CD vs. säästötili: Mikä on paras?

Home » Banking and Loans » CD vs. säästötili: Mikä on paras?

CD vs. säästötili: Mikä on paras?

Säästötilit ja sijoitustodistukset (CDS) pitää rahat turvassa ja maksamaan korkoa. He ovat molemmat erinomainen valinta varoja on ehkä viettää muutaman seuraavan vuoden aikana, mutta niillä on erilaisia ominaisuuksia, jotka ovat tärkeitä tietää. Joten, mikä on parasta rahaa?

Vastaus tyypillisesti riippuu kahdesta tekijästä:

  1. Helppo pääsy: säästötilit ovat joustavampia kuin CD-levyjä. Voit nostaa varoja ilman rangaistusta milloin tahansa, ja voit tehdä jatkuvaa talletuksia säästötilille. Mutta se ei tarkoita sinun pitäisi sulkea pois CD.
  2. Korot: CD: illä on taattu korko, joka ei yleensä muutu. Jos luulet korot nousevat pian, säästötili voi olla järkevää. Mutta jos olet tyytyväinen CD korko- ja olet valmis lukita rahaa, CD voi toimia hyvin.

CD- palkitsemme Sitoutuminen

CD-levyt ovat määräaikaistalletukset, jotka vaativat sinua sitoutumaan jättää rahat tilille vähintään pitkään. Esimerkiksi voit ostaa CD: t termejä niin lyhyt kuin kolme kuukautta, ja niin kauan kuin viisi vuotta. Vastineeksi pankin tai Osuuspankin tarjoutuu maksamaan korkeampia hintoja kuin sitoudut pidempiin maturiteetteihin.

Paras käyttää: CD: t ovat ihanteellisia varoja tarvitset tiettynä päivänä tulevaisuudessa. Jos esimerkiksi tiedät maksat lukukausimaksuja 19 kuukautta, 18 kuukauden CD voi auttaa sinua maksimoimaan korkotuotot. Vaihtoehtoisesti, jos sinulla on ylimääräistä rahaa, että haluat pitää turvassa, ilman aikomusta käyttää rahaa pian, CD voi olla hyödyllinen.

Korkeammat hinnat: Pankit maksavat yleensä korkeampia korkoja CD- kuin he tekevät säästötileille. Se on erityisen totta, kun mennä enää ehtojen (2 vuoden CD pitäisi maksaa enemmän kuin 3 kuukauden CD). Kaikki muut tekijät pysyvät samoina, hinnat ovat yleensä korkeampia CD- vs. säästötileille.

Taattu hinnat: Kun CD, voit ennustaa kuinka paljon ansaitset. Useimmat pankit asettaa korko alussa CD, ja että korko ei koskaan muutu. Joka toimii asiakkaan puolesta, jos korot pysyvät samana tai pudota, mutta saatat menetä ylimääräisten tulojen jos hinnat nousevat merkittävästi.

Rangaistukset merkitystä: Voit yleensä kotiuttaa aikaisin, mikä saattaa olla tarpeen, jos haluat hätäkäteisen mikä teillä on sateinen päivä rahastoon. Mutta te yleensä maksaa ennenaikainen seuraamuksia, jotka voivat tuhota sinua kiinnostavat ansaita-ja syö alkuperäisen pääasiallinen talletuksen. Joidenkin CD-levyjen, kutsutaan neste levyjä, voit nostaa rahaa aikaisin, mutta varmista, että ymmärrät yksityiskohtia ennen käyttää näitä välineitä.

Strategiat auttaa välttämään ongelmia: CD- lukita rahaa ja voi juuttua alhaisella korolla, jos korot nousevat. Mutta voit käyttää strategioita, kuten CD tikkaiden ja tangoille vähentää riskiä ja saada irti CD-levyjä.

Säästötili Pidä vaihtoehdot avoinna

Säästötilien voit tallettaa ja nostaa minimaalisella rajoituksia-vaikka liittovaltion laki rajoittaa tiettyjen nostot kuuteen kuukaudessa. Ne on helppo työskennellä ja helppo ymmärtää.

Paras käyttää: säästötilit ovat ihanteellisia käteistä ehkä täytyy käyttää milloin tahansa, sekä rahaa aiot viettää seuraavien kuuden kuukauden tai niin. Esimerkiksi säästötilille on erinomainen paikka pienelle hätärahasto tai rahavirtaa tyyny, joka siirrät tarkkailun välttää tililuotot.

Ei minimivaatimuksia: säästötilit voit aloittaa pieni, joten ne toimivat hyvin, kun on rajoitettu varoja. Sen jälkeen ei ole mitään vikaa pitää merkittäviä saldot säästöjä, kunhan teet sen tarkoituksella. CD-levyt, toisaalta, joskus minimitalletus vaatimuksia. Tiili-ja laasti pankit voivat vaatia voit sijoittaa vähintään $ 1,000, mutta useita online pankit tarjoavat levyjä ilman alkuperäistä minimivaatimuksia.

Vaihtuvakorkoisia: Toisin kuin CD-levyjä, säästötilit ominaisuus korot voivat muuttua ajan myötä. Pankit säädä säästötili hinnat vastauksena taloudelliseen ympäristöön, kilpailun ja halunsa ottaa talletuksia. Jos hinnat nousevat, säästötili voi joutua maksamaan enemmän ensi kuussa kuin se maksaa nyt (vaikka pankit hitaasti nostaa hintoja). Mutta jos hinnat laskevat jyrkästi, pankit tyypillisesti vastata maksamalla vähemmän, kun tulosi ei muuttuisi, jos olit CD.

Kaikki tai Ei mitään?

Onneksi sinun ei tarvitse valita CD- vs. säästötileille. Voit käyttää molempia, eikä muita vaihtoehtoja myös tarpeisiisi.

  • Pidä tarpeeksi rahaa säästötilille täytä mitään lähiajan tarpeet. Sinun on helppo pääsy, että käteistä, etkä rangaista, jos haluat nostaa varoja satunnaisesti.
  • Harkita CD: joku liikaa käteistä, jos sinulla on riittävästi rahaa säästössä, pidät CD korot, ja et ole huolissaan korot nousevat.
  • Etsiä muita vaihtoehtoja, jos CD: t ovat liian rajoittavia makusi-, mutta säästötilejä eivät maksa tarpeeksi. Rahamarkkinoilla tilit on piirteitä sekä CD- ja säästötileille: Ne mahdollistavat rajoitetun nostoja, mutta ne maksavat usein hieman enemmän kuin tavallinen säästötileille. Kassanhallinnan tilit voivat myös tarjota enemmän tuloja. Vain olla varma, että varat ovat FDIC vakuutettu, jos turvallisuus on sinulle tärkeää (NCUSIF vakuutusvuoden luottoyhdistyksiä on yhtä turvallinen).

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.