Ce o creștere a ratelor dobânzilor mijloace pentru portofoliul dvs.

Home » Finance » Ce o creștere a ratelor dobânzilor mijloace pentru portofoliul dvs.

Cum piața a Schimbarea climei ne afectează portofoliului dumneavoastră de investiții

Ce o creștere a ratelor dobânzilor mijloace pentru portofoliul dvs.

Ratele dobânzilor sunt în creștere. Asta e mai mult decât un titlu de știri financiare. Ar putea avea un impact real asupra portofoliului dumneavoastră de investiții.

Ratele dobânzilor au crescut un plin de 1 la suta in ultimele 5 luni de la lovind un all-time scăzut în luna iulie. O mare parte din această creștere a fost determinată de alegerea lui Donald Trump, ca pietele au exprimat convingerea că politicile economice propuse Trump ar stimula atât creșterea economică și inflația.

Există, de asemenea, un sentiment general că aceste rate ale dobânzilor în creștere se va introduce într-o piață urs pentru obligațiuni. Are sens. Atunci când ratele cresc pentru o scădere a prețurilor obligațiunilor perioadă mai lungă, deoarece cele două muta într-un model rampele. obligațiuni pe termen lung, cei cu 10-30 de scadențe an sunt mult mai afectate de modificările ratei dobânzii decât obligațiunile pe termen scurt cu scadențe de 1-3 ani.

Ce să faci atunci când ratele dobânzilor merge în sus

gyrations rata mare, atât pe termen scurt și lung, poate avea un impact semnificativ echilibrul în portofoliul dumneavoastră. Și, la fel ca în mersul pe jos sarma, echilibrul este esențială pentru succesul în investiții. Deci, ceea ce se mută ar trebui să facă acum că ratele dobânzilor sunt în derivă în sus?

variația ratei dobânzii sunt de notorietate greu de prezis. Dar se pare că ratele vor deriva mai mari în următoarele câteva luni, ca optimismul se umfla peste Trump și politicile sale pro-creștere. Această tendință de creștere este alimentat în continuare acum că Federal Reserve a crescut rata de referință fondurile Fed.

Dar uita-te pentru ratele dobânzilor la nivelul apoi off ca investitorii dau seama că nu este o problemă de inflație structurală încă, după cum GPD reală și creșterea salariilor sunt pur și simplu prea mici pentru a menține conduce la creșterea prețurilor. Pe termen lung, am putea vedea o în sus lent tarasc ca creșterea economică este limitată de creșterea populației lentă și datoria care limitează capacitatea de încă multe familii de a face achiziții mari.

Desigur, vine un moment în economia noastră întotdeauna-ciclice atunci când ratele dobânzii mai mari să devină un lucru rău. Nimeni nu poate spune exact acel nivel exact, dar mulți economiști a pus în intervalul de 3 la suta-3,5 la sută. Dincolo de faptul că, presiunile inflaționiste trage în jos profit suficient pentru a declanșa o recesiune și, da, trimite rate ale dobânzii mai mici.

Într-o perioadă a ratelor dobânzilor în creștere, obligațiuni vor avea de suferit. Ca dovadă, noiembrie a fost cea mai proastă lună pentru obligațiuni în 12 ani! Dar, să păstreze în perspectivă. Indicele agregat de obligațiuni a scăzut cu 2,4 la sută. Stocurile sunt mult mai volatile. cea mai proasta performanta lunara S & P în 12 ani, a fost un diapozitiv de 16,9 la sută în octombrie 2008. Cel mai rău de până acum în 2016? Jos 5 la sută în luna ianuarie. Acesta este motivul pentru care ar trebui să dețină obligațiuni: Pentru venituri consistente și pentru a diminua volatilitatea portofoliului. În perioadele de incertitudine, cum ar fi perioada actuală de tranziție post-electorală, obligațiuni câștiga într-adevăr să își păstreze.

Stocurile, dimpotrivă, vor beneficia in general de rate de crestere, deoarece acestea sugerează o creștere economică mai puternică. industrii ciclice, cum ar fi instituțiile financiare, companiile industriale și furnizorii de energie vor face mai bine, în timp ce rugini – REIT, utilitati, capse de larg consum, telecomunicații – sectoare ale pieței de valori se va dip probabil.

Linia de fund

Răspunsul la modul în care ar trebui să investească în climatul actual este foarte Zen. Ar trebui să investească în același mod în care ar trebui să fie întotdeauna investiții. Asta înseamnă construirea unui portofoliu diversificat format din stocuri de calitate și obligațiuni pe care le va plăti veniturile prin suișuri și coborâșuri a piețelor și din lume. Pentru a împrumuta o linie din filmul Benjamin Button , nu știm niciodată ce vine pentru noi. Tot ceea ce putem face este mindfully gestiona portofoliile noastre de a limita dezavantaj și de a crește potențial de creștere pe măsură ce piața își continuă viața de imprevizibil. Diversificarea este cel mai bun mod de a face acest lucru – indiferent de locul în care se îndreaptă ratele.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.