Ce este Cardul de credit churning și cum se face Calea dreapta

Home » Credit and Debt » Ce este Cardul de credit churning și cum se face Calea dreapta

Ce este Cardul de credit churning și cum se face Calea dreapta

Dacă sunteți un card de credit recompense toxicoman, sau care aspiră să fie una, este posibil să fi auzit de card de credit churning. Să știți că, dacă trebuie să fii atent când semnezi pentru mai multe carduri de credit pentru a câștiga bonusuri și alte beneficii. Dacă nu sunteți responsabil cu cărți de credit și nu aveți elementele de bază financiare în loc, ai putea ajunge adânc în datorii și cu un scor de credit deteriorat.

Cu preliminarii din drum, să intrăm în detalii despre modul card de credit baterea de lucrări.

Ce este cartea de credit Baterea?

Mulți emitenți de carduri de credit oferă bonusuri de înscriere mare. Noi deținătorii de carduri câștiga un bonus de mare pentru a petrece o anumită sumă într-un anumit interval de timp, care în general primele 90 de zile de la deschiderea cardului de credit. Mai multe carduri de credit recompense ai deschis, mai multe bonusuri de înscriere puteți câștiga.

Card de credit se referă la amestecarea practica în mod repetat, deschiderea și închiderea unui card de credit pentru a câștiga bonusul de înscriere de peste si peste. Făcând acest lucru cu mai multe carduri de credit vă permite să rack până în prezent mai multe recompense decât te-ai obține dacă ai blocat cu doar un singur card de credit. Puteți folosi alte strategii, cum ar fi combinarea recompense de la programe de-a maximiza loialitate suma de recompense veți câștiga.

Reguli de urmat

Există câteva linii directoare pe care veți dori să rămânem la cea mai mare succes cu amestecarea card de credit.

Plăti soldul dvs. în întregime în fiecare lună

Asigurați-vă că nu cheltuiți mai mult decât vă puteți permite să restituie, chiar dacă țintești un bonus. Dacă nu vă puteți permite să plăti soldul de la sfârșitul fiecărei luni, ar trebui să reconsidere card de credit baterea. Și tu cu siguranță nu ar trebui să încerce să câștige bonusuri pe mai mult de un card de credit la un moment dat, dacă sunteți luptă să-și petreacă și achita doar un card de credit. Adunand soldurile imense de card de credit puteți obține în acel fel de datorii, care dureaza ani de zile pentru a achita.

Un alt motiv pentru a achita soldurile dvs. în fiecare lună este de a evita plata dobânzii la soldul. Punctul de baterea carduri de credit este de a obtine un beneficiu de emitenti de carduri de credit. Orice interes pe care îl plătiți reduce beneficiul net veți obține de pe cardul de credit.

Asigurați-vă întotdeauna plățile la timp

Trimiteți plata lunară la timp pentru a evita taxele de întârziere și deteriorarea creditului. În cazul în care creditul este dinged din cauza unei plăți cu întârziere, s-ar putea găsi că este greu pentru a obține aprobat pentru carduri de credit recompense în viitor. Veți dori, de asemenea, să plătească la timp pentru a evita pierderea recompense.

Au un obiectiv pentru puncte dvs.

Ar trebui să aveți întotdeauna o idee despre ceea ce lucrați spre. Patru zile în Santorini. O croazieră în Bahamas. O vizita bunicii pentru sărbători. Posibilitățile de utilizare a recompensele sunt aproape nelimitate. Știind ceea ce vrei să faci cu punctele tale vor ajuta să alegeți cele mai bune cărți de credit și vă păstrați de la utilizarea punctelor prematur.

Nu lua pe mai multe carduri de credit decât poți duce

Probabil crezi mai multe carduri de credit înseamnă mai multe bonusuri și mai multe puncte. Dar, luând prea multe carduri de credit pot crea probleme. Dacă nu vă puteți permite minimele de cheltuieli pe mai multe carduri de credit pe care le-ar putea termina cu datorii mai mult decât vă puteți descurca.

Păstrați taxe anuale în minte

Multe carduri de credit recompense renunța la taxa anuală în primul an. Unii ar putea oferi un avantaj care este bine în valoare de păstrarea card de credit și plata taxei anuale. De exemplu, s-ar putea câștiga un hotel gratuit ședere în fiecare an. În cazul în care taxa anuală este mai mică decât o noapte la hoteluri, cardul poate fi în valoare de păstrarea. Amintiți-vă că trebuie să utilizați cartea de credit de fiecare dată într-un timp să-l păstrați activ și va trebui să echilibreze că cheltuielile card de credit cu cheltuielile ce faci pe cardurile de credit în cazul în care sunteți activ încercarea de a câștiga un bonus.

În mod constant se uite pentru noi oferte Card de credit

emitenți de carduri de credit schimba ofertele lor de multe ori. Nu presupuneti oferta afișat pe site-ul lor este cea mai buna oferta puteți obține la momentul respectiv. Când sunteți interesat de un card de credit, verificați câteva site-uri web diferite (în special site-uri card de credit de comparație) pentru a vedea ce se oferă.

Utilizați o diagramă sau Spreadsheet pentru a ține pasul cu tot

Da, e doar atât de serios. Veți dori să țină pasul cu mai multe detalii pentru fiecare card de credit pe care îl deschide:

 • Emitentul cardului de credit și cardul de credit specific
 • Data de deschidere a cardului de credit
 • taxă anuală a cardului de credit și dacă se renunță
 • Data va fi percepută taxa anuală în cazul în care se renunță în primul an (dacă nu ține cont, trebuie să închideți contul înainte de această dată)
 • bonusul
 • Cerința de cheltuieli
 • Data la care trebuie să îndeplinească cerința de cheltuieli
 • Soldul actual de card de credit (și soldurile în toate cardurile de credit)
 • Progresul spre satisfacerea cerinței de cheltuieli
 • Dacă bonusul a fost aplicat în contul dvs.
 • Fie că ați folosit bonusul
 • Momentul pentru orice rată de promovare

Citiți întotdeauna Fine Print

Citirea prin termenii de card de credit este o necesitate. Unii emitenți de carduri de credit permit doar pentru a câștiga un bonus, în anumite circumstanțe, de exemplu, nu au câștigat un bonus de la care emitentul cardului în ultimele 24 de luni. American Express, de exemplu, permite posesorilor de carduri pentru a câștiga un singur bonus pe card de credit. După ce ați câștigat un bonus pentru o anumită Amex, nu va fi capabil de a câștiga bonusul pentru acel card de credit din nou același. termeni de card de credit se pot schimba, așa că citiți întotdeauna termenii și condițiile înainte de a aplica pentru un card de credit.

Fii atent cât de multe cărți pe care le deschide într-o perioadă scurtă de timp

emitenți de carduri de credit poate refuza cererea dumneavoastră de card de credit în cazul în care v-ați deschis sau aplica pentru prea multe carduri de credit în ultimele 12 la 24 de luni.

Niciodată să nu faceți transferuri de echilibru sau Ia avansuri în numerar

Aceste tranzacții nu sunt considerate achiziții și, prin urmare, nu va ajuta să ajungeți la minimele de cheltuieli. Ei ocupă doar limita de credit și vă lăsați cu mai puțin loc pentru cheltuieli. Plus ambele tranzacții suporta în mod tipic taxele, ceva pe care doriți să evitați pentru a obține beneficii maxime de la card de credit baterea. Și, în cazul unui avans de numerar, nu obține o perioadă de grație pentru cheltuielile financiare și să acumuleze un interes imediat.

Limite privind deschiderea de carduri de credit

emitenți de carduri de credit doresc să aibă clienți fideli care vor avea carduri de credit pentru mai mult de câteva luni. Deci, într-un efort de a crack jos de pe card de credit baterea mulți emitenți de carduri de credit limitează acum numărul de carduri de credit pe care le pot deschide.

De exemplu, mulți clienți Chase au observat că Chase nu va aproba cererile de consumatori care și-au deschis mai mult de cinci cărți de credit (orice card de credit) în ultimele 24 de luni.

Limitele privind deschiderea de noi carduri de credit doar înseamnă că trebuie să fii mai strategic când deschideți cărți de credit și emitenții de carduri le aplicați pentru.

emitenți de carduri de credit poate limita, de asemenea, numărul total de conturi deschise pe care le pot avea cu ei la o dată timp. Pentru American Express, de exemplu, limita este de patru cărți de credit.

Are Card de credit Baterea afecta credit?

Card de credit pot afecta scorul amestecarea dvs. de credit, dar, probabil, nu va ruina neapărat scorul dvs. de credit. Amintiți-vă că istoricul de plată și nivelul datoriei sunt cele mai mari doi factori care afectează scorul dvs. de credit. Dacă efectuați toate plățile lunare la timp și să păstreze soldul cardului de credit scăzut, veți păstra scorul dvs. de credit de la tanking.

De fiecare dată când se aplică pentru un card de credit, există o anchetă greu în raportul dvs. de credit. Aceste cereri pot afecta dvs. de credit score-anchete sunt 10 la sută din credit scor mai ales de mai multe într-o perioadă scurtă de timp.

Deschiderea de noi conturi pot reduce vârsta medie-un credit factor care este de 15 la suta din scorul dvs. de credit.

S-ar putea vedea chiar scorul de credit opus dvs. tot mai mare-pentru că ești atât de atent cu privire la efectuarea plăților la timp și achitarea soldului în întregime în fiecare lună. Unii emitenți de carduri de credit includ un scor de credit gratuit în cadrul extrasul lunar. Dacă nici unul dintre cărțile tale au acest beneficiu, puteți utiliza un serviciu gratuit de notare de credit cum ar fi Karma de credit sau de credit de susan pentru a menține file pe scorul dvs. de credit. Puteți trage mereu înapoi pe card de credit baterea în cazul în care afectează scorul dvs. de credit.

Card de credit Baterea nu ar putea fi pentru tine Dacă …

La fel de interesant ca se poate suna pentru a câștiga bonus după bonus pentru aproape gratuit, există unele lucruri să urmăriți atunci când baterea carduri de credit.

Nu aveți credit bun

de obicei, trebuie sa ai excelent de credit pentru a se califica chiar și pentru cele mai bune carduri de credit recompense. Dacă aveți informații negative cu privire la raportul dvs. de credit, cum ar fi întârzierea plăților sau colecții de datorii, ar trebui să îmbunătățească raportul dvs. de credit înainte de a încerca să putinei carduri de credit.

Esti Pregătirea pentru un împrumut major în curând

Este posibil să nu doriți să putinei cărți de credit (sau cel puțin a pune dvs. baterea în așteptare temporar) în cazul în care vă pregătiți pentru un credit ipotecar sau o altă aplicație majoră de împrumut în 18 la 24 de luni. Numărul de anchete și conturi nou deschise pot afecta scorul dvs. de credit și să-l mai greu pentru a obține aprobat pentru noi conturi, chiar dacă ați fost la timp, cu toate plățile.

Nu cheltuiți suficienți bani în fiecare lună pentru a satisface cerința de cheltuire

Va trebui să-și petreacă câteva mii de dolari pe achiziții în doar câteva luni pentru a îndeplini cerințele de cheltuieli. În cazul în care cheltuielile curente nu este suficient de mare pentru a satisface cerințele de cheltuieli, nu ar putea fi amestecarea pentru tine. Creșterea cheltuielilor doar pentru a câștiga bonusuri pe care le pune la risc de a crea solduri mai mari decât vă puteți permite să ramburseze.

Nu ai timp sau un interes în a ține pasul cu progresul dvs. card de credit

Puteți câștiga în continuare bonusuri de cheltuieli de card de credit și recompense pentru achizițiile de card de credit. Cu toate acestea, daca esti serios despre baterea carduri de credit, organizarea de eforturile tale este cheia.

Nu ai mai avut un card de credit

Card de credit nu este pentru amestecarea neexperimentat. Ar trebui să aibă o experiență solidă, folosind un card de credit și achitarea soldului în întregime în fiecare lună înainte de a ajunge în amestecarea card de credit. Este prea ușor pentru a obține în necazuri și odată ce scorul dvs. de credit este deteriorat, este dificil să-l repare.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.