Ce este cartea de credit standard și ce se poate face despre asta?

Home » Uncategorized » Ce este cartea de credit standard și ce se poate face despre asta?

Ce este cartea de credit standard și ce se poate face despre asta?

implicit card de credit se întâmplă atunci când ai devenit grav delincvent pe plata prin card de credit. Este o stare de gravă carte de credit, care afectează nu numai în picioare cu care emitentul cardului de credit, dar, de asemenea, în picioare dvs. de credit, în general, și capacitatea de a obține aprobat pentru carduri de credit, credite și alte servicii bazate pe credit.

Cum Card de credit implicit se întâmplă

Când acceptați un card de credit, sunteți de acord cu anumiți termeni.

De exemplu, sunteți de acord ca plată minimă până la data scadentă listate pe extrasul cardului de credit. Dacă pierdeți suma minimă de plată card de credit de șase luni la rând, cardul de credit va fi în mod implicit. Emitentul cărții de credit va închide probabil contul dvs. și să raporteze implicit la birourile de credit.

În lunile care au dus la default card de credit, (cu întârziere) starea de plată vor fi raportate la cele trei birouri de credit majore și scorul dvs. de credit vor fi afectate de tardivitatea plăților. Dacă se aplică pentru orice noi carduri de credit sau împrumuturi, după un card de credit implicit, cererea dumneavoastră va fi probabil refuzată deoarece creditorii cred ca esti la riscul de neplată cu privire la orice noi obligații de credit. De fapt, unii creditori nu va aproba deloc până când ați clarificat soldul implicit (sau scade raportul dvs. de credit).

Până în momentul de card de credit este în incapacitate de plată, ați acumulat probabil sute de dolari în taxe și cheltuielile cu dobânzile.

Din păcate, opțiunile pentru lămurirea implicit card de credit poate fi limitată din cauza numărului de plăți care le-ați pierdut pe cont. Dacă ați fi contactat cartea de credit emitent mai devreme, este posibil să fi fost în măsură să elaboreze un aranjament pentru a efectua plăți pe soldul restant și să aducă contul înapoi în bună stare.

În acest moment, emitentul cărții de credit va aștepta contul care urmează să fie plătit în întregime.

Aici sunt opțiunile pentru a face cu card de credit default:

  • Plătiți contul integral, dacă aveți bani, desigur. În primul rând, încercați negocierea unui salariu pentru ștergere în cazul în care emitentul cardului de credit elimină contul din raportul dvs. de credit în schimbul plății. Unii creditori pot conveni, alții nu vor, dar nu vei ști dacă nu întrebi.
  • Settle contul pentru mai puțin decât suma datorată. Stabilindu datoria este, de asemenea, o negociere. Creditorul nu trebuie să accepte o sumă mai mică decât soldul datorat, dar unele pot fi convinși.
  • Fișier faliment . În funcție de amploarea implicit și orice alte datorii pe care trebuie, s -ar putea lua în considerare depunerea de faliment să fie restructureze datoria și să – l mai accesibile sau să – l descărcat. Rețineți că falimentul rămâne pe raportul dvs. de credit timp de 7-10 ani, deci nu este o decizie de a intra ușor.
  • Nu face nimic . Puteți ignora un cont, poate să decidă ce să facă cu privire la aceasta mai târziu , pe jos pe drum. Rețineți că creditorul puteți urmări în continuare pentru datoria, lista – l pe raportul dvs. de credit, și poate chiar să vă dea în judecată , atâta timp cât termenul de prescripție este în vigoare.

Dacă primiți apeluri de la datoria de colecție, le puteți opri prin trimiterea unei scrisori de încetare.

Rețineți că această scrisoare se aplică numai pentru colecționari datorie terțe părți, nu creditorul inițial.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.