Ce se întâmplă când expiră cartea de credit?

Home » Credit and Debt » Ce se întâmplă când expiră cartea de credit?

Ce se întâmplă când expiră cartea de credit?

În lumea de astăzi, vă va fi foarte greu pentru a găsi un consumator care nu are cel puțin un card de credit în portofelul lui sau a ei. Atunci când este utilizat în mod corespunzător, carduri de credit poate fi un instrument excelent pentru construirea unui viitor financiar puternic. Cu toate acestea, un aspect special, de a avea un card de credit pe care unii consumatori găsesc stanjenitoare este data de expirare asociate cu ea. Există o gamă largă de activități care pot însoți un card de credit expirat. Aici este o privire la ceea ce se întâmplă atunci când cartea de credit expiră și lucrurile pe care ar trebui să uite pentru ca un consumator savvy.

Motivele pentru datele de expirare

Există o mulțime de motive diferite pentru a avea datele de expirare de pe cardurile de credit.

În primul rând, datele de expirare sunt introduse pe carduri de credit pentru uzura normală. Banda magnetică pe card poate deveni uzate și din material plastic se poate rupe. După o anumită perioadă de timp, compania de credit vă va trimite un nou card.

Al doilea mare motiv: prevenirea fraudei. Indiferent dacă utilizați cardul personal, prin telefon sau online, data de expirare oferă un punct de date suplimentare care pot fi verificate pentru a vă asigura că informațiile despre card este valabil și sunteți utilizator legitim.

Alte motive pentru datele de expirare includ oportunități pentru comercializare și un platou din care termenii cardului de credit poate fi re-evaluate pe baza solvabil.

E timpul să Renew

De obicei, reînnoirea contului dvs. cu compania emitentă a cărții de credit este destul de simplu. Multe companii de carduri de credit trimite o notificare și un nou card de credit în luna care duce până la data de expirare a cardului de credit existent. Alte companii va trimite o scrisoare sau e-mail întrebat dacă doriți să reînnoiască.

Confirmați că aveți un card de credit termeni sunt încă la fel

Înainte de activarea noii cărți de credit, veți dori să confirme că termenii și condițiile de card de credit sunt încă la fel. Verificați dacă rata aprilie este încă la fel. Plata date scadente, taxe și penalități sunt, de asemenea, elemente importante pe care le va dori să vă asigurați că a rămas aceeași înainte de reînnoirea cardului de credit. Mai degrabă decât să fie luat prin surprindere după ce reînnoiți cu compania cardului de credit, pentru a primi toate faptele în alb-negru înainte de a semna.

Sosirea dvs. nou card

Noul card de credit ajunge în mod obișnuit una până la trei luni înainte de data de expirare. Înainte de a utiliza noii cărți de credit, va trebui să contactați compania cardului de credit pentru al activa; de obicei, cardul va veni cu un autocolant cu o adresă de site web sau un număr pentru apelare. După ce adăugați nou card de credit la portofel, scoateți cartela vechi și se taie cu o pereche de foarfece. Ultimul lucru pe care doriți este vechi informațiile cardului de credit pentru a ajunge în mâini greșite.

Prime Posibilitatea de a comercializa noi produse

Atunci când un card de credit expiră, compania de card de credit are o oportunitate de prim pentru a comercializa noi produse clienților săi. Pe măsură ce clientul decide dacă să rămână cu cardul său de credit vechi sau upgrade la un produs mai nou, cu caracteristici atractive, el sau ea se va confrunta cu mai multe opțiuni. Înainte de a selecta orice card de credit special, asigurați-vă că pentru a compara diferitele carduri împotriva ta cea veche. Prin cercetarea pe deplin carduri ofera compania dumneavoastra, va fi pe deplin pregătiți și știu ce să se aștepte atunci când primul proiect de lege vine.

Linia de fund

Cu care se confruntă o dată de expirare a cardului de credit poate fi un moment confuz pentru mulți consumatori, dar de multe ori nu este mult mai îngrijorătoare pentru puține motive. card de credit companii nu doresc să-și piardă de afaceri. De aceea, atunci când cardurile de credit aproape de datele de expirare, de a începe să auzi tot mai mult de la companie. Aceasta este o oportunitate de prim pentru compania pentru a vă reaminti de toate produsele pe care compania le oferă și păstrați-vă ca un client fidel. Înainte de a semna pe linia punctată, faci temele, astfel încât să fie pe deplin pregătite pentru responsabilitățile financiare implicate în deținerea unui card de credit.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.