Če ste vlagajo v vzajemne sklade, Izogibajte se teh 5 Napake

Home » Investing » Če ste vlagajo v vzajemne sklade, Izogibajte se teh 5 Napake

Izdelava te napake bi lahko poškoduje vaš vzajemni sklad, naložbeni donosi

 Če ste vlagajo v vzajemne sklade, Izogibajte se teh 5 Napake

Če ste tipičen vzajemni investitor sklad, obstaja vsaj pet pogoste napake, ki lahko beguile tudi najbolj dobronameren osebo, ko so sestavili svoj portfelj. Z osredotočanjem na izogibanje nekaj, velike napake, ki jih morda imeli priložnost v upokojenci z več sto tisoč ali celo več milijonov, za dodatnih dolarjev bogastva zaradi moči mešanju. V večini primerov lahko te trike celo pomaga znižati svoj profil tveganja, zato je resnično primer ima svojo torto in jo jedo, preveč.

Želim, da bo trajalo nekaj trenutkov za reševanje teh pet vzajemnih skladov vlaganjem napake, tako da jim lahko izognili v svojem življenju. Vsaj, če bi si premislite, preden se zavežejo svoj težko prisluženi kapital, bom menijo moje delo dobro opravljeno.

Vzajemni sklad Vlaganje Napaka # 1: Neupoštevanje Expense Ratio

Vem iz prve roke vlagateljev, ki so vestno dal del svoje plače v portfelj vzajemnih skladov. Ampak, če si jih vprašal, koliko plačujejo družbe za upravljanje vzajemnega sklada v obliki pristojbin, številka vključena v tako imenovano razmerje vzajemnega sklada odhodkov, ki jih ne morem povedati. To razmerje je zelo pomembno za vas. Nekoč sem napisal esej, ki podrobno, kako bi dva sklada, ki so lastniki skoraj enak portfelj za posledico močno različnih ravneh bogastvo za investitorja, ki temelji na razmerju vzajemnega sklada odhodkov. Kot splošno pravilo, naj bi lastnik le vzajemnih skladov v spodnjem 10% do 20% razmerij odhodkov.

Razlog za to je preprost. Za vsak 1 $ boste porabili za provizije za upravljanje, morate $ 1 manj dela za vas v vaše naložbe. To je $ 1 manj ustvarjajo dividende, prihodki od obresti in kapitalski dobički. Sčasoma, navidez majhne zneske imajo lahko velik vpliv na vašo Žepna knjiga.

Vzajemni sklad Vlaganje Napaka # 2: Neupoštevanje Prodaja Nakladanja

Za vlagatelja vzajemnega sklada, prodajne obremenitve so surovi posel.

Prodajni obremenitev ni nič več kot provizijo, ki jo plačujejo, iz svojega žepa, da se osebe ali institucije, ki vas je prepričan, da nakup vzajemni sklad! Obstajajo vse vrste prodajnih obremenitev – spredaj obremenitve, nazaj obremenitve, odloženih obremenitve.

Vzajemni sklad Vlaganje Napaka # 3: Ne vedo, kaj Osnovni papirji Vaš vzajemni sklad je lastnik

Če ste lastnik ducat vzajemnih skladov, vendar so vsi v lasti iste osnovne delnice, obveznice ali druge vrednostne papirje, ki jih še zdaleč niso tako raznolika, kot si misliš. Danes je industrija vzajemni sklad razširila do te mere, da so vzajemni skladi, ki se ukvarjajo v skoraj vsaki strategiji, tako konzervativna in dokončno iger na srečo, da si lahko predstavljate. Obstajajo celo vzvodom vzajemni skladi, ki kratkimi različnih indeksov kot 500 S & P na 3-1 osnovi!

Vzajemni sklad Vlaganje Napaka # 4: ne izkorišča razredov boljši vzajemni sklad delnic

Veliko vzajemni skladi imajo več razredov delnic. Eden od priljubljenih struktura vključuje različne ravni delnic, ki ponujajo nižje stroške z višjimi najnižjimi. Kaj je vzajemni sklad razreda delnic ?, sem pojasnil, kako je eden izmed največjih indeksnih skladov na svetu različne sloje, ki gredo tako visoko minimalno naložbo v višini 200 milijonov $.

Kadarkoli ste upravičeni do višjega razreda delnic, bi bilo plačilo (dobesedno), da si v pretvorbo svoje deleže v njej.

Vzajemni sklad Vlaganje Napaka # 5: Ne Branje prospekt vzajemnega sklada

Preden si celo menijo, vlaganje v vzajemni sklad, morate prebrati prospekt. Ta poseben pravni dokument, ki opredeljuje strategijo vlaganje podjetje vzajemni sklad za upravljanje bo uporabil, da vlagajo svoj denar, kot tudi mnoge druge pomembne podrobnosti.

 

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.