Cât de multe carduri de credit ar trebui să aveți?

Home » Credit and Debt » Cât de multe carduri de credit ar trebui să aveți?

Cât de multe carduri de credit ar trebui să aveți?

Dacă v-ați petrecut vreodată calea ta într-o grămadă masivă de datorii card de credit, răspunsul ar putea fi „nici unul!“ Dar pentru toți ceilalți, răspunsul probabil nu vine la fel de ușor.

Potrivit Federal Reserve Bank din 2009 Ancheta a consumatorilor Choice de plată din Boston (publicat 07 aprilie 2011), 72,2% dintre consumatori au un card de credit. Consumatorul mediu care utilizează carduri de plată (o categorie care include carduri de credit, carduri de debit și cartele preplătite) are o medie de carduri de credit 3.7. Să examinăm de ce s-ar putea dori propriul comportament pentru a se potrivi aceste statistici, în cazul în care nu deja.

Carduri de credit multiple și Scorul de credit

Scorul dvs. de credit este, probabil, de preocupările majore despre care au mai multe carduri de credit.

Având carte de mai mult de un credit poate ajuta de fapt, scorul dvs. de credit pentru a face mai ușor pentru a menține datoria rata scăzută de utilizare. Dacă aveți un card de credit cu o limită de credit $ 2.000 și percepe o medie de 1.800 $ pe lună pentru cardul dvs., raportul dvs. de utilizare a datoriei, sau valoarea creditului disponibile pe care le utilizați, este de 90%.

În cazul în care sunt implicate scoruri de credit, un raport de utilizare a datoriei mari vă va face rău. Este posibil să nu mi se pare corect – dacă aveți doar o carte si achita integral și la timp în fiecare lună, de ce ar trebui sa fie penalizat pentru utilizarea cea mai mare limita de credit? – dar asta e modul în care funcționează sistemul. Pentru a îmbunătăți scorul dvs. de credit, ar trebui să evitați să utilizați mai mult de 10-30% din creditul disponibil pe card la un moment dat, potrivit expertului scorul de credit Liz Pulliam Weston.

Prin răspândirea dvs. de 1.800 $ în achiziții de pe mai multe carduri, devine mult mai ușor pentru a menține datoria rata scăzută de utilizare. Acest raport este doar unul dintre factorii care modelul de credit scoring FICO ia în considerare în „sumele datorate“ componentă a scorului, dar această componentă reprezintă 30% din scorul dvs. de credit.

FICO atrage atentia ca deschiderea de conturi care nu au nevoie doar pentru a crește dvs. de credit total disponibil se poate intoarce impotriva si reduce scorul. (Plata acestor rate poate afecta venitul disponibil și de investiții se întoarce.)

Diferite carduri, beneficii diferite

Având o serie de carduri de credit poate permite să câștigați recompense maxime disponibile pe fiecare achiziție a face cu un card de credit.

De exemplu, este posibil să aveți un card Discover pentru a profita de rotație categoriile sale de 5% în numerar înapoi, astfel încât, în anumite luni, puteți câștiga 5% la achizițiile, cum ar fi alimente, hoteluri, bilete de avion, îmbunătățiri acasă și de gaz. S-ar putea avea o altă carte, care vă oferă 2% înapoi pe lună și gaze în luna afară; utilizați acest card în timpul celor nouă luni ale anului, când Discover nu plătește 5% în numerar înapoi pe gaz. În cele din urmă, s-ar putea avea un card care ofera un apartament inapoi 1% la toate achizițiile. Acest card este implicit pentru orice achiziție în cazul în care o recompensă mai mare nu este disponibil. De exemplu, ați putea fi capabil de a câștiga 5% la toate achizițiile de îmbrăcăminte, în octombrie, noiembrie și decembrie cu cardul dvs. Discover; restul anului, atunci când nici un bonus special a fost disponibil, trebuie să utilizați 1% înapoi cardul de numerar.

Desigur, nu vreau să merg peste bord – dacă aveți prea multe conturi, este ușor să uiți o plată a facturii sau chiar pierde un card. Problemele care pot rezulta dintr-o astfel de supraveghere va distruge rapid orice economii ar putea să fi câștigat. (Un deceniu înainte de Mastercard sau Visa a existat, prima companie de card de credit a fost introdus.)

Backup

Uneori, o companie de card de credit va îngheța sau de a anula cartea dvs. din senin în cazul în care detectează activitate potențial frauduloase sau bănuiți că numărul contului dvs. s-ar putea să fi fost compromis. Într-un scenariu cel mai bun caz, nu va fi capabil de a utiliza cardul până când vorbești cu compania de carduri de credit și confirmați că sunteți, într-adevăr, în vacanță în China, iar cardul nu a fost furat. Asta nu-i un apel telefonic, puteți face din registrul de numerar, cu toate acestea, pentru că va trebui să furnizeze informații personale sensibile pentru a confirma identitatea. Vei avea nevoie de un alt mod de a plăti, dacă doriți să finalizați achiziția.

Într-un scenariu cel mai rău caz, compania va emite un nou număr de cont și veți fi complet fără acel card pentru câteva zile până când primiți noua carte în e-mail.

O altă posibilitate este că ai putea pierde un card sau au un furat. Pentru a pregăti, ați putea dori să aibă cel puțin trei cărți: două pe care le transporta cu tine și unul care le stocați într-un loc sigur la domiciliu. În acest fel, ar trebui să aveți întotdeauna cel puțin o carte pe care o puteți utiliza.

Din cauza posibilităților ca acestea, este o idee bună să aibă cel puțin două sau trei cărți de credit. Dacă doriți doar să aibă unul, asigurați-vă că sunteți întotdeauna pregătit cu o metodă de plată de rezervă. (Aceste carduri oferă confort și securitate, dar sunt ele merita?)

De urgență

Ar fi cel mai bine dacă nu ați avut de a utiliza un card de credit pentru o situație de urgență – în mod ideal, ai avea suficienți bani într-un cont de lichid, cum ar fi contul de a utiliza într-o astfel de situație o economie. Cu toate acestea, dacă nu aveți economii sau dacă doriți să aveți opțiunea de a nu se scurge economii în mod neașteptat, s-ar putea dori să aibă un card de credit pe care le retrase din circuitul agricol doar pentru situații de urgență. În mod ideal, această carte ar avea nici o taxă anuală, o limită de credit de mare și o rată scăzută a dobânzii.

Linia de fund

Există multe beneficii pentru a avea mai multe carduri de credit, dar numai dacă le gestiona în mod corect. Pentru a se asigura că au mai multe conturi de card de credit va lucra pentru tine, nu împotriva ta, să fie conștienți de beneficiile pe fiecare carte de munca, limita de credit pe fiecare și plata scadențelor. Utilizați fiecare card în avantajul tău cel mai bun, și asigurați-vă că pentru a menține soldurile dvs. scăzute și să le plătească integral și la timp.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.