Cât costă de lucru Tu?

Home » Budgeting » Cât costă de lucru Tu?

Da, va merge costurile de bani. Aflați cât de mult.

Cât costă de lucru Tu?

Crezi că știi cât de mult veți câștiga. Faci 35.000 $ sau 50.000 $ sau $ 75.000 de sau 95.000 $ pe an, plus un meci de pensionare cu 3 la sută.

Ai calculat chiar rata pe oră. Tu faci 18 $ sau 25 $ sau $ 36 sau $ 52 O oră.

Dar încă nu am terminat. Acum trebuie să dau seama cheltuielile.

„Dar slujba mea ma ramburseaza pentru cheltuieli atunci când călătoresc pentru muncă.“

Nu, asta nu e ceea ce vreau să spun. Mă refer la cheltuielile nerambursabile.

Costul de lucru. Costul de a menține locul de muncă.

Pentru a ilustra costul de lucru, să ne uităm la un exemplu ipotetic.

Costul de lucru Exemplul 1

Allison trebuie să poarte haine frumoase la locul de muncă – nu costume adaptate, în mod necesar, dar „de afaceri“, cum ar fi haine cămăși de mătase, fuste creion, și tocuri. Ea nu ar cumpăra în mod normal, aceste haine dacă ea nu a avut acest loc de muncă.

Ea cumpără un element nou pentru garderoba ei de lucru o dată pe lună, la un cost de aproximativ 100 $. Ea își petrece 1.200 $ pe an pe haine de lucru. Ea își petrece, de asemenea, de 3 ore pe lună sau 36 de ore pe an, cumpărături pentru haine de lucru.

Allison shake-uri, de asemenea, mâinile cu clienții, astfel încât unghiile ei trebuie să arate profesional. Ea devine manichiuri de două ori pe lună, la un cost de 25 $ pe manichiura. Ea nu s-ar face în mod normal, acest lucru dacă ea nu a fost de lucru. Ea își petrece 600 $ pe an pe acest lucru, și o ia încă 3 ore pe lună sau de alte 36 de ore pe an.

Ea conduce, de asemenea, 25 de minute pentru a lucra și 25 de minute spate, cheltuind 4,16 ore pe săptămână modalitățile de deplasare.

Asta e 208 de ore pe an, presupunând o vacanță de două săptămâni. Ea își petrece, de asemenea, $ 25 pe săptămână, sau 1.250 $ pe an, pe combustibil direct legate de costurile ei modalitățile de deplasare.

Uzura-și-lacrimă pe masina ei a costa o suplimentare de 400 $ pe an.

Allison cumpără mai multe alimente comoditate, deoarece ea lucrează. Ea petrece un extra $ 20 pe săptămână pe alimente, în comparație cu suma ea ar cheltui dacă ea nu a fost de lucru și a avut timp pentru a găti de la zero.

Acesta este un alt 1000 $ pe an.

Ea este într-o grabă în dimineața. În mod normal, ea încearcă să fiarbă cafeaua acasă, dar o dată pe săptămână, ea rulează târziu și cumpără o cafea 3 $. Acesta este un alt 150 $ pe an.

Cei doi copii sunt în a treia și a patra clasa. Ei merg la programele after-school la ora 3 pm, când terminam, până la 18, atunci când Allison vine acasă de la locul de muncă. Copiii se bucură programele after-school, și le-ar dori să participe la programele, indiferent dacă sunt sau nu Allison este de lucru, astfel încât costul este neutru. Rămâne la fel.

Dar, în verile, când școala este în afara, Allison are nevoie pentru a pune doi copii într-o tabără de zi de vară. Aceasta costă 1.500 $ pe copil pentru vara, sau $ 3.000 de totală.

În total, Allison petrece 7600 $ pe an pentru costul de lucru. Ea își petrece, de asemenea, încă 280 de ore care fac naveta și cumpărarea de haine de afaceri.

Ce-i Rata de ei pe ore?

Ea câștigă 55.000 de $ pe an, plus un meci de pensionare cu 3 la sută, ceea ce este în valoare de $ 1.500. sponsorizat de compania ei de asigurări de sănătate, în cazul în care ea a cumpărat de pe piața deschisă, ar costa-o 250 $ pe luna, sau $ 3.000 an, astfel încât ei „compensație totală“ este de $ 55.000 + $ 1.650 + $ 3.000, sau $ 59650.

Ea își petrece $ 7600 de pe costul de lucru, astfel încât plata ei „net“ este de $ 52050.

Ea lucrează 40 de ore pe săptămână, 50 de săptămâni pe an, plus ea a petrece încă 280 de ore pe an, care fac naveta și cumpărarea de haine de afaceri, pentru un total de 2280 de ore pe an.

Acest lucru înseamnă că ei „rata netă pe oră“, este de $ 52.050 / 2.280 = $ 22,82 pe oră.

Să încercăm un alt exemplu ipotetic.

Costul Exemplu de lucru 2

Bob trebuie să poarte costume, curele, și pantofi lustruiți la locul de muncă. Fiecare costum l costa $ 300 km. El deține aproximativ patru costume, iar el înlocuiește unul pe an, deoarece acestea se plictiseasca sau devin prost-montaj.

El cumpără, de asemenea, aproximativ șase tricouri rochie, două curele, mai multe șosete, o pereche de pantofi și două noi legături în fiecare an, pentru un total anual suplimentar de 400 $. Asta înseamnă că el petrece 700 $ pe an pentru tinuta de afaceri. El petrece 10 ore pe an, cumpărarea de haine de afaceri.

De asemenea, el are nevoie pentru a obține costumele lui uscat-curățat. Aceasta costa o suplimentare de $ 40 a lună, sau 480 $ pe an.

El petrece 30 de minute pe lună (6 ore pe an) in scadere, si iau de curățare uscată.

El este de așteptat să apară într-o mașină elegant cu aspect atunci când el conduce să se întâlnească cu clienții, astfel încât el devine mașina lui spălat pe săptămână. Dacă el nu a fost de lucru, în mod normal, el ar face asta niciodată. Spălarea auto săptămânal costă $ 5, pentru un total de 250 $ pe an.

Bob apucă uneori, masa de prânz de la un rapid birt local, atunci când el a uitat să aducă masa de prânz la locul de muncă. El face acest lucru de două ori pe săptămână, la $ 7 a prânz, pentru un total de 700 $ pe an.

El are o naveta de 45 de minute în fiecare direcție. Presupunând că o vacanță de două săptămâni, el petrece 375 de ore pe an modalitățile de deplasare. El cheltuiește, de asemenea, de 800 $ pe vehicul de uzură și rupere și $ 2.500 de pe benzină pe an în navetei.

În total, costul de lucru Bob este de 5430 $ pe an.

El face aceeași rată ca și Allison – 55.000 de dolari pe an, cu un meci de pensionare cu 3 la sută și compania de asigurări de sănătate, care altfel ar costa 250 $ pe lună în cazul în care el a cumpărat ca un plan individual. Acesta este un pachet total de compensare de $ 59650.

Lui plătească “net”, deși, este de $ 54,220. El își petrece, de asemenea, 391 de ore pe an în care fac naveta, lasandu-i pe curățare uscată și cumpărarea de haine de afaceri.

Presupunând că el funcționează și o săptămână de 40 de ore, rata lui orar este de $ 22.67. Dacă el lucrează cu o săptămână de 45 de ore, rata lui orar este de $ 20.53. Și dacă el lucrează 50 de ore pe săptămână, rata lui este de 18.75 $ pe oră.

Linia de fund

Întotdeauna calcula costul de lucru. Utilizați acest lucru ca coloana vertebrală a bugetului.

Desigur, puteți căuta întotdeauna modalități de a decupa costurile de lucru. Puteți jura pentru a transporta masa de prânz pentru a lucra în fiecare zi. Puteți opri cumpărarea de cafea afară. Poti sa te uiti pentru haine de afaceri mai ieftine.

Dar unele costuri, cum ar fi cheltuielile de navetă și de îngrijire a copilului, nu se va prăbuși. S-ar putea alege să deducă aceste costuri din „venitul“ atunci când creați bugetul.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.