Ce este un cont Cash Management, și unde pot să obțineți unul?

Home » Banking and Loans » Ce este un cont Cash Management, și unde pot să obțineți unul?

Cei mai mulți oameni își păstreze serviciile bancare și de brokeraj separat: Banca dvs. este de verificare și de economii, iar firma de brokeraj este pentru investiții pe termen lung. Dar conturile de cash management oferă tot ce ai nevoie pentru o zi cu zi bancară într-un cont de brokeraj, cu mai multe avantaje față de băncile tradiționale.

Ce este un cont Cash Management?

Un cont de management de numerar este un cont de brokeraj proiectat pentru gestionarea de numerar, efectuarea de plăți, și câștigând interes.

Conturile sunt, de obicei, dar nu întotdeauna, separat de conturile de investiții de la firmele de brokeraj, dar le puteți conecta cu ușurință la conturile de investiții.

Simplificați: Un cont de cash management vă permite să utilizați o instituție financiară pentru economisirea și nevoile de investiții. Asta înseamnă că doar un singur semn-on pentru a ține evidența, mai puține declarații și formulare fiscale în fiecare an, și transferuri rapide către și de la conturile de investiții.

Folosește banii: Cele mai multe conturi vin cu un card de debit, o carte de cecuri, și servicii factura de plată on – line. Ca urmare, ei elimina practic nevoia de a păstra un cont de verificare dedicat.

Câștigați interes: conturi de gestiune numerar plăti dobânzi, deși puteți face de multe ori mai bine la băncile online. Dar , dacă minimiza numerar inactiv și de a folosi investițiile pe termen lung pentru obiectivele pe termen lung, rata dobânzii poate să nu conteze. Este ușor de a transfera bani unei economii on – line cont , dacă doriți să câștige mai mult.

Trebuie să-au caracteristici

Cele mai multe conturi de cash management oferă caracteristici de bază, cum ar fi un card de debit gratuit și nelimitat scris de verificare. Dar unele firme merge de mai sus si dincolo de stelare de suplimente.

Rabaturi ATM: Dacă vă mutați în jurul valorii de mult, uita – te pentru un cont de management de numerar , cu reduceri generoase ATM. Unele reduceri furnizori de la ATM – uri din SUA limită sau rețele specifice, în timp ce altele rambursa taxele de aproape toate ATM-legate în întreaga lume.

Acces facil: Cere despre taxe lunare și cerințele minime de echilibru pentru a deschide un cont. Daca nu ai zeci de mii de dolari, unele case de brokeraj sunt în afara întrebării, sau vor percepe taxe lunare.

Depozit Mobil: Cele mai multe conturi de gestiune a numerarului accepta depozit direct din salariu și beneficii de securitate socială, dar poate fi necesar , ocazional , să depună un cec. Mai ales atunci când nu există nici o ramură locală, depozite cu dispozitivul mobil sunt cel mai ușor. În caz contrar, va trebui să depună prin e – mail.

Alerte utile: Rămâneți la curent cu ceea ce se întâmplă în contul tău. Pentru a evita pierderea de plăți sau salturile cecuri, configurați alerte să – ți spun atunci când soldul contului dvs. devine prea scăzut. Prevenirea fraudei prin a afla retrageri mari despre instantaneu.

Link – uri către bănci externe: Probabil veți dori să păstrați alte conturi bancare deschise, și este esențial să se poată transfera bani cu ușurință. De exemplu, excesul de numerar pot merge la un cont bancar online pentru a obține o mai mare APY, și s-ar putea dori un cont bancar local pentru manipularea de numerar și un seif.

De asigurare FDIC: furnizorii de conturi Cash management automat „matura“ de numerar nefolosit în investiții care plătesc dividende sau dobânzi. Dacă siguranța este important pentru tine, de cercetare sau nu aceste conturi sunt matura FDIC-asigurate.

Acel program garantat de guvern vă protejează în cazul în care banca deține banii merge burta-up.

În cazul în care pentru a deschide un cont

În cazul în care un cont de gestiune numerar apeleaza la tine, deschide un cont cu firma de brokeraj de alegerea ta. Incepeti prin a cere instituțiile pe care le lucrează deja cu-ar trebui să fie ușor pentru a adăuga un cont nou, și exploatațiile actuale cu care firma ar putea ajuta să vă califica pentru avantaje suplimentare.

Ce Despre Banks?

Conturile de gestiune numerar sunt instrumente utile pentru gestionarea banilor. Pentru a înțelege argumentele pro și contra, poate fi de ajutor pentru a compara aceste conturi bancare ca la bănci standard și uniunile de credit.

FDIC acoperire: Băncile limita de obicei de asigurare FDIC la 250.000 $ per deponent per instituție. Cooperativele de credit folosesc de asigurare NCUSIF, care este la fel de sigur. Dar furnizorii de management de numerar se pot răspândi active între mai multe bănci, înmulțind acoperirea disponibilă ( în timp ce aveți doar o singură declarație pentru a face față). Rețineți că fondurile într – un cont de brokeraj nu sunt FDIC-asigurate-poate dura mai multe zile pentru a obține banii acoperite, dar de asigurare SIPC ar putea acoperi contul de brokeraj.

Prezența locală: Cele mai multe case de brokeraj nu au filiale locale. În cazul în care o fac, aceste birouri nu sunt concepute pentru nevoile bancare de volum mare. Este , probabil , util pentru a păstra un cont la o bancă locală sau uniune de credit pentru serviciile în persoană.

Minime active: Deși unele firme de brokeraj nu au minime, altele necesită active semnificative. De exemplu, ați putea avea nevoie de 25.000 $ pentru a începe să utilizați cash management. Băncile online în mod regulat conturile deschise cu nici o cerință minimă de echilibru.

Taxele de ATM: Băncile sunt cunoscute pentru perceperea de taxe ATM. Veți plăti de multe ori taxele proprietarului ATM, iar banca dvs. poate percepe taxe suplimentare pentru utilizarea unui ATM „străine“. Firmele de brokeraj tind să fie rabat aceste taxe sau oferă acces la mai multe rețele fără taxe.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.