Card de credit implicite și penalizare Rata Explained

Home » Uncategorized » Card de credit implicite și penalizare Rata Explained

Card de credit implicite și penalizare Rata Explained

Atâta timp cât rămânem la termenii cărții de credit și păstrați cardul într-o stare bună, vă veți bucura de rata dobânzii mai mică. Anumite greșeli, cu toate acestea, poate declanșa rata implicită, o rată a dobânzii care poate face mai scump pentru a transporta un echilibru și mai greu de a plăti cardul dvs. de credit.

Ce este un card de credit implicit rata dobânzii?

Rata implicită de card de credit, mai frecvent numit rata de penalizare, este cea mai mare rata dobânzii percepută de un creditor sau de creditor, de obicei, ca o penalizare pentru a deveni delincvent plăților cu 60 de zile sau mai mult, depășirea limitei de credit, sau cu cardul de credit plată returnată de bancă.

ratele de default card de credit sunt de obicei în jurul valorii de 29.99%. Cheltuielile de finanțare ar fi 20.54 $ pe un sold creditor de 1.000 de $ la rata medie implicită. Comparați că la $ 10.27 taxa de finanțe ai plăti pe același echilibru, dar la o rată a dobânzii de 15%, mult mai mici și veți vedea cât de scump poate fi rata implicită.

În cazul în care emitentul cardului de credit crește rata dobânzii la rata implicită, puteți să-l redus în șase luni, atâta timp cât rămânem cu termenii și condițiile cărții de credit. Asta inseamna a face plata la timp, rămâne în limita de credit, și au întotdeauna suficienți bani în contul dvs. de verificare pentru a acoperi plata prin card de credit, astfel încât plata dvs. nu este returnat.

În funcție de termeni cardului de credit, rata s-ar putea merge doar înapoi în jos pentru soldul existent. Unii creditori se pot aplica în continuare rata mai mare pentru noi achiziții efectuate după rata de penalizare a devenit efectivă.

Trei moduri de a evita rata de nerambursare

Nu este greu pentru a evita rata implicită de pe soldul cardului de credit.

Urmați aceste reguli de bază și puteți evita rata dobânzii a crescut la rata implicită.

  1. Asigurați -vă toate plățile la timp . Dacă sunteți cu întârziere pe o singură plată, pentru a primi prins repede , deoarece loviturile de rata de default în după ce ești 60 de zile delicvent, adică două plăți pierdute într – un rând.
  2. Stai sub limita de credit . În timp ce mulți emitenți de carduri de credit au eliminat taxa over-the-limită, acestea nu au eliminat pe trăgaci rata implicită care se întâmplă atunci când încărcați mai mult decât limita.
  3. Asigurați – vă că aveți suficienți bani în contul dvs. de verificare pentru a acoperi plata. Cecuri returnate nu duce doar la o taxă de plată a revenit, dar ele declanșează , de asemenea , rata implicită.

Datorită Actul de card de credit din 2009, nu implicit mai universal în cazul în care orice creditor ar putea ridica rata la rata implicită doar pentru că ai întârziat sau peste limita cu un alt card de credit.

Credit și Industrie împrumut implicit Rata

Un alt tip de rată implicită este utilizată de industria de credit și împrumut pentru a măsura numărul posesorilor de carduri de credit și debitori împrumut care sunt cu întârziere privind plățile. Această rată implicită consideră carduri de credit, care sunt restante, dar nu au fost încărcate-off sau faliment și credite ipotecare și credite auto, care sunt mai mult de trei luni restante.

Rata implicită poate fi utilizată pentru a măsura starea de sănătate a economiei. Creșterea ratelor de default – mai multe debitori fiind cu întârziere privind plățile cardului de credit și împrumut – ar putea însemna economia se confruntă cu dificultăți. Ratele ridicate default ipotecare înseamnă o creștere a ipotecilor ar putea fi pe drum.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.