Conturi comune sau separate Verificarea?

Home » Budgeting » Conturi comune sau separate Verificarea?

 Conturi comune sau separate Verificarea?

Sfaturi despre Cum de a decide și cum să facem să funcționeze aceste zile, nu este neapărat un dat fiind faptul că însurăței vor fuziona conturile individuale de verificare într-un singur cont comun de verificare. Finanțele sunt adesea complicate de căsătorii anterioare, copil de sprijin sau pensia alimentară, student împrumuturi, ipoteci existente sau datorii card de credit, precum și alte aspecte, cum ar fi un sentiment de autonomie și independență financiară.

Uneori, care combină toate veniturile într-un cont comun de verificare poate tulbure apele, se adaugă confuzie și complicații, și pot provoca resentimente și putere lupte. Deci, ce este un cuplu de a face?

Înainte de a lega nod, vorbesc despre modul în care vei amesteca banii. exprima opiniile Calm și pentru a discuta ramificațiile diferitelor opțiuni:

Un cont comun

O opțiune este de a pune fiecare toate câștigurile într-un singur cont comun de verificare. Dacă sunteți atât confortabil cu această abordare, este cu siguranță cel mai ușor punct de vedere logistic. Dacă unul dintre voi este profund în datorii sau este de notorietate rău la urmărirea controalelor și retrageri ATM, acest lucru nu poate fi cea mai bună metodă pentru tine.

One-Two Method (Un cont mixt Plus două conturi separate)

Multe cupluri stabilit astăzi un cont comun de verificare păstrând în același timp conturile lor de control separate. Fiecare să plătească o sumă convenită în contul comun de verificare în fiecare lună și de a folosi acest cont pentru a plăti facturile de uz casnic.

Unul dintre marile avantaje acestei metode este că fiecare persoană își păstrează său propria autonomie și independență financiară, ceea ce contribuie la evitarea utilizării banilor ca putere în relație.

Dacă se utilizează metoda One-Two, să vină cu o metodă de a determina cât de mult fiecare dintre voi va contribui la contul comun de verificare.

Pentru a face acest lucru:

  1. Configurarea un buget astfel încât să știi ce cheltuielile lunare comune sunt și cât de mult va trebui să intre în contul comun de verificare.
  2. Dacă ambele câștiga aproximativ aceeași sumă, are sens pentru fiecare contribuie aceeași sumă de dolari în contul comun. Dacă unul dintre voi câștigă în mod substanțial mai mult decât cealaltă, este mai corect să contribuie, pe bază procentuală. Pentru detalii cu privire la modul de calculare a contribuțiilor dvs. pe baza pe baza procentuale, a se vedea exemplul de la sfârșitul acestui articol.
  3. Configurarea cont de economii comune pe care fiecare dintre voi să contribuie pentru obiectivele dvs. financiare comune, cum ar fi de economisire pentru pensionare, investiții, achiziționarea unui nou vehicul, de a lua o vacanta, plata pentru colegiu educație a copiilor dvs., etc.
  4. Continuă să plătească datoriile proprii de pre-existente card de credit, împrumuturi pentru studenți, precum și alte obligații financiare din conturile personale de verificare.

Nici una dintre aceste metode este corect sau greșit. Resentimentele peste bani se pot agrava și în cele din urmă otrăvească o relație dacă nu este abordată într-un mod care satisface fiecare partener, astfel încât ceea ce-i drept este ceea ce funcționează pentru tine, ca un cuplu. Este important pentru relația dvs. pe termen lung pe care fiecare dintre voi se simte bine despre cum funcționează banii în relația ta.

Exemplu: Câștigi 25.000 $ pe an. Soțul tău câștigă 50.000 $ pe an, pentru un total de $ 75.000 de venituri în comun. Se determină contribuția prin efectuarea următoarelor calcule:

  1. Adăugați venitul anual la venitul anual soțului tău.
  2. Se împarte salariul mai mic cu totalul salariilor combinate pentru a obține un procent pentru soț plătit mai mic. $ 25000 / $ 75,000 = .33 sau 33%
  3. Înmulțiți acest ori procentuale suma de bani ai nevoie într-un cont comun lunar pentru a plăti facturile partajate. Aceasta este contribuția lunară soți mai mici castiguri lui. .33 x $ 3,000 = $ la 990
  4. Scădeți această sumă din suma de bani necesară în contul lunar. Aceasta este contribuția mai mare câștig soțului. $ 3,000 – $ 990 = $ 2010.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.