Bra sätt att hitta hyresgäster för din hyra

Home » Real Estate » Bra sätt att hitta hyresgäster för din hyra

Bra sätt att hitta hyresgäster för din hyra

Om du vill hitta hyresgäster snabbt för din hyra, blivande hyresgäster måste kunna hitta dig. Lär fem populära metoderna för att fylla en vakans, samt fyra beprövade metoder.

5 Populära metoder för att hitta hyresgäster

Följande är fem av de mest populära sätten att hitta hyresgäster till din hyresfastigheter. Målet med dessa metoder är att nå de flesta möjligt att hitta en hyresgäst snabbt.

1. hitta hyresgäster på hyra webbplatser

Internet är ett bra sätt att nå massorna. Webbplatser som Craigslist och Trulia kan du skicka en gratis notering för din hyra. Dessa listor är synliga sedan till vem som helst med tillgång till internet som söker en lägenhet i ditt område. Den blivande hyresgästen kan ytterligare begränsa sökkriterierna baserad på hyran, eller antal sovrum och badrum.

Om du är intresserad av att ta emot regeringen subventionerade bostäder, inklusive avsnitt-8, kan webbplatser som Socialserve.com hjälpa dig att nå denna marknad. Om du har en egen hemsida, måste du också se till att lista fastigheten finns och se till att referera till din webbadress i dina andra annonser.

2. Använd sociala medier för att hitta hyresgäster

Miljontals människor använder sociala medier som Facebook, Instagram och Twitter. Om du har ett företag, bör du skapa en Facebook-sida, Instagram-konto och ett Twitter-konto för det.

Om inte, kan du använda din personliga konton för att låta folk veta att du har en fastighet för uthyrning. Du kan lista din fastighet på Facebook.com s marknadsplats, skicka en statusuppdatering på ditt konto, lägga ett foto av hyran på Instagram eller skicka ut en tweet till dina följare via Twitter.

3. Låt en Realtor hitta hyresgäster för dig

För sina tjänster, mäklare ut typiskt en provision på cirka en månads hyra, ibland mer.

Du kanske vill intervjua två eller flera fastighetsmäklare för att hitta det du är mest bekväm notering din hyra med.

Även om detta kan vara det dyraste sättet att marknadsföra din fastighet, kan du spara en hel del krångel och huvudvärk för att hantera potentiella hyresgäster. Din fastighet kommer också att visas på MLS.com (Multiple Listing Service), vilket kommer att öka exponeringen.

4. hitta hyresgäster genom att erbjuda incitament

Folk gillar tanken på att få en affär eller en rabatt. Du kan erbjuda en gratis TV eller en rabatterad hyra om en hyresgäst flyttar in före ett visst datum. En $ 250 tv kan tyckas dyrt, men om du laddar $ 950 i hyra, och TV får någon att röra sig i en månad tidigare, är du faktiskt spara dig $ 700, och som en extra bonus, kommer TV att vara en skatt nedskrivning off för hyresfastigheter.

5. Svara Snabbt att blivande hyresgäster

Du måste svara på blivande hyresgäster omedelbart. Om du inte ringa eller maila en hyresgäst tillbaka snabbt, en annan hyresvärd eller mäklaren kommer.

Om du inte vill ge ut din personliga telefonnummer, kan du skapa ett gratis Google Voice-konto som kommer att ge dig ett nytt telefonnummer som kan ställas in för att ringa till dina befintliga telefonlinjer. För en liten månadsavgift kan du även ställa in ett avgiftsfritt nummer, inklusive röstbrevlåda, för era lägenheter med hjälp av webbplatser som Kall8.com.

Liknande alternativ finns för e-post.

4 beprövade metoder för att hitta hyresgäster

Följande är fyra beprövade metoder för att hitta hyresgäster att fylla din lediga tjänster. Dessa metoder syftar inte till att nå massorna. Snarare är målet för dessa fyra metoder för att begränsa in på blivande hyresgäster som är mer benägna att vara intresserade av att leva i det specifika området där din hyresfastigheter ligger.

1. hitta hyresgäster i tidningen

Vissa blivande hyresgäster fortfarande leta efter hyresfastigheter i tidningen. Annonsera din vakans på helgen, och i synnerhet, på söndag, eftersom det är då tidningarna ser mest trafik.

Hyres annonser i tidningar är liten, så du behöver bara några rader för att göra din egendom sticker ut. Använd förkortningar för ord som sovrum (BR) och tvättmaskin / torktumlare (W / D) för att spara utrymme.

 Placera en annons i tidningen kommer att kosta pengar, men det är ett annat sätt att öka exponeringen för din fastighet.

2. Annonsera på anslagstavlor

Sätt upp flygblad för din hyra i samhället där din fastighet ligger. Det kan handla om anslagstavlor vid livsmedelsbutiker, kyrkor, tvättomater och busshållplatser.

Eftersom människor kommer att passera genom flyer snabbt, använd en fet rubrik och stora färgfotografier för att dra intresse för flyer. På botten av flygblad, bland annat tear-offs för människor att ta. Dessa tear-offs bör inkludera fastigheten adress, antal rum och dina kontaktuppgifter.

3. hitta hyresgäster genom mun till mun

Underskatta inte kraften i det talade ordet. Om du har nuvarande hyresgäster, låt dem veta att du har en ledig tjänst. De kan ha en syster, kusin eller bror som är ute efter en ny plats att leva.

Också berätta för din bror, syster, frisör, chef, och mekaniker som du har en fastighet för uthyrning. har alltid flygblad med dig så att du kan dela ut dem vid behov. Du kan även erbjuda en remiss avgift för att ge en större incitament.

4. Placera en ‘Uthyres’ skylt i fönstret

Även om du inte kommer att nå den stora massan genom att placera en ”Uthyres” skylt i fönstret, det finns ingen skada i att göra det heller. En förbipasserande kan vara intresserad eller kanske känner någon som är ute efter att hyra i området. Se till att ett telefonnummer kan tydligt läsas från gatunivå.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.