Ce să faci când Ipoteca este vândut

Home » Banking and Loans » Ce să faci când Ipoteca este vândut

 Ce să faci când Ipoteca este vândut

Când pregătesc să cumpere o casa, iti petreci mult timp uita la credite ipotecare, ratele, costurile de închidere, și de a determina cât de mult totul se va sfârși vă costă. Tu de cercetare companii ipotecare, pentru a afla reputația lor, și de obicei se stabilească pe unul care are cele mai bune condiții, cel mai mic interes, și un fond financiar puternic.

Și apoi, cândva după casa și vânzarea a trecut prin, observați că numele creditorului este complet diferit de compania pe care ați ales-o.

După toate că cercetarea și deliberare, ipoteca a fost vândut.

Acesta poate fi descurajatoare, și un pic unnerving. Iată ce vă puteți aștepta.

Trei Piese de schimb pentru un credit ipotecar

Atunci când se aplică pentru un credit ipotecar, există trei aspecte la ipoteca.

  • Inițiatorului de împrumut
  • Compania de creditare
  • Compania Deservirea

Persoana care va ocupa în persoană este inițiatorul de împrumut: Ei fac toate actele, și ajută să se aplice pentru împrumut. Autoritatea de origine trimite cererea companiei de creditare. Dacă respectă regulile, ei aprobă împrumutul și acum aveți bani pentru a cumpăra casa. Societatea de creditare poate acționa ca societatea de service la fel de bine, dar mai mult decât probabil o vor vinde la o altă companie. Compania de service este cine scrie cecul lunar pentru a plăti casa.

De ce Ipoteca dvs. ar fi vândut

inițiatoare dvs. de împrumut este plătit un comision pentru fiecare credit ipotecar pe care el sau ea locuri.

 Creditorul și prestatorului, cu toate acestea, trebuie să facă banii înapoi mai lent, de obicei, pe parcursul a 15 până la 30 de ani.

În cazul în care societatea de creditare deservite de fiecare împrumut pe care le finanțate, ar trebui să aibă mai multe miliarde de dolari pe o parte pentru a se asigura că au de numerar disponibil pentru a oferi aceste împrumuturi.

Cele mai multe bănci și instituții ar fi rapid legat de numerar în cazul în care deservite fiecare împrumut. In schimb, ei le vor grupa împreună (de obicei, o grămadă de credite cu niveluri de risc similare), și să le vândă investitorilor (de multe ori agenții guvernamentale precum Fannie Mae sau Freddie Mac). Aceste companii care investesc le vinde ca obligațiuni (s-ar putea avea chiar și o parte din portofoliul dumneavoastră investit în ele). Prin vânzarea creditului, compania de creditare are acum bani pe care le pot împrumuta la un alt cumpărător potențial.

Ce sa asteptam cu noua dvs. Deservire de companie

Este o practică comună pentru creditor de a vinde ipotecare, și este în întregime legal pentru ei să o facă fără consimțământul dumneavoastră. Ceea ce trebuie să facă, cu toate acestea, este de a vă oferi un avertisment că dvs. de împrumut va fi deservit de o altă companie.

Atât proprietarul de împrumut vechi și proprietarul nou împrumut trebuie să vă trimită o notificare cu cel puțin 15 zile înainte de transfer. Noul creditor trebuie să furnizeze datele de contact în termen de 30 de zile după finalizarea transferului, astfel încât să știi unde să trimită plată și cum să intre în contact, dacă aveți nevoie de ajutor. Și nu vă faceți griji dacă trimiteți plata către creditor vechi! Ai o perioadă de grație de 60 zile, astfel încât împrumut nu va fi delincvent dacă ați făcut o greșeală cu care prima verificare a merge la noua companie.

Dar despre detaliile ipotecare? Plata va rămâne aceeași (dacă nu aveți un împrumut ARM, caz în care dobânda ar putea regla). împrumut va continua să funcționeze la fel cum a făcut cu împrumutătorul vechi, așa că, dacă ai avea 19 ani până a fost plătit, încă mai aveți 19 de ani a plecat. Singura diferență va fi numele companiei pe care scrie pe cec (și adresa la care trimite-l).

Un lucru care poate avea un mare efect asupra finanțelor sunt termenii pentru modificarea creditului. Există programe disponibile care vă permit să lucrați cu creditor dumneavoastră pentru a modifica termenii dvs. de împrumut, astfel încât este mai ușor pentru tine de a plăti facturile (rata dobânzii poate fi redusă, durata creditului poate fi prelungit sau creditul pot fi convertiți la variabilă la dobândă fixă).

În cazul în care împrumutul este vândut în timpul când se trece prin procesul de modificare, va trebui probabil să înceapă peste tot.

Cum Pentru a evita Ipoteca dvs. Vandut

Dar, după toate că munca găsirea exact compania care doriți să faceți afaceri cu, este ceva ce poti face? Care sunt drepturile tale ca debitorul atunci când este vorba de a avea împrumut vândut?

Când semna contractul de împrumut pentru dumneavoastră, există o clauză în cele mai multe dintre ele care spun că au dreptul de a vinde ipoteca la o altă companie de service. Dacă primiți o notificare care împrumutul este vândut, aveți practic două opțiuni: du-te împreună cu ea, sau refinanța cu o altă companie.

Dacă aveți încă să semneze hârtiile, există modalități pe care le poate garanta că dvs. de împrumut va fi deținută și deservite de compania de origine. Tot ce trebuie sa faci este sa ceri. De multe ori creditorii ipotecari mari, cum ar fi băncile la nivel național, nu se va face această promisiune. Dar creditorii mai mici și mai locale, cum ar fi uniunile de credit, va. Dacă doriți să evitați având ipoteca vândute, începe căutarea cu băncile locale și uniunile de credit.

Ipotecile sunt vândute în fiecare zi

Linia de jos este ca ipoteca este probabil să fie vândut. Aceasta ajută la menținerea ratelor dobânzilor competitiv, pinteni economia, și în toate actualitate nu este foarte probabil pentru a vedea orice efecte negative ale vânzării. Dar, rețineți că greșelile se întâmplă. Procesul este, în general fără sudură, dar apar erori. Dacă observați că plata sa schimbat, termenii s-au schimbat, sau ceva pur și simplu nu pare corect, începe prin apelarea noua companie de service împrumut. În cazul în care nu funcționează pentru a obține lucrurile indreptat, puteți depune o cerere prin intermediul Biroului pentru Protecția Consumatorului financiar.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.