Ce să faci când nu se poate face minimă de plată card de credit

Home » Uncategorized » Ce să faci când nu se poate face minimă de plată card de credit

 Ce să faci când nu se poate face minimă de plată card de credit

L-ai cunoscut de ceva timp, dar realitatea ei tocmai te-a lovit. Nu puteți efectua plata card de credit minim în această lună. Fie că o cheltuială neașteptată epuizeaza bugetul, vei trece printr-o perioadă de dificultăți financiare, sau esti pur si simplu istovit, se întâmplă cu cei mai buni dintre noi, la un moment sau altul. Cum te descurci va afecta rating de credit astfel încât este important să se procedeze cu precauție.

Nu sări peste Ea

Când nu se poate efectua plata card de credit lunar, absolut cel mai rau lucru pe care il poti face este pur și simplu lăsați factura merge fără plată. Sar peste dvs. de plată minimă va face doar mai greu pentru a prinde și va trebui să se ocupe cu unele consecințe nu-așa-plăcute. creditorul poate lua anumite acțiuni cum ar fi perceperea unei taxe cu întârziere sau raportarea cu întârziere plata către birourile de credit, în cazul în care plata merge 30 de zile de întârziere.

O plată ratat vă pune mai aproape de a avea rata dobânzii ridicat la cea mai mare rată de pedeapsă. Emitentul cardului de credit se poate aplica în mod legal rata de penalizare pentru soldul, dacă două plăți – adică, deveniți 60 de zile restante. În funcție de condițiile de card de credit dvs., rata de penalizare se poate aplica la orice alte carduri de credit pe care le au cu acest emitent. Mai rău, rata de penalizare se poate aplica noi echilibre pe termen nelimitat.

Evita care se încadrează pentru „un dolar mitul minim de plată“, care sugerează că puteți trimite ceva mai mult decât plata minimă pentru a îndeplini obligația de plată lunară.

Contrar a ceea ce s-ar putea fi citit sau auzit, emitenții de carduri de credit nu reține penalități de întârziere, doar pentru că ați făcut un efort de a plăti. Trebuie să plătiți cel puțin suma minimă de plată sau de a face alte aranjamente de plăți cu emitentul cărții de credit pentru a păstra de la a fi evaluate o taxa de întârziere sau au crescut rata dobânzii.

Asigurați-vă niște bani în plus

S-ar putea fi ceva ce se poate face pe termen scurt pentru a aduce în unele venituri suplimentare. Ai o abilitate sau un serviciu vă poate oferi altora? Încercați să iau ceva de lucru independent pe oDesk sau Fiverr. Sunt lucruri în jurul casei poți vinde? Pune-le pe o piață locală Facebook, Craigslist sau eBay. Puteți conduce un serviciu de partajare plimbare ca Uber sau Lyft. Există o serie de reclame moduri de a face rapid lucruri de vânzare în numerar sau servicii care furnizează altora. Trebuie doar să fii dispus să se gândească în afara cutiei și a pus în lucrare.

Discutați cu dvs. Creditor

Dacă nu aveți timp să vină cu numerar pentru plata minimă, suna emitentul cardului și să explice situația. Lasă-i să știu că este un eveniment de o singură dată și să le știe când vei putea face următoarea plată. Unii creditori se va prelungi data scadenței, pot renunța la taxa de întârziere, și va continua raportarea unui „curent“ starea de plată la birourile de credit.

Nu orice card de credit emitent va fi simpatic. În cazul în care emitentul cardului de credit nu este dispus să lucreze cu tine, încercați să căutați bani în alte locuri din bugetul. Există ceva ce se poate cheltui mai puțin pe această lună? Poate puteți împrumuta de la un prieten sau membru de familie sau pentru a obține un mic avans din partea angajatorului pe următorul salariu.

Fii atent Jonglerie facturile

S-ar putea fi tentat să pună pe alte plăți facturi, dar ar putea exista consecințe acolo. De exemplu, dacă nu plăti factura de energie electrică, vă confruntați cu serviciile deconectate.

Aceasta este o mare de timp pentru a revizui cheltuielile pentru a vedea dacă puteți reduce sau elimina unele facturi. Poți să taie cablu sau a scăpa de internet? Alege un pachet de telefon mobil mai puțin costisitoare? Întrebați-vă companiile de asigurare pentru rate mai mici? Forgó unele servicii de estetică corporală pentru câteva luni? Luați în considerare tot ceea ce cheltui bani pe și să decidă dacă este ceva ce se poate face fără, cel puțin temporar.

Cum sa faci o plată Pierdute

Dacă se întâmplă cel mai rău și ți-e dor data scadenței, se completează până la plata cât mai curând posibil.

Puteți evita o intrare cu întârziere adăugat la raportul dvs. de credit prin efectuarea plății înainte este de 30 de zile restante. În plus, înainte de următoarea dvs. de plată sub formă de rulouri data datorate în jurul vă ține de la a fi nevoie să se dubleze plățile într – o singură lună. Veți fi taxat în continuare o taxă de întârziere, dar scorul dvs. de credit va fi în siguranță.

Nu trebuie să apelați la emitentul cardului de credit pentru a efectua plata – cu excepția cazului în care doriți să solicite taxa de întârziere la care se renunță. Puteți face plată on-line, prin e-mail sau prin telefon în mod normal.

Dacă trimiteți plata după declarația dumneavoastră este tipărită, plata nu va apărea pe extrasul. Verificați contul online pentru a verifica dacă plata postat și pentru a verifica plata minimă pe care trebuie să facă până la următoarea dată scadentă.

În cazul în care pentru a obține ajutor profesional

Dacă descoperiți că aveți probleme în mod constant efectuarea plăților minime, ia în considerare  de consiliere de credit . Un consilier de credit poate ajuta să îți dai seama cum să restructureze bugetul sau pentru a negocia plăți lunare mai mici cu creditorul tău. Extrasul cărții de credit va conține un număr pe care îl puteți suna dacă vă confruntați cu probleme financiare. Sau, puteți ajunge la Fundația Națională pentru Consiliere de credit pentru a găsi o agenție de consiliere de credit în zona dumneavoastră.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.