Card de credit de bază: Câștigați mai multe puncte si Miles Cu aceste 6 Strategii

Home » Credit and Debt » Card de credit de bază: Câștigați mai multe puncte si Miles Cu aceste 6 Strategii

Card de credit de bază: Câștigați mai multe puncte si Miles Cu aceste 6 Strategii

Recunoaste: lucrul tau preferat despre noul card de credit este de recompense minunat este de gând să câștigi. Și tu vrei să faci tot ce poți pentru a maximiza aceste recompense. Tocilarii sunt aici pentru a ajuta cu șase sfaturi pentru a câștiga mai multe puncte de mile, sau numerar înapoi pe noul card de credit.

1. Hit cheltuielile necesare pentru a obține bonusul de înscriere

Un bonus de înscriere este un aflux suplimentar de puncte, mile sau în numerar primite după ce a petrecut o anumită sumă de bani de pe cardul de credit într-o anumită perioadă de timp. Nu orice card de credit are un bonus de înscriere, dar multe dintre recompense competitive carduri fac. Desigur, nu contează cât de mare potențial bonus de înscriere este, dacă nu cheltui suma necesară pentru ao primi.

Este o idee bună de a aplica pentru un card de credit cu un bonus de înscriere, cu un necesar cheltui puteți lovi fără a intra în datorii. Cu alte cuvinte, dacă aveți nevoie să-și petreacă $ 3.000 de trei luni, dar trebuie doar mijloacele de a percepe și de a achita 500 $ pe lună, bonusul de înscriere va fi cel puțin parțial contracarat de cheltuieli financiare. Evitați efectuarea datorii card de credit decât dacă este absolut necesar și să obțină un card de credit cu cheltuieli necesare care se potrivește bugetului tău.

2. Adăugați un utilizator autorizat în cazul în care cardul dvs. oferă un bonus suplimentar

Unele carduri de credit oferă un bonus suplimentar de înscriere pentru adăugarea unui utilizator autorizat într-o anumită perioadă de timp și cu el sau ea face o achiziție. Dacă noul card de acest lucru oferă, și ai pe cineva care să vă adăugați ca un utilizator cum ar fi un partener autorizat sau un colegiu in varsta de copil-aceasta este o modalitate foarte bună de a obține câteva puncte suplimentare.

Dar, înainte de a face acest lucru, trebuie să înțelegeți ce un utilizator autorizat este. Această persoană va putea folosi contul de credit, dar nu este obligat prin lege să efectueze plăți și nu pot face modificări. Un utilizator autorizat poate fi înlăturat în orice moment, dar va trebui să solicite emitentului dacă această eliminare va afecta bonusul.

3. Folosiți bonus mall atunci când fac cumpărături on-line

Un mall bonus este un portal de cumpărături care vă permite să obțineți reduceri sau recompense cumpărăturilor on-line, cum ar fi Rewards Chase Ultimate sau Citi Bonus Cash Center. Pentru a-l utiliza, accesați site-ul mall bonus emitentul și faceți clic pe distribuitorul de alegere, înainte de a face o achiziție. Apoi, plătiți cu cardul de credit pentru a profita de avantajele suplimentare.

4. Opt în bonus recompense categorii, dacă este cazul

În cazul în care cardul dvs. de credit are recompense bonus categorii-cum ar fi Discover it® transfer de sold si Chase Freedom® a 5% bonusuri trebuie să vă înscrieți trimestrial pentru a profita de ele. În caz contrar, veți primi doar recompense standard, care sunt de obicei de 1%.

5. Folosiți cardul de credit pentru tot ceea ce nu percepe o taxă

Multe dintre cheltuielile pot fi puse pe un card de credit și de plătit înainte de data scadentă pentru a câștiga recompense. Pune lucruri cum ar fi gaze, alimente, cheltuieli de deplasare, cheltuielile de divertisment, abonamente și utilități pe cardul de credit. Doar asigurați-vă că să-l plătească în fiecare lună.

Alte cheltuieli, cum ar fi chiria sau plăți fiscale trimestriale, ar putea declanșa o taxă dacă le încărcați pe cartea de credit. Plătiți acestea cu un proiect de cec sau banca pentru a evita taxele care sunt suportate, care ar putea fi semnificativ mai mult decât orice recompense vei câștiga.

6. carduri de cuplu în sus

Unele carduri de credit funcționează bine împreună pentru maximizarea recompense. De exemplu, dacă aveți cărțile Chase Freedom® și Chase Sapphire Card Preferred®, puteți utiliza combinația de 5% bonus categorii și Chase Ultimate recompensele site-ul pentru recompense salvatoare pentru a maximiza punctele tale. Utilizați Chase Freedom® pe achiziții cu 5% recompense și se transferă aceste puncte pentru dvs. Chase Sapphire Preferred® card pentru a răscumpăra la o rată de 1,25 cenți per punct de călătorie pe site-ul Recompense Chase Ultimate. Sau, dacă sunteți calificați la hacking-ul de călătorie, puteți transfera aceste puncte la programe de zbor frecvent pentru a obține oferte mai bune.

MENIUL: Dacă doriți să câștige recompense majore, ar trebui să îndeplinească cheltuielile necesare pentru a primi bonusulînscrierecărții de credit și adaugă un utilizator autorizatcazulexistă un bonus suplimentar pentruface acest lucru. Ar trebui să utilizațiasemeneamallul bonus emitentului atunci cândcumpărături online, opta în categoriibonus, șifolosi cartea de credit oricâte ori putețifără o taxă. În celeurmă, utilizatorii avansațicardcredit ar putea dori să se completeze carduri pentru a maximiza recompensecâștig șirăscumpărare.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.