjavo stopenj tako, boste morda želeli, da vaš dom politiki enaki, ampak da se vaš avto zavarovanja drugje.

Zavedajte se, da nekateri avto zavarovalnice ponujajo popuste, ker je homeowners politike v mestu in obratno – “., Da ste še vedno pridobivanje koristi združevanje brez paketa”, tudi če to ni razvidno iz njih, Nakatsuji pravi,

Kaj lahko narediš

Lahko poskusite izogniti lezenje mere, ki jih nakupovanje približno za politike, tako ločeno in v paketu:

  • Vsako drugo leto.
  • Če vidite povečanje stopnje za 10% ali več na obnovo.
  • Kadarkoli imate veliko spremembo življenja, vključno s poroke, ločitve ali premakniti.
  • Če je vaše kreditne gotten boljše ali slabše. V večini držav, lahko slabo kreditno dvig stopnje več kot slabe vožnje zapis. (Izjeme so Kalifornija, Havaji, in Massachusetts, kjer je nezakonito za zavarovalnice, da preuči svoj kredit pri določanju cene.)
  • Samo po treh-letnici premikajočega prekršku, vozovnice ali nesreče. McCartin pravi vaša cena bo odražajo stanje na dan, ko prodajalna, in tri-letnica je običajno, ko mere gredo nazaj dol.

Če primerjamo ponudbe na spletu, iskanje za povezane in ločene politike, in si za enako pokritost kot vašega trenutnega zavarovanja.

Lahko govorimo tudi do neodvisnega zavarovalnega zastopnika, kot McCartin, ki se lahko primerjajo politike in našli jabolka-to-jabolk pokritost. Vedite, da neodvisni agenti ne morejo priti na voljo vsak citat – nekatera podjetja prodajajo politiko le prek svojih zastopnikov ali na spletu.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.