Cât costă pe termen lung pentru asigurări și Când să-l cumpere

Home » Insurance » Cât costă pe termen lung pentru asigurări și Când să-l cumpere

Indiferent de vârstă, ar trebui să revizuiască costurile de îngrijire pe termen lung acum

Cât costă pe termen lung pentru asigurări și Când să-l cumpere

Potrivit Departamentului de Sanatate si Servicii Umane, astăzi medie în vârstă de 65 de ani are o sansa de 70 la suta de a avea nevoie de un fel de îngrijire pe termen lung, pe măsură ce îmbătrânesc SUA. De asemenea , ei raportează că , deși o treime dintre copiii de 65 de ani de azi nu poate solicita niciodată de îngrijire pe termen lung sau asistență de viață, că unul din cinci va avea nevoie de ea pentru mai mult de cinci ani , care este de 20 la sută.

Dacă utilizăm aceste informații, plata timp de cinci ani de viață asistat sau de servicii de îngrijire pe termen lung sau de locuințe poate fi extrem de costisitoare.

Încă o statistica, care este surprinzător este:

8 la suta din persoanele cu varste cuprinse intre 40 si 50 de ani, au un handicap care ar putea avea nevoie de servicii de îngrijire pe termen lung

La un moment în care mulți abia au pensionarea lor finanțat în totalitate, se plătește pentru a privi în opțiunile de îngrijire pe termen lung și ce fel de costuri sunt implicate cu un plan pe termen lung pentru asigurări, indiferent de vârsta ta. Având faptele puteți economisi pe termen lung de bani, și vă ajută să vină cu un plan financiar de vreme vremuri dificile.

De ce a obține pe termen lung de asigurare de ingrijire? Chiar ai nevoie de ea?

Nimeni nu știe dacă acestea vor avea nevoie pe termen lung de asigurare de îngrijire, în același mod, nu știu dacă veți avea nevoie de asigurare acasă pentru un furt sau incendiu. Cu toate acestea, statisticile indică faptul că, odată cu îmbătrânirea populației noastre una din fiecare mână de oameni vor avea nevoie de un fel de îngrijire pe termen lung, astfel încât întrebarea este mai mult despre vă puteți permite propria îngrijire pe termen lung, în cazul în care situația apare, și modul în care doresc te pentru a rula riscul?

Guvernul va plăti pentru îngrijire pe termen lung?

Unii oameni cred că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la îngrijirea pe termen lung, deoarece guvernul poate plăti pentru aceste servicii. Aceasta este o concepție greșită.

Guvernul va plăti doar pentru îngrijire pe termen lung în condiții specifice și acoperirea este limitată pe baza unor criterii și situații specifice.

De exemplu, Medicare poate plăti pentru îngrijirea pe termen lung până la un maxim de 100 de zile pentru serviciile de calificare sau de îngrijire de reabilitare într – un azil de bătrâni. Este foarte limitat, și statistic, tariful mediu acoperit de Medicare este de 22 de zile . Medicaid oferă acoperire, dar pentru a se califica pentru Medicaid, trebuie să cadă într – un anumit nivel cu venituri mici. Pentru anumite populații, pot exista unele de acoperire pentru cei care se califică în temeiul  Legii de americani mai vechi  sau criteriile stabilite de  Departamentul Afacerilor Veteranilor . Altele decât cele de programe cum ar fi acestea, care sunt limitate programe care contribuie numai la anumite populații, oamenii au de multe ori să apeleze la o acoperire de asigurari private de sanatate pentru a obține ajutor cu costuri de îngrijire pe termen lung.

Ce este pe termen lung de asigurare de ingrijire?

Pe termen lung de asigurare de ingrijire (LTC Asigurare) vă oferă cu venituri dacă vei deveni dependent de îngrijirea unei alte persoane sau nevoie de asistență pentru sarcini de bază de viață și are nevoie din cauza unei boli.

Motivul pentru care au nevoie de îngrijire pe termen lung ar putea fi o boală cronică, o boală fizică prelungită, o boală degenerativă, sau o altă afecțiune care necesită să primiți îngrijire la domiciliu sau pentru a obține de îngrijire într-o unitate de viață sau de îngrijire pe termen lung asistată.

Beneficiul venituri pe care le primiți pot fi apoi folosite pentru a plăti pentru îngrijirea dumneavoastră pe termen lung și asigură că tu sau familia ta a obține ajutorul necesar pentru îngrijirea dumneavoastră personale atunci când nu se poate oferi pentru tine.

Servicii necesare, inclusiv cele ale unui îngrijitor, din cauza unei boli debilitante pot include activități de zi cu zi de zi (ADL), îngrijire la domiciliu, menaj, servicii de ingrijire medicala si de relocare la îngrijire pe termen lung de specialitate sau facilitati asistata de viata.

Cât costă îngrijire pe termen lung?

Deși costul de îngrijire pe termen lung variază în funcție de tipul de îngrijire care aveți nevoie, există unele instrumente online care vă pot ajuta să îți dai seama cât de mult costurile de ingrijire pe termen lung pe lună,  Genworth  are un instrument care oferă un cost mediu de lung îngrijire -Term precum și info-stat specifice. Un instrument ca acest lucru poate ajuta să îți dai seama dacă ai putea plăti pentru el singur, sau dacă ar trebui să ia în considerare pe termen lung pentru asigurări.

Cât de mult de asigurare de îngrijire pe termen lung (LTC) cost cu o schimbare?

Costul de asigurare de îngrijire pe termen lung variază foarte mult. Chiar și cu aceeași situație exactă, costul ar putea obține citat cu un operator de transport de asigurare poate fi semnificativ mai mare decât alta.

Cu asigurare de îngrijire pe termen lung, într-adevăr plătește la magazin.

Când încercarea de a economisi bani pe de asigurări de sănătate, cea mai bună abordare este de a face cercetare, ai putea salva sute de dolari pe an, care lucrează la mii de dolari a lungul timpului. Obținerea unui broker de asigurări de sănătate care vă poate ajuta este o opțiune poate doriți să se uite la. Brokerul poate verifica nu numai in mai multe companii de asigurare pentru tine, dar va fi, de asemenea, posibilitatea de a revizui opțiunile suplimentare de acoperire de asigurări de sănătate și, eventual, a pus împreună un pachet care va aborda multe dintre nevoile dvs. în asigurări de sănătate. Ei vor fi, de asemenea, posibilitatea de a explica în detaliu ce diferitele opțiuni și condițiile de acoperire sunt pe politica.

Cum funcționează tarifarea în asigurări de îngrijire pe termen lung?

La fel ca și cu alte asigurari private, fiecare furnizor de asigurare LTC va stabili propriile rate pe baza experienței lor de pierdere și de subscriere. pachete LTC va avea diferite termene și condiții sau cerințe.

Exemple de costuri pe termen lung pentru asigurări

Aceste informații se bazează pe datele din A Asociatia Merican pentru ingrijiri pe termen lung Asigurare ( AALTCI), acestea sunt doar exemple pentru a arăta variația costului în circumstanțe diferite și modul în care alegerea transportatorului LTC de asigurări poate face o diferență semnificativă.

În fiecare caz, există o diferență de preț de aproximativ 1000 $ sau mai mult pe baza de compania de asigurări. Acesta poate fi folosit ca un bun exemplu de cât de important poate fi la magazin pentru buna îngrijire pe termen lung ratele de asigurare. Acestea se bazează pe un beneficiu maxim zilnic de 150 $ timp de trei ani, perioadă beneficia, acestea sunt doar exemple, păstrați în minte ai nevoie pentru a obține propriile citate în funcție de situația dumneavoastră personală, acestea sunt doar pentru a arăta gama potențial în preț și a vă ajuta să vezi de ce cumpărături pentru o politică este un aspect foarte important pentru această acoperire.

 • Vârsta 55 – Single Individual; Limite de preț: $ 1,325 la $ de 2,550
 • Vârsta 55 – cuplu (ambele 55 ani, sănătate preferate, politice comune); Limite de preț: $ 2,085 la $ 3970
 • Vârsta 55 – cuplu (ambele 55 ani, Standard de sănătate); Limite de preț: $ 1,985 la $ 3970
 • Vârsta 60 – Cuplu (ambele 60 de ani, sănătate preferate, politice comune); Limite de preț: $ 2,605 la $ 4,935

Are să acopere costurile de asigurare îngrijire pe termen lung pentru totdeauna?

Pe termen lung de asigurare de ingrijire ofera o acoperire pentru perioade limitate. Este puțin probabil ca beneficiul va acoperi costurile „ pentru totdeauna“. Prin urmare, puteți gestiona costurile de asigurare de îngrijire pe termen lung prin alegerea planuri cu perioade mai lungi sau mai scurte de acoperire, precum și prin alegerea durata de timp va fi dependent de înainte de a lovi cu piciorul în beneficiile . Vom discuta acest lucru mai mult în cele 10 sfaturi și întrebări pentru a solicita îngrijire pe termen lung cu privire la mai jos.

10 sfaturi pentru cumpărare bună pe termen lung pentru asigurări: dvs. LTC Cumpărători Lista de verificare

Din moment ce fiecare societate de asigurare lucrează cu propriile lor standarde de subscriere, este util să aibă o listă de verificare de elemente pentru a întreba despre astfel încât să înțelegeți ce sunteți la cumpărături pentru cumpărare în aria de acoperire.

Iată câteva aspecte care sunt importante să ia în considerare atunci când sunteți în căutarea pentru cea mai buna companie pentru a vă acoperi LTC:

 1. Pune-le despre activitatea cerințelor de zi cu zi de zi, pentru a putea primi o plată de beneficii, pe care doriți să înțeleagă ce se califică pentru o acoperire sub LTC planul pe care îl au în vedere.
 2. Nu acoperă tulburări cognitive, unele persoane pot avea tulburari cognitive, dar încă să fie capabil de a efectua ADL. Va planul pe care il cautati la plată, în aceste cazuri?
 3. Aflați ce se află pe lista activităților de zi cu zi de zi , care se califică pentru fiecare plan pe care îl compară. De exemplu, poate că există o funcție de viață de zi cu zi pe care nu le poate efectua, ci de termenii politicii ați ales, nu este considerat unul dintre ADL de calificare. O companie va necesita , de obicei , mai mult de o activitate de viata de zi cu zi să fie o problemă înainte de a putea beneficia de beneficiile. Vrei să știi ce se califică în avans , înainte de a cumpăra politica dumneavoastră. Nu există o definiție standard în întreaga industrie pentru modul ADL sunt evaluate , de aceea este important de a pune întrebări și de a obține exemple pentru situații ; o acoperire pe care îl cumpără. Câteva exemple de ADL sunt: baie, dressing, se deplasează în jurul valorii de (transferul), mâncând. Cum fiecare este definit poate face o diferenta.
 4. Întrebați-i dacă există o valoare în numerar sau opțiune de a încasa ar trebui să nu utilizați acoperire și în cazul în care politica plătește dividende. Ce se întâmplă dacă mori și nu au folosit acoperirea?
 5. Comparați costul de acoperire unic vs. acoperire în comun cu un soț. Aceasta este o modalitate buna de a economisi bani. În aceste condiții, cere o explicație completă a ceea ce se întâmplă și modul în care acest beneficiu partajate funcționează dacă aveți ambele necesită îngrijire, fata de doar unul dintre voi.
 6. Nu prime crește în timp sau să rămână constantă? Există o protecție a inflației? Inflația va afecta ratele de îngrijire pe termen lung, este posibil să aveți opțiuni în planul pe care îl achiziționați care se adresează acest lucru.
 7. Cum va funcționa plata pe o cerere? Care este procesul de revendicări? Există sume lunare sau zilnice? Care sunt limitele?
 8. Care este piscina maximă beneficiu? Care este suma maximă de timp beneficiile sunt plătibile pentru? În medie, o politică de LTC poate furniza între unu la cinci ani de acoperire. Politicile nu au de obicei o cantitate nelimitată de timp. Acesta este un factor important să ia în considerare atunci când se compară politicile. Apoi, veți dori să știe dacă există călăreți disponibile pentru a prelungi acest timp. Aceste detalii pot face o mare diferenta in alegerile tale si la compararea costurilor.
 9. Există o perioadă de așteptare? Cât de mult este?
 10. Dacă luați o politică cu o perioadă de așteptare pe termen lung, nu aveți alte beneficii pe care le califică pentru că puteți acoperi în timpul perioadei de așteptare, cum ar fi Medicare sau alte planuri private de sanatate?

Când ar trebui să cumpere pe termen lung de asigurare de ingrijire?

Oamenii de multe ori așteptați până când ei cred că au nevoie de ceva înainte de a începe planificarea pentru ea, și, din păcate, în cazul ingrijiri pe termen lung de asigurare, aceasta nu va lucra în favoarea ta. AALTCI recomanda varsta ideala pentru a privi în termen lung de asigurare de îngrijire a sănătății să fie cu vârsta cuprinsă între 52-64.

De fapt, potrivit datelor furnizate de Asociatia Americana pentru ingrijiri pe termen lung de asigurări rata de respingere pentru asigurare de îngrijire pe termen lung pare să crească odată cu vârsta. Deci , s -ar putea dori chiar să se uite în opțiuni mai devreme. Rata de creștere de respingere pe măsură ce vârsta face o mulțime de sens având în vedere că de asigurare se bazează pe un risc de așteptat, și pe măsură ce îmbătrâniți mai multe restricții medicale și pot apărea situații în care ar indica un risc crescut care conduce la o mai mare nevoie de mult timp îngrijire -Term.

Cine ar trebui să cumpere pe termen lung de asigurare de ingrijire pentru a acoperi costurile?

Evident, dacă sunteți îngrijorat cu privire la viitorul tău ar trebui să ia în considerare cumpărarea pe termen lung de asigurare de ingrijire, fie pentru tine, sau un părinte. Cu toate acestea, ar trebui să ia în considerare, de asemenea:

 • Asigurându-vă că aveți asigurare de sănătate bună, în primul rând. medicină și luarea de măsuri preventive pentru a avea grijă de sănătatea ta poate ajuta la identificarea problemelor înainte ca acestea să devină grave, în multe cazuri.
 • Verificarea dacă aveți alte surse potențiale de venituri pe care le-ar putea transforma într-o situație la îngrijire pe termen lung. De exemplu, aveți deja o poliță de asigurare de viață care ar putea fi dispus să împrumute bani de la cazul în care situația a venit?
 • Sunteți într-o poziție la costurile de îngrijire pe termen lung de auto-asigura? Ai membri de familie, care va ajuta? Sunt acei membri ai familiei într-adevăr într-o poziție pentru a ajuta?

Decizia de a cumpăra de îngrijire pe termen lung ar trebui să fie revizuite ca parte a planului financiar dvs. pe termen lung. Indiferent dacă aveți nevoie de ea sau nu este foarte specific situației proprii. Puteți decide după examinarea cu Planificatorul dvs. financiar sau broker care există opțiuni complementare pentru a fi explorate, sau puteți face modificări la alte delimitatoare dvs. de asigurare ca rezultat pe care le va economisi bani.

În cazul în care sau Millennials tineri cumpere pe termen lung de asigurare de ingrijire?

Dacă aveți un părinte care nu are de îngrijire pe termen lung și sunteți îngrijorat de faptul că, dacă se întâmplă ceva nu le puteau permite de îngrijire, ar trebui să ia în considerare investi în achiziționarea de îngrijire pe termen lung pentru părinții tăi sau vorbesc cu ei despre asta. Familiile sunt de multe ori cei care te lovit cel mai greu atunci când un membru al familiei în vârstă devine bolnav. Conform studiului Dincolo de dolari Genworth lui, 46 la suta din persoanele care ii ingrijesc a declarat ca furnizarea de ingrijire a sanatatii lor afectat și bunăstarea.

Având în a lua concediu de absență de la locul de muncă, sau să nu fie în stare să lucreze pentru că un părinte are nevoie de îngrijire poate bulgăre de zăpadă într-o problemă financiară pentru tine. Fie că vă plătiți pentru îngrijirea le sau pentru că nu sunt în măsură să funcționeze ca un rezultat. Ai o discuție cu părinții tăi despre ceea ce se întâmplă în cazul în care au nevoie de îngrijire pe termen lung. Asigurare poate ajuta pe toți în familie într-un caz ca acesta și poate fi în interesul dumneavoastră să se uite pentru tine de planificare înainte cu ei.

Ar trebui să alegeți boli critice sau de îngrijire pe termen lung?

Persoanele mai tinere pot lua în considerare achiziționarea de asigurare în caz de boală critice ca alternativă la îngrijire pe termen lung, atunci când acestea sunt mai tineri, iar în unele cazuri, furnizorul critic de asigurare de boală poate oferi opțiunea de a converti de asigurare boli critice în îngrijire pe termen lung, atunci când sunt mai în vârstă în anii ’50 sau cu 60 de ani, fără a lua un examen medical. Nu toți asigurătorii boli critice a face acest lucru, dar ați putea fi interesat în găsirea de unul care face, dacă sunteți de planificare pentru îngrijirea sănătății dumneavoastră pe termen lung.

Niciodată nu uita-te la o acoperire de ingrijire pe termen lung singur, uita-te la imaginea ta de mare pentru a face cea mai bună decizie.

Statistici privind îngrijirea pe termen lung: Ar putea fi refuzată cererea pentru o acoperire?

Iată câteva statistici de bază bazate pe site-ul AALTCI: Candidații pentru îngrijirea pe termen lung sub vârsta de 50, au fost refuzate la o rată de 11%, așa cum ne uităm la ratele de acoperire a scăzut de îngrijire pe termen lung pe grupe de vârstă, noi a se vedea numerele de acoperire în cazul în care se refuză creșterea:

 • pentru 50-la-59 rata a fost de 17 la suta
 • 60-la-69 a crescut rata la 24 de procente
 • de 70 de ani la 79 cifra merge la o rată de respingere de 45 la suta

Cum de a alege un bun pe termen lung-Care Insurance Company

În afară de termeni de acoperire, prima politică și despre modalitățile flexibile politica va fi pentru nevoile dumneavoastră, de asemenea, trebuie să ia în considerare capacitatea financiară și reputația companiei de asigurare. Este foarte dificil de a ști cum companiile de asigurări va efectua în timp, dar există sisteme de rating care arată stabilitatea financiară a unei societăți de asigurări, care pot fi utilizate ca indicatori. Acest tip de informație este cheia atunci când sunteți în căutarea la achiziționarea unei politici care se poate plăti numai în afara de ani în jos linie ca cu asigurare de viață sau de îngrijire pe termen lung. Solicitarea unui profesionist licențiat ca un broker care reprezinta mai multe companii de asigurare poate ajuta, dar puteți verifica, de asemenea, ratingurile financiare ale companiei în AM Cel mai bun rating.

Ceea ce pe termen lung de asigurare de îngrijire de companie este cel mai bun?

Din moment de subscriere pentru fiecare plan de îngrijire pe termen lung diferă de la o companie la alta, cel mai bun plan de beneficii de asigurare de îngrijire pe termen lung vor fi diferite în funcție de:

 • Varsta ta
 • Istoricul medical
 • Cantitatea de acoperire de îngrijire pe termen lung achiziționați
 • și o varietate de alți factori, dintre care unele ne-am acoperit în lista noastră de verificare de întrebări pentru a cere mai sus.

Cel mai bun mod de a economisi bani pe de îngrijire pe termen lung

Cel mai bun mod de a economisi bani pe asigurare de îngrijire pe termen lung este de a planifica. Când oamenii nu au opțiuni de îngrijire pe termen lung și o situație vine aruncă toată viața ta în haos, din venitul pierdut în nevoie de ajutor. Da unele atenție la ceea ce riscurile sunt acum, și care sunt riscurile pentru familia ta. Uită-te la colectiv al diferitelor politici de asigurare care le aveți, inclusiv opțiunile de asigurare de viață. Magazin în jurul valorii de prețuri competitive și o companie de asigurări, care oferă flexibilitate și opțiuni de beneficii favorabile. Chiar dacă decideți că nu doriți să cumpere de acoperire acum, cel puțin vei înțelege ce să se aștepte de la costuri și ar putea beneficia de pe urma discuțiilor pe care le va avea cu brokeri sau alți profesioniști care vă pot ghida pentru această parte a dvs. de planificare financiară .

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.