Cinci motive pentru a considera Investiția Fondul de urgență

Home » Investing » Cinci motive pentru a considera Investiția Fondul de urgență

Cinci motive pentru a considera Investiția Fondul de urgență

Probabil știți deja că este important să existe un fond de urgență. Știi, bani pe care te ține din datorii și pe drumul cel bun, chiar și atunci când viața te aruncă o Curveball.

De asemenea, ați auzit, probabil, că ar trebui să păstreze acești bani într-un cont de economii, în condiții de siguranță și de sunet, astfel încât să puteți fi sigur că e acolo când ai nevoie de ea.

Și, în timp ce cu siguranță doriți acești bani să fie în condiții de siguranță, probabil bug-uri ai cel puțin un pic care contul de economii câștigă aproape nimic. La urma urmei, ai muncit din greu pentru a economisi banii, și ar fi frumos dacă a lucrat pentru tine, de asemenea.

Deci , marea întrebare este aceasta: Are sens să investească fondul de urgență?

Răspunsul implicit ar trebui să fie aproape întotdeauna nr. Funcția primară fond de urgență este de a fi acolo atunci când aveți nevoie de ea, și investirii în mod inerent te expune la cel puțin un anumit nivel de risc. În plus, puteți păstra într-o economii on-line cont că cel puțin devine un randament de 1%, ceea ce este cu siguranță mai bine decât nimic.

Deci, mai ales dacă sunteți în primele etape de construire a fondului de urgență, ar trebui să-l pună într-un cont de economii vechi regulat și nu mai îngrijorătoare cu privire la aceasta.

Dar există unele argumente puternice în favoarea investi fondul de urgență, iar în acest post vom explora de ce s-ar putea dori să-l ia în considerare.

Motivul # 1: Este încă accesibil

Cel puțin, trebuie să fie capabil de a accesa fondul de urgență rapid, dacă este nevoie.

Și în timp ce s-ar putea gândi în mod tipic de a investi în contextul conturilor de pensii și toate restricțiile asociate, adevărul este că există o mulțime de moduri de a investi într-un mod care păstrează banii accesibile.

Cel mai simplu este de a utiliza un cont obișnuit de brokeraj. Puteți investi la fel ca tine ar fi într-un cont de retragere, cu bonusul pe care le puteți retrage o parte sau toate banii în orice moment, în cazul în care o situație de urgență vine.

Ai putea păstra chiar și fondul de urgență într-un IRA Roth, care vă permite să se retragă până la suma pe care ați contribuit în orice moment și din orice motiv.

Linia de jos este că investițiile nu blochează automat banii departe pe termen lung. Există modalități de a investi care permite în continuare să accesați banii rapid, dacă este necesar.

Motivul # 2: întoarce mai bine

În timp ce nimic nu este garantat, investirea vă oferă șansa de a câștiga randamente mult mai bune decât puteți obține dintr-un cont de economii.

Am făcut niște numere pentru a vedea cât de mare o diferență ar face. Am presupus că a contribuit la 200 $ la fondul de urgență în fiecare lună, până când a salvat $ 24.000 suficient pentru a acoperi 6 luni, a cheltuielilor la 4.000 $ pe lună. Apoi am presupus că vei câștiga 1% anual, într-un cont de economii și 6% într-un cont de investiții. Am ignorat taxe.

Ceea ce am descoperit este că, după 10 ani ai avea $ 5.628 mai mult de la investiții. Dupa 20 de ani, ar fi 27481 $ mai mult. Și după 30 de ani, diferența ar fi de $ 68,438.

Acum, există o mulțime de ipoteze aici, și nimic nu este garantat. Dar, în mod clar de investiții vă oferă șansa de a termina cu mult mai mulți bani decât menținându-l într-un cont de economii.

Motivul # 3: Mai bine șansele de succes

Unul dintre motivele pentru care în mod frecvent citate împotriva a investi fondul de urgență este riscul unui mare drept accident de piață atunci când ai nevoie de bani. Și cu siguranță că este un risc.

Dar cercetările recente sugerează că investițiile fondul de urgență de fapt , crește probabilitatea de a avea destui bani la îndemână pentru a acoperi o situație de urgență. Ei au o multime de numere și diagrame pentru a la concluziile lor, dar esențialul este că urgențele reale sunt relativ rare și că randamentele mai mari le primesc de la a investi banii, între timp , face mai probabil că veți avea suficient pentru a acoperi aceste situații de urgență atunci când se întâmplă.

Aceasta este , probabil , mai puțin aplicabil pentru clienții care câștigă mai puțini bani, și , prin urmare , au mai puțin spațiu de manevră pentru a face ajustări în cazul unor cheltuieli neprevăzute mai mici. Dar , cel puțin în ceea ce privește planificarea pentru situații de urgență mai mari, cum ar fi pierderea locului de muncă sau de invaliditate, este cel puțin posibil ca investițiile fondul de urgență vă oferă o mai mare siguranță.

Motivul # 4: aveți alte bani

Având în vedere că urgențele mari sunt relativ rare, ar trebui să ia în considerare faptul că alte conturi pe care le-ar prefera să nu atingă ar putea servi ca un plan de rezervă în cazul în care ați aflat vreodată în furtuna perfectă de a avea nevoie de bani chiar în mijlocul unei criză de piață care epuizat fondul de urgență dedicat.

De exemplu, într – o lume ideală nu ar atinge dvs. 401 (k) până la pensionare. Dar dacă ai făcut -o se confruntă cu o urgență financiară mare, există prevederi pentru condiții dificile și dispoziții de împrumut care ar permite să accesați banii , dacă ai nevoie de ea.

Cu alte cuvinte, dezavantajul de a investi fondul de urgență nu ar putea fi o lipsă totală de fonduri, atunci când aveți nevoie de ele. S-ar putea fi doar nevoie să acceseze fondurile pe care le-ar mai degrabă lăsați neatins.

Și în cazul în sensul creșterii este întoarce mai bine și mai mulți bani, acest risc ar putea fi în valoare de ea.

Motivul # 5: Ai mai multe decât aveți nevoie

Să presupunem că aveți nevoie de 24000 de $ pentru un fond de urgență de șase luni. Și să presupunem că aveți 50.000 $ salvate in afara de conturi de pensionare.

O regulă rezonabilă de degetul mare este de a aștepta ca ai putea pierde 50% din banii pe care au investit în piața de valori în fiecare an. Asta ar fi un an deosebit de rău – cum ar fi, 2008-2009 rău – dar s-ar putea întâmpla.

Folosind această regulă de degetul mare, ai putea pune întregul sistem de 50.000 $ în piața de valori și încă să fie destul de sigur de a avea valoare de cheltuieli pe o parte de șase luni, chiar și în timpul unui accident de piață.

Deci, dacă ai bani mult mai la îndemână decât anticipa care au nevoie în caz de urgență, ați putea fi capabil să-l investească, fără a risca de fapt, o mare parte din nimic.

Pentru a investi sau nu să investească?

Cu toate că a spus, există o mulțime de argumente bune pentru păstrarea fondul de urgență într-un cont de economii regulate. Este sigur, este convenabil, și puteți obține cel puțin o rată a dobânzii rezonabilă cu un cont de economii on-line.

Exista chiar si de cercetare care arată că având în numerar pe o parte este corelată cu fericirea generală și satisfacția de viață , și care nu – i place asta!

Dar dacă sunteți dispus să fie un pic mai aventuros, iar dacă vă puteți acoperi cheltuielile mai mici neregulate, cum ar fi reparații auto și de acasă cu alte fonduri, ați putea fi capabil de a ieși înainte, atât pe termen scurt cât și pe termen lung prin investirea fondul de urgență.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.