Ce trebuie să faceți dacă nu sunt pregatiti pentru pensionare

Home » Retirement » Ce trebuie să faceți dacă nu sunt pregatiti pentru pensionare

Înțelegerea dvs. de pre-pensionare Opțiuni de Pregătire

Ce trebuie să faceți dacă nu sunt pregatiti pentru pensionare

Dacă doriți să obțineți real cu privire la pensionare, există un prim pas ușor. Încercați una sau mai multe dintre aceste pensii calculatoare de pregătire care vă arată cum sunteți gata să trăiască pentru 20, 30 sau mai mulți ani cu privire la economiile de pensii curente.

Am fost placut surprins de experiența lui John Schwartz, autorul unui articol recent din  The New York Times , pensionare Realitatea este prins cu mine . Schwartz a încercat să dau seama cât de pregătită pentru pensionare el și soția lui au fost, folosind instrumente de la SSA.gov și Vanguard. Lucru surprinzător a fost el a fost cât de optimist a fost piesa. El a recunoscut că nu a crezut dat suficient de gândit la pensionare, dar el a fost un economizor bun. Marea descoperire a fost că el a fost pe drumul cel bun. Ai putea simți ușurare. Nu toți dintre noi va fi atât de norocos.

În sondajul de încredere a Pensionare 2014 de Employee Benefit Research Institute, doar 18 la suta din lucratorii au raportat sentiment „foarte încrezător“ , ei vor avea suficienți bani pentru a trăi confortabil în pensionare. Dacă sunteți în alte 82 la sută, există lucruri pe care le puteți face. Acesta este motivul pentru care este important să se utilizeze un calculator care vă permite să vedeți ce se întâmplă atunci când face ajustări la rata de timp, rata de economisire, creșterea investițiilor și de retragere. Am folosit și apreciat simplitatea Fidelity lui MyPlan Instantaneu , pe care oricine poate avea acces. Propriul plan de 401k Administratorul dvs. poate avea ceva similar. Cel mai important lucru este abilitatea de a face modificări, pentru că dacă nu sunt pregătite pentru pensionare, soluția va implica schimbarea una sau mai multe dintre următoarele elemente ale planului de pensii în timp ce încă mai lucrează.

1. Salvați și să investească mai mult

Un mod evident de a sprijini viitoarele economii este de a pune deoparte o mai mare parte din salariu pentru pensie.

O parte a problemei poate fi în mesagerie. Experți (inclusiv a ta cu adevărat) , de multe ori recomanda economisirea de cel puțin 6 la sută din salariul tău, pentru că , de obicei , în jurul valorii de angajator se va potrivi. O recomandare mai clară este de a începe de la 6 la sută , cu un obiectiv de creștere în fiecare an. Un Centrul de Cercetare de pensionare scurtă a constatat că o întreținătorului medie , care va începe să salveze de la 35 și se retrage la 67 de nevoi pentru a economisi 18 la sută pe an, presupunând un randament de 4 la sută. Desigur, asta e mult. Dar , economisind 10 la suta sau chiar 12 la suta din salariu înainte de impozitare ar trebui să fie un obiectiv rezonabil.

2. crește riscul de investiții

piețele volatile sau în jos cu trend poate face daune la un portofoliu, dar nu neapărat pentru că valoarea investițiilor se duce în jos. Ce poate fi mai dăunător este teama care are loc în timpul acestor schimbări pe piață, care pot determina investitorii să ia măsuri inutile sau prost temporizat. Mutarea în jurul valorii de bani în reacție la o schimbare de piață poate costa bani investitorilor.

Este deosebit de costisitoare în cazul în care unul devine atât de aversiune la risc ca să se mute totul de pe piață sau în investiții în numerar asemănătoare. Pentru a fi sigur, există un risc la fel de mult în a face acest lucru (risc de inflație, riscul de rată a dobânzii, riscul de longevitate), deoarece există investiții în stocuri fierbinte. Multi investitori au prea mult de acest tip de risc și nu suficient de risc de creștere de capital în portofoliile lor.

Acest lucru nu este de a spune că stocurile de fierbinte ar trebui să domine un portofoliu de investiții. Amintiți-vă, este vorba despre găsirea unui echilibru corect și păstrarea acest echilibru, indiferent de mișcări de piață. Dacă v-ați abătut de la planul original, este timpul să se reechilibreze.

3. lucrează mai mult

Poate părea ironic faptul că o modalitate de a face mai ușor de pensionare este să continue să lucreze atâta timp cât poți, dar este un pariu sigur pentru îngrijorat pre-pensionari. Chiar dacă optați pentru a lucra mai puține ore sau trecerea într-o altă carieră, lucru mai va scurta timpul vă așteptați să trăiască investițiile dumneavoastră de pensionare, și vă permite să continue să contribuie la investiții de pensionare pentru câțiva ani suplimentari.

Cu cât ai pus pe lucru, cu atât mai mare potențial de venitul de securitate socială, precum și. Persoanele care asteapta pana la varsta de 70 de a pretinde pot primi beneficii maxime pentru care se califică. Cuplurile, de asemenea, ar trebui să coordoneze atunci când fiecare membru al căsătoriei va începe acordarea de securitate socială.

4. reducă cheltuielile de pensionare

Dacă a trebuit să trăiască pe jumătate din salariul actual, poți să o faci? Asta e genul de întrebare pre-pensionari ar trebui să fie ei înșiși întreabă: Care este suma minimă lunară necesară pentru a trăi?

După ce ați stabilit un număr, faceți o încercare pentru a vedea dacă numărul este realist. Aceasta nu contribuie la stabilirea unor obiective de venituri care nu pot fi susținute în timp.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.