Ce este de a investi și a datoriei Distressed Cum funcționează?

Home » Investing » Ce este de a investi și a datoriei Distressed Cum funcționează?

Ce este de a investi și a datoriei Distressed Cum funcționează?

Atunci când companiile sunt probleme financiare, am auzit de multe ori despre investitorii de mers pe jos departe cu sume consistente de bani. Acest lucru pare contraintuitiv, dar provine din faptul că investitorii au achiziționat datoria companiei, mai degrabă decât stocul său.

Acest lucru este adesea menționată ca datorii investiții dificultate, și este o practică comună în rândul fondurilor speculative și mulți investitori instituționali.

Cu investiții datorii aflate în dificultate, un investitor cumpără conștient datoria unei probleme companie de multe ori la un discount-și caută să profite în cazul în care societatea se întoarce.

În multe cazuri, investitorii încă de mers pe jos, cu plăți, chiar dacă o companie dă faliment, iar în unele cazuri, investitorii distressed datoria ajunge de fapt, în calitate de proprietari ai companiei tulbure.

Obținerea datoriei pe ieftine

Nu există nici o regulă strictă pentru atunci când pentru a clasifica o datorie ca „dificultate“, dar aceasta înseamnă, în general, că datoria este tranzacționată la un discount semnificativ la valoarea sa nominală. Deci, de exemplu, ați putea fi capabil de a cumpăra o legătură de 500 $ pentru 200 $. În acest caz, reducerea vine, deoarece debitorul este în pericol de neplată. Și într-adevăr, investitorii pot pierde bani în cazul în care compania dă faliment. Dar, în cazul în care investitorii cred că poate fi o schimbare de direcție și sunt în cele din urmă dovedit corect, ei pot vedea valoarea datoriei merge în sus dramatic.

Un investitor care cumpără acțiuni ale unei societăți în loc de datorii ar putea face mai mulți bani decât investitorii datoriei în cazul în care o companie se întoarce. Dar, acțiunile ar putea pierde întreaga valoare a acestora în cazul în care o companie dă faliment.

Datorie, pe de altă parte, încă mai păstrează o anumită valoare, chiar dacă o schimbare de direcție nu se întâmplă.

Castigarea de control

Atunci când un investitor cumpără datoriile unei companii aflate în dificultate, acestea fac nu numai o achiziție, dar se va termina de multe ori cu un anumit control al afacerii. Entități precum fondurile speculative care cumpără cantități mari de datorii aflate în dificultate vor negocia de multe ori termeni care să le permită să aibă un rol activ cu compania tulbure.

In plus, investitorii debite restante pot obține statutul de prioritate în a fi plătit înapoi în cazul în care o companie dă faliment.

Atunci când o companie declară capitolul 11 ​​faliment, o instanță va determina, de obicei, ordinea de prioritate a creditorilor care sunt datorate de bani. Cei implicați în datorii aflate în dificultate sunt de multe ori unele dintre primii oameni plătite înapoi, înainte de acționari și chiar angajați. Uneori, acest lucru poate duce la creditorii luarea de fapt, dreptul de proprietate al unei companii. Când se întâmplă acest lucru, investitorii pot face datoria în dificultate o avere în cazul în care acestea sunt de succes în a redresa compania.

Managementul riscului

Ori de câte ori un investitor achiziții datorii, cum ar fi sub forma unui guvern sau obligațiuni corporative, ei rula riscul debitorului în culpă. De aceea, majoritatea investitorilor sunt îndemnați să studieze solvabilitatea unui debitor pentru a determina probabilitatea de a obține banii înapoi. Riscul de neplată este și motivul pentru datoriile de la organizații mai puțin solvabile va genera un profit mai mare pentru investitor.

Cu investiții datorii aflate în dificultate, există un risc foarte real al investitorului de mers pe jos departe cu nimic în cazul în care compania dă faliment.

Investitorii care se angajează în investiții aflate în dificultate, în special datorii fonduri speculative mai mari, de multe ori a efectua analize foarte robuste de risc, folosind modele avansate și scenarii de testare.

Mai mult decât atât, aceste fonduri sunt adesea foarte priceput la întindere de risc și, atunci când este posibil, parteneriatul cu alte firme, astfel încât acestea nu sunt supraexpuse în cazul în care valorile implicite o investiție.

Cel mai important, administratorii fondurilor speculative calificați să înțeleagă valoarea de diversificare a investi. Este puțin probabil ca datoriile aflate în dificultate ar cuprinde un procent semnificativ din întregul portofoliu un fond de hedging lui.

Datoria Distressed pentru medii Investitori

În general vorbind, Caisă nu va fi implicat în investiții datorii aflate în dificultate. Cei mai mulți oameni sunt mai bine să investească în acțiuni și obligațiuni standard, deoarece este pur și simplu și mult mai puțin riscantă. Dar este posibil ca un individ de a avea acces la această piață în cazul în care aleg. Unele companii oferă fonduri mutuale care investesc în datorii aflate în dificultate, sau care includ datorii aflate în dificultate, ca parte a unui portofoliu.

Reciprocă Fondul Quest Franklin de la Franklin Templeton Investments [NYSE: MQIFX], de exemplu, include datorii aflate în dificultate în exploatațiile sale, împreună cu companiile subevaluate și bani. Oaktree Capital este o altă firmă care oferă investitorilor individuali acces la datoriile aflate în dificultate prin intermediul vehiculelor private.

Este util pentru investitori să înțeleagă posibilitățile pe care distressed ofertele datorii, dar face rar sens într-un portofoliu tipic de pensionare. Lipirea cu stocuri, fonduri mutuale și obligațiuni grad de investiții este o cale mai sigură și mai sensibilă la bogăție pentru cei mai mulți oameni.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.