Ce este un Lease între proprietar și chiriaș?

Home » Real Estate » Ce este un Lease între proprietar și chiriaș?

 Ce este un Lease între proprietar și chiriaș?

Proprietar și chiriași semnează contracte de închiriere, atunci când închirierea de proprietate. Ce este inclus în acest contract de leasing va varia. Cu toate acestea, există anumite elementele de bază ar trebui să știți despre contractele de închiriere în general. Aici sunt cinci elementele de bază ale unui contract de leasing imobiliar.

Exemple de proprietate care pot fi concesionate în Real Estate:

 • apartament Residential- sau casa
 • de vânzare cu amănuntul sau de birou Comercial-
 • depozitul industrializată
 • Teren
 • Publicitate buletin de bord SPACE-
 • Spațiu pe un acoperiș sau pentru turnuri de telefon Proprietății din celulă

Exemple de Chiriașii în Real Estate:

 • Individuale în căutarea de a trăi în spațiu de închiriere rezidențiale.
 • Un magazin de vânzare cu amănuntul cauta spatiu pentru a opera lor de afaceri.
 • Un birou, medic sau de afaceri, în căutarea unui spațiu pentru practica lor.
 • Un alt proprietar de teren de leasing de a folosi ca spațiu de parcare pentru locatarii săi.
 • O companie de leasing spațiu publicitar pe o clădire.
 • O companie de leasing de teren pentru a pune un turn de telefon mobil.

1. Care este scopul unui contract de închiriere?

Un contract de leasing este destinat să protejeze atât proprietar și chiriaș, permițându-fiecare parte cunosc responsabilitățile și obligațiile lor. Contractul de închiriere va include durata acordului, plata lunare sau anuale de închiriere, procedurile de colectare chirie, precum și obligațiile locatarului în timp ce proprietatea de leasing.

În cazul în care proprietarul sau chiriașul rupe orice durata contractului de închiriere, contractul de închiriere nu mai este obligatoriu. Partea care ofensatoare poate face obiectul unei acțiuni juridice și sancțiune financiară pentru încălcarea contractului.

2. Care este diferența dintre un un acord de închiriere de chirie și?

În timp ce mulți oameni folosesc aceste cuvinte alternativ, ele nu sunt de fapt același lucru. Un contract de leasing este un acord asupra unui termen stabilit. Un termen comun contract de leasing este de un an. Unele pot fi cât mai scurt de șase luni, alții atâta timp cât cinci ani.

Cu excepția cazului în ambele părți sunt de acord să modifice contractul, termenii contractului de închiriere nu poate fi modificată până când expiră contractul de închiriere.

În plus, atunci când expiră un contract de leasing, contractul de închiriere nu se reînnoiește în mod automat. După care expiră, termenul contractului de leasing va deveni fie o lună la alta, sau va trebui să obțineți chiriaș să semneze un nou contract de leasing.

Un acord de închiriere este un contract mult mai scurt. Acesta este de obicei un acord de 30 de zile. Un acord de închiriere reînnoiește automat la sfârșitul termenului cu excepția cazului în care una dintre părți anulează contractul în scris. Termenii acordului de închiriere poate fi modificat de către oricare dintre părți, prin furnizarea unei notificări scrise a schimbării. În multe state, această notificare trebuie să se acorde 30 de zile înainte de orice schimbare va fi făcută.

3. Cine ar trebui să semneze Lease?

Contractul de închiriere ar trebui să fie semnat de către proprietar sau de agentul proprietarului, precum și de către toți locatarii cu vârsta de peste 18 ani , este foarte important ca toate părțile care trăiesc sau efectuarea de afaceri în închiriere semneze contractul de închiriere. Aici este un exemplu de ce este atât de important.

Un soț și soție muta în proprietatea dumneavoastră. Un contract de leasing de un an este semnat. Cu toate acestea, numai soțul pune numele pe contractul de închiriere. El este, prin urmare, singurul responsabil pentru plata chiriei.

La o lună după ce cuplul se mută în, soțul pleacă. Pentru că soția nu a semnat contractul de închiriere, ea nu este obligat să respecte termenii de ea.

4. Ar trebui să am un avocat Crearea Lease?

Există mai multe forme de leasing disponibile on-line. Multe sunt un bun punct de pornire, dar niciodată nu ar trebui să se bazeze orbește pe ele. Fiecare stat are legi specifice pentru orice, de la locuințe echitabil la depozitele de securitate care trebuie respectate întocmai.

Ar trebui să aveți un avocat imobiliar du-te peste leasing-ul existent sau de a vă ajuta să se pregătească unul nou. Este foarte important ca leasing-ul este completă și corectă din punct de vedere, astfel încât să fie protejate de neînțelegeri. Veți dori, de asemenea, să vă protejați de „chiriașilor profesioniști care vânează proprietari creduli și să încerce să profite de găuri în leasing dumneavoastră.

5. Cât de multe pagini ar trebui să fie o chirie?

Leasing-urile pot fi oriunde de la o pagină la douăzeci de pagini, în funcție de cantitatea de informații acoperite. Cu cât sunt mai în profunzime contractul de închiriere, cu atât este mai bine protejat sunteți; Cu toate acestea, nu se confunda un contract de leasing pe termen lung cu un contract de leasing bun.

Există anumite elementele de bază pe care fiecare contract de leasing ar trebui să includă secțiuni, vor fi cerute doar în unele state și apoi există clauze care unii proprietari văd ca fiind esențiale în timp ce altele vor omite. Ar trebui să se consulte cu avocatul dvs. imobiliare și de a folosi propria experiență anterioară atunci când se construiește leasing-ul. Ca cariera proprietar crește și experiența dvs. crește, leasing va crește, fără îndoială, cu tine, astfel încât să fie protejate de noi amenințări care au fost trecute cu vederea.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.