Cele mai frecvente Întrebări de pensionare Întrebări

Home » Retirement » Cele mai frecvente Întrebări de pensionare Întrebări

Cele mai frecvente Întrebări de pensionare Întrebări

De la ambele clienți și cititori, aici sunt cele șapte întrebări de pensionare Cele mai frecvente sunt întrebat.

1. Când trebuie să se începe de securitate socială?

Întrebarea când să ia de securitate socială este în partea de sus a listei, deoarece este o decizie aproape fiecare american trebuie să facă. Ai mai venit lunar dacă începe beneficii mai devreme, și mai multe venituri lunare dacă începeți beneficii la o vârstă mai înaintată. Prea mulți oameni presupun acest lucru este o decizie simplă – și să ia opțiunea care pune mai mulți bani în buzunarele lor de timpuriu.

O alegere simplistă ca acest lucru poate costa mii de familie (în unele cazuri, chiar sute de mii) de beneficii pierdute. Mai degrabă decât a lua o decizie cu privire la securitate socială independent de restul situației tale, ar trebui să se uite la modul în care se potrivește în mod holistic, cu toate aspectele legate de planul de venituri din pensii, cum ar fi inflația, longevitatea, nevoia de venit garantat, suma de active financiare aveți, planurile de a lucra cu fracțiune de normă la pensionare, și situația fiscală.

2. Cât timp va banii mei Ultima?

Aceasta este o întrebare comună de pensionare, și, din păcate, una dintre cele mai greu de răspuns. Pentru a răspunde, trebuie să estimeze lucruri cum ar fi cât timp va trăi, cât de mult va cheltui, ce rata de rentabilitate va câștiga în economii și investiții, ce tipuri de cheltuieli medicale va suporta, si ce taxa va fi ratele. După ce ați proiectat aceste elemente, puteți estima cât timp banii va dura în pensionare.

Cu toate acestea, mai degrabă decât soluționarea pe un „număr“, cel mai bine este să vină cu câteva scenarii diferite care vă arată cât de mult ai avea nevoie în cazul în care se întoarce dvs. au fost mai mici, sau dacă ați cheltuit mai mult. Acest tip de planificare vă va oferi o serie de economii necesare, care cred că este o abordare mai bună decât direcționarea în funcție de un singur număr.

3. Cati bani am nevoie să se pensioneze?

La fel ca și întrebarea de pensionare de mai sus, răspunsul la această întrebare depinde de o mulțime de variabile. Unii oameni petrec foarte puțin, a lucrat în același loc de muncă toată viața lor, și se vor pensiona cu o pensie lunară considerabilă. Ei pot avea nevoie de foarte putini bani dincolo de această pensie pentru a sprijini un stil de viață confortabil. Alți oameni sunt folosite pentru a petrece mult și nu au o pensie. Ei, fie vor avea nevoie de o cantitate mare de economii pentru a sprijini stilul lor de viață sau ei vor trebui să găsească o cale de a fi fericit trăiesc cu mai puțin.

4. Ar trebui sa cumpar o anuitate?

O anuitate este un produs de asigurare care asigură venitul pentru viață. Dacă aveți alte surse de venit garantat, cum ar fi securitatea socială și o pensie, iar aceste surse acoperă cea mai mare parte cheltuielile de trai în pensionare, atunci probabil că nu au nevoie să se asigure venituri suplimentare. Cu toate acestea, în cazul în care nu au un venit garantat de mult, atunci acesta poate avea sens să ia o parte din economiile și să o utilizați pentru a cumpăra o anuitate care va asigura o cantitate minimă de venituri viitoare. Această decizie, la fel ca cele mai multe decizii financiare, este una cel mai bine realizat ca parte a planului financiar holistic.

5. Cât de mult voi cheltui?

Unii oameni petrec mai mult o dată pe pensionari; călătoresc sau să se angajeze mai mult în hobby-uri, cum ar fi golf, schi, plimbare cu barca, etc Alții găsesc cheltuiesc mai puțin, deoarece acestea nu mai fac naveta, plata pentru curatare uscata, sau mananca la fel de mult. Pentru a determina cât de mult s-ar putea cheltui în pensie mai întâi stai jos și de a examina cheltuielile curente. Apoi, estimare ce elemente pot crește sau descrește de a veni cu un buget de pensionare. În cazul în care angajatorul nu oferă un plan de ingrijire a sanatatii pentru pensionari, atunci asigurați-vă că în calcul a primelor de ingrijire a sanatatii pe care va trebui să plătească din buzunar.

6. Cum voi plăti cheltuielile medicale în pensionare?

Medicare de acoperire de ingrijire a sanatatii incepe la varsta de 65 de ani, dar, în medie, aceasta va acoperi doar aproximativ 50% din cheltuielile totale de îngrijire a sănătății în pensionare. Vei avea de cheltuieli de buzunar pentru ingrijirea ochilor, dentare, auz, co-plateste, Medicare partea primelor B, precum și a primelor pentru alte polițe de asigurare suplimentare puteți achiziționa, cum ar fi o politică Medigap și de asigurare de îngrijire pe termen lung.

 Cheltuielile medicale pot varia foarte mult în funcție de locație geografică, dar, în medie, se așteaptă să-și petreacă aproximativ $ 5,000 – $ 10.000 pe an pe persoană.

7. Ar trebui să mă ia Pensia mea ca o umflătură Suma?

Multe pensii oferă o opțiune de sumă forfetară sau o opțiune anuitate care plătește venitul lunar pentru viață. Văd prea mulți oameni să ia suma forfetară, fără a analiza cu atenție rezultatele pe durata de viață a potențialelor alegerile lor. Când se uită la peste speranța de viață, opțiunea de anuitate poate fi o alegere mult mai bună decât suma forfetară. Asigurați-vă că pentru a examina gânditoare opțiunile de pensie în lumina întreaga imagine financiară înainte de a lua o decizie.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.