Card Basic Кредит: печелят повече точки и Майлс с тези 6 стратегии

Home » Credit and Debt » Card Basic Кредит: печелят повече точки и Майлс с тези 6 стратегии

Card Basic Кредит: печелят повече точки и Майлс с тези 6 стратегии

Признайте си: Любимата ви нещо за новата си кредитна карта е страхотните награди, че ще спечелите. И вие искате да направите каквото можете, за да увеличите тези награди. Маниаци са тук, за да помогне с шест съвета, за да печелят повече мили, точки или пари обратно на новия си кредитна карта.

1. Натиснете изисква изразходването да получите своя бонус за регистрация

Бонус за регистрация е допълнителен приток на точки, мили или пари в брой, които получавате, след като прекара известно количество пари по кредитната си карта в рамките на определен период от време. Не всяка кредитна карта има бонус за регистрация, но много от конкурентните награди карти правят. Разбира се, че няма значение колко голям потенциал бонус за регистрация, е, ако не прекарват необходимото количество, за да го получи.

Това е добра идея да кандидатства за кредитна карта с бонус за регистрация с необходимите разходи може да удари, без да навлиза в дългове. С други думи, ако имате нужда да се харчат $ 3000 за три месеца, но имате само средства, за да начисляват и внасят от $ 500 на месец, бонус за регистрация, за да бъде поне частично неутрализиран чрез финансови разходи. Избягвайте извършването на дългове по кредитни карти, освен ако не е абсолютно необходимо и да получите кредитна карта с необходимите разходи, която отговаря на вашия бюджет.

2. Добавете упълномощен потребител, ако картата ви предлага допълнителен бонус

Някои кредитни карти предлагат допълнителен бонус за регистрация за добавяне на упълномощен потребител в рамките на определен период от време и с него или нея да направят покупка. Ако новата ви карта предлага това, а вие имате някой, който Ви добавяне като упълномощен от потребителя като съдружник или колеж възраст дете-това е един чудесен начин да получите някои допълнителни точки.

Но преди да направите това, което трябва да се разбере какво е упълномощен потребител. Този човек ще бъде в състояние да използват кредитната сметка, но не е правно задължен да извършва плащания и не могат да правят промени. Пълномощникът може да бъде отстранен по всяко време, но ще трябва да зададете на вашия емитент, ако това отстраняване ще се отрази на бонуса.

3. Използвайте бонус мол при онлайн пазаруване

Бонус мол е търговски портал, който ви позволява да получите отстъпки и награди за вашите онлайн покупки, като наградите Chase Ultimate или Бонус Citi Касов център. За да го използвате, отидете на бонус мол уебсайта на емитента и кликнете на търговеца по ваш избор, преди да направите покупка. Тогава платите с кредитна карта, за да се възползват от допълнителни награди.

4. Opt в бонус възнаграждава категории, ако е приложимо

Ако кредитната ви карта има бонус награди категории подобни Discover it® прехвърляне на баланс и Chase Freedom® 5-та% бонуси-, което трябва да се включите в тримесечен да се възползват от тях. В противен случай, ще получите само стандартните награди, които обикновено са 1%.

5. Използвайте кредитната ви карта за всичко, което не начислява такса

Много от вашите разходи могат да бъдат поставени върху кредитна карта и се увенчаха с успех преди датата на падежа, за да печелят награди. Сложете неща като газове, хранителни стоки, пътни разходи, разходи за забавление, абонаменти и комунални услуги на кредитната си карта. Просто се уверете, да го изплати всеки месец.

Други разходи, като си под наем или тримесечни данъчни плащания, които могат да задействат такса, ако ги заредите вашата кредитна карта. Обърнете тези с чек или писмено банка, за да се избегне претърпяване на такси, които могат да бъдат значително повече от всички награди, които ще печелят.

6. Двойка картите

Някои кредитни карти работят добре заедно за увеличаване на наградите си. Например, ако имате Chase Freedom® и Chase Sapphire Preferred® карти карти, можете да използвате комбинация от 5% бонус категории и Chase Ultimate награди сайт за откупуване на награди за постигане на максимална точките си. Използвайте Chase Freedom® при покупки с 5% награди и се прехвърлят тези точки, за да си Chase Sapphire Preferred® Card да изкупи в размер на 1,25 цента на точка за пътуване по Награди сайта на Chase Ultimate. Или, ако сте опитен в пътуване хакерство, можете да прехвърлите тези точки до чести програми авиатор, за да получите по-добри сделки.

Най храна за вкъщи: Ако искате да спечелите големите награди, трябва да отговарят на необходимите разходи, за да получите бонус регистрация кредитната си карта и да добавяте упълномощен потребител, ако има допълнителен бонус за това. Можете също така да използвате бонус център на емитента, когато пазаруват онлайн, се включите в бонус категории, както и кредитната си карта, когато е възможно, без заплащане. И накрая, напредналите потребители на кредитни карти, може да искате да се допълва карти, за да се максимизира награди печелившите и изкупление.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.