Cele mai bune moduri de a face bani Blogging pentru incepatori

Home » Online Business » Cele mai bune moduri de a face bani Blogging pentru incepatori

Cele mai bune moduri de a face bani Blogging pentru incepatori

Poti face bani cu adevarat blogging prin transformarea personale pasiuni, cunoștințe sau experiență într-un venit real, pe internet?

Aproape de un deceniu după criza de pe Wall Street, oamenii sunt inca constatare este greu pentru a recupera pierderile din trecut și de a face capete întâlni. Mai puțini și mai puțini dintre noi poate conta pe ocuparea forței de muncă stabil, pe tot parcursul vieții, cât și pentru cei care sunt atât de norocoși, salariul și beneficiile (dacă există) sunt abia suficiente pentru a satisface nevoile noastre de bază.

În al doilea rând de locuri de muncă, cineva? În America, familiile două venituri sunt norma, dar cred că de haos îl epave pe viața de zi cu zi. Ești atât de epuizată de timp ajungi acasă de la locul de muncă, care abia au suficient timp și energie pentru a face cina și de a ajuta copiii cu temele lor. Chiar și care devine dificil, dacă lucrați la mai mult de un loc, fie seara sau la sfârșit de săptămână.

Realitatea este că se trece la o economie independent și concert în cazul în care tot mai mulți oameni fac bani de pe propriile lor termeni printr-o îngrămădeală laterală. Și hustles cel mai popular parte este de a crea o prezență online și de a face bani blogging-ul.

Nu este o surpriză faptul că tot mai mulți oameni sunt în căutarea de informații cu privire la modul de a începe o afacere online pentru a genera venituri suplimentare (sau chiar full-time venit) pe internet.

Internetul a facut blogging – ul de masă, până la punctul în care pot exista peste o jumatate de miliard de bloguri on – line ca ai citit acest articol.

În timp ce generarea de venituri nu este singurul motiv (sau chiar cel mai bun motiv) în blog, oportunități există pentru oameni pentru a crea venit suplimentar cu un blog.

Dacă sunteți nou la blogging-ul sau au început doar recent un blog, felicitări! Sper ca motivatia ta principala este de a oferi conținut valoros pentru cititorii dvs. pentru că modul în care va stabili statutul de expert în nișă pe termen lung.

Cu toate acestea, nu este nimic în neregulă cu a face niște bani în plus prin intermediul blogging-ul și mai multe metode simple, există pentru a obține de rulare cu bile.

Ar trebui să meargă fără a spune că, pentru a face bani cu un blog este cel mai bine pentru a începe prin alegerea unei piețe de nișă profitabilă; ceva în cazul în care există o piață dovedit, care se intersectează cu pasiunile propriile tale, interese și expertiză.

După ce ați făcut asta, este doar o chestiune de a obține de trafic site-ul, construirea lista dvs. de abonat de e-mail, și de a face bani online. Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai rapide, mai simplu și mai profitabile metode prin care Cà face bani online cu un blog.

1. Google Adsense

Google Adsense ar putea fi cel mai rapid și mai ușor pentru un incepator pentru a începe să câștigați venit pasiv cu un blog. Ideile de bază din spatele Adsense este că puteți afișa anunțuri Google pe site-ul dvs. și atunci când un vizitator face clic pe aceste anunțuri pe care le obține un procent din costurile publicitare. Ai văzut cu siguranță anunțuri pe site-urile altor persoane; puteți avea aceste anunțuri apar pe blog-ul sau site-ul, de asemenea.

AdSense este o rețea de publicitate contextuală care plasează anunțuri partenere (de afaceri) de pe site-ul dumneavoastră. Este ușor de configurat-tot ce trebuie să faceți este să copiați și inserați un cod dat la tine de la Google în locurile pe care le doriți să apară anunțurile de pe site.

Google va afișa apoi anunțurile de agenții de publicitate care se potrivesc cu conținutul de pe site-ul dvs., astfel încât în ​​mod ideal, vizitatorii site-ului dvs. văd anunțuri relevante.

Nu vă faceți griji că blog-ul dvs. de nișă nu va fi în măsură să atragă anunțuri de calitate pe site-ul tau. Google Adsense este una dintre cele mai mari retele de pe web, astfel încât ar trebui să obțineți o listă destul de sănătoasă de site-uri pentru a atrage cititori clickable dumneavoastră.

Și Google este suficient de inteligent pentru doar anunțurile se afișează pe site-ul dvs., care sunt relevante pentru conținutul de pe site-ul dvs., astfel încât, în multe cazuri, acest lucru poate îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site-ul și anunțurile pot fi de ajutor.

Doar asigurați-vă că conținutul dvs. este de cea mai înaltă calitate!

Deși AdSense este o opțiune populară, cred că informații de marketing afiliat este, de asemenea, un excelent mod de a face venit pasiv practic on-line.

2. Amazon Associates

Amazon Associates este lung stabilit in-house program de afiliere condus de Seattle pe baza de Amazon.com-the cel mai mare retailer online din lume astăzi.

Acesta oferă bloggeri șansa de a câștiga comisioane de publicitate produse Amazon pe vizitatorii dvs.-site-ul furnizat de clic pe blogul dvs. pentru Amazon.com și de a face o achiziție.

Ideea de baza cu Amazon Associates este că puteți obține un link de urmărire, care este unic pentru tine, care face legătura cu orice produs vândut pe Amazon.com. Dacă cineva face clic pe link-ul de pe blog-ul și se duce înapoi la Amazon și cumpără articolul, va sunt creditate cu vânzare.

Există mai multe modalități de a promova produsele Amazon pe site-ul tau. Ai putea include un catalog de produse (trase de la Amazon.com) pe blogul dvs., puteți scrie opiniile și link-ul la produsele pe care le recomanda pe Amazon, și puteți avea o pagină de resurse recomandate de pe site; pentru a numi doar câteva.

Singura caveat despre Associates este că, probabil, se potriveste bloggeri care scriu despre merchandising, produse de vânzare cu amănuntul și cumpărături un pic echitabil. În mod logic, aceasta va ajuta la performanța în cazul în care vizitatorii ajung pe site-ul dvs. deja predispus la cumpărare.

Programul funcționează prin obtinerea de link-uri Amazon, bannere sau widget-uri (de exemplu, slideshow-uri, „Favoritele mele“, „Wish List Widget“) pe paginile.

Un beneficiu suplimentar este că, dacă cineva face clic pe un link de pe site-ul dvs. la Amazon și se termină prin a cumpăra mai multe elemente (nu doar elementul pe care îl promovează), atunci s-ar obține credit pentru întreaga vânzare! Imaginați-vă că recomanda o carte de pe Amazon, vizitatorul se duce la Amazon pentru a cumpăra o carte – și în timp ce ei sunt acolo ajung sa cumpere un televizor nou, Sony PlayStation, și alte câteva lucruri … veți obține credit pentru toate vânzări. Nu numai asta, dar nici o vânzare, care sunt realizate în următoarele 15 zile de la acel client sunt creditate la tine, de asemenea.

Un alt mod de a face bani cu Amazon este prin publicarea de cărți digitale pe Amazon Kindle.

3. Afiliere de Marketing pentru produse digitale

Așa cum am menționat mai sus, pe căile mele preferate pentru a face bani pe internet este prin promovarea de produse digitale de informare ca un afiliat.

La fel ca Amazon.com este o piață de bună fizice vândute pe internet; De asemenea, există piețe de desfacere de produse digitale vândute pe internet, de asemenea.

Una dintre cele mai populare piețe de produse digitale este Clickbank.com . Puteți căuta pe piață Clickbank pentru produse legate de piata si sa le promoveze pe site – ul dvs., scrie opiniile, etc.

La fel ca cu Amazon, în cazul în care cineva face clic pe link-ul și merge înapoi și cumpără produsul pe care promovează, v-ar obține un comision pentru un procent din vânzare.

O caracteristică atractivă de promovare a produselor de informații digitale este faptul că comisiile tind să fie mai mare decât cea a produselor fizice; variind de oriunde de la 10% la 50% sau chiar mai mare. Ca un exemplu, dacă cineva vinde un produs de informații digitale pentru 500 $ cu un comision de 50% – poti castiga $ 250 pe vânzare. Acest lucru este mult mai mare decât comisioane pentru produsele fizice din cauza marjelor de profit ridicate.

4. Crearea E-cărți și produse de informare

Blogging – ul regulat este ideal pentru crearea de sol de formare e-carti , încă una dintre cele mai populare forme de produse de informare fiind vândute de către antreprenori online astăzi.

Luați în considerare blogurile ca informații „liber“ pe care le oferi cititorilor pentru a demonstra experiența. Cu timpul, ei devin fanii și sunt gata pentru mai multe materiale în profunzime. Aceasta este o oportunitate de a face bani prin prezentarea dvs. de e-book-uri de vânzare alături de blog gratuit.

Doar asigurați-vă că e-book se bazează pe blog-ul de ieșire pur și simplu; nu rehash ceea ce au văzut deja! La urma urmei, acești oameni plătesc acum clienții și vor primi supărat cu informații vechi. Mai târziu, pe măsură ce devin mai stabilit și materialul arhivat devine mai extinse, sondaj cititorii dvs. pentru a vedea ce subiecte le-ar fi interesați să afle mai multe despre ce subiecte și potențial de e-cărțile pe care le-ar fi interesat de cumpărare.

Din nou, poti vinde o carte electronică pentru un preț mult mai mare decât o carte obișnuită și să beneficieze de o marjă de profit mult mai mare.

5. Oferta One-on-One Coaching

Aceasta este una dintre cele mai rapide și mai simple moduri în care puteți transforma experiența în bani. Faptul că publicați un blog și furnizarea de informații în piața dumneavoastră vă face un expert în nișă. În multe cazuri, oamenii doresc să obțineți sfaturi personalizate direct de expert în piața lor.

Puteți pune pur și simplu o pagină de pe blogul dvs. care oferă unu-la-unu coaching-ul pentru a răspunde la întrebările pe care le au sau le dau sfaturi pentru o taxă de frumos.

Observați că am evitat punerea o cifră specifică dolar pe suma pe care se poate face din blogging. Acesta va veni în jos pentru etica muncii, abilitățile dumneavoastră ca un scriitor, capacitatea de a genera trafic direcționat și simplu noroc bun vechi. Este un pic ca de baseball: toată lumea a jucat ca un copil, doar o fracțiune mică face la colegiu mingii, un număr și mai mic devin profesionist, dar numai crema de cultură face majors.

Trebuie să decidă în cazul în care în blogging „liga mare“ vrei să ajungi.

Realitatea este că, tot mai mulți oameni din întreaga lume vin on-line, cu atât mai greu va deveni pentru a obține atenția on-line și de a genera venituri. De aceea este atât de important să se concentreze pe construirea lista dvs. de e-mail, astfel încât să puteți urmări cu vizitatorii dvs., să construiască o relație și de creștere a vânzărilor.

Acestea fiind spuse, există nenumărate povești de succes acolo, iar formula de succes este surprinzător de simplu. Este doar până la tine să-l face!

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.