Credit Card Basic: få fler poäng och Miles Med dessa 6 Strategier

Home » Credit and Debt » Credit Card Basic: få fler poäng och Miles Med dessa 6 Strategier

Credit Card Basic: få fler poäng och Miles Med dessa 6 Strategier

Erkänn: Din favorit sak om ditt nya kreditkort är awesome belöningar Det kommer att tjäna. Och du vill göra vad du kan för att maximera dessa belöningar. De Nerds är här för att hjälpa till med sex tips för att tjäna mer miles, poäng eller pengar tillbaka på nytt kreditkort.

1. Slå önskat utgifterna för att få din sign-up bonus

En sign-up bonus är ytterligare tillströmning av poäng, miles eller pengar du får efter att ha tillbringat en viss summa pengar på ditt kreditkort inom en viss tidsperiod. Inte varje kreditkort har en sign-up bonus, men många av de konkurrens belöningar kort gör. Naturligtvis spelar det ingen roll hur stor den potentiella sign-up bonus är om du inte spendera det begärda beloppet för att ta emot den.

Det är en bra idé att ansöka om ett kreditkort med en sign-up bonus med en erforderlig spenderar du kan slå utan att gå in skulden. Med andra ord, om du behöver spendera $ 3.000 i tre månader, men du bara har möjlighet att ladda och betala av $ 500 per månad, sign-up bonus kommer att vara åtminstone delvis hämmas av finansiella kostnader. Undvik att bära kreditkort skuld inte är absolut nödvändigt och få ett kreditkort med ett obligatoriskt utgifter som passar din budget.

2. Lägg till en behörig användare om ditt kort ger en extra bonus

Vissa kreditkort erbjuder en extra sign-up bonus för att lägga till en behörig användare inom en viss tidsperiod och med honom eller henne att göra ett köp. Om det nya kortet erbjuder detta, och du har någon du känner dig bekväm att lägga som en behörig användare liknande en partner eller en college-aged barn detta är ett bra sätt att få några extra poäng.

Men innan du gör det, måste du förstå vad en behörig användare är. Denna person kommer att kunna använda kreditkonto, men är inte juridiskt skyldig att göra betalningar och kan inte göra ändringar. En behörig användare kan tas bort när som helst, men du måste be din utfärdaren om detta avlägsnande kommer att påverka din bonus.

3. Använd bonus mall när du handlar på nätet

En bonus köpcentret är en shopping portal som gör att du kan få rabatter eller belöningar på dina online-inköp, liksom Chase Ultimate belöningar eller Citi Bonus Cash Center. För att använda den, gå till emittentens bonus köpcentret hemsida och klicka på återförsäljare av ditt val innan du gör ett köp. Sedan betala med ditt kreditkort för att skörda extra belöningar.

4. Opt i bonus belöningar kategorier, i förekommande fall

Om ditt kreditkort har bonus belöningar kategorier liknande Discover It® Balance Transfers och Chase Freedom® är 5% bonus-du måste välja in kvartalsvis för att dra nytta av dem. Annars kommer du bara att få de vanliga belöningar, som är typiskt 1%.

5. Använd ditt kreditkort för allt som inte tar ut en avgift

Många av dina utgifter kan sättas på ett kreditkort och betalas ut före förfallodagen för att tjäna belöningar. Sätt saker som gas, livsmedel, resekostnader, underhållning utgifter, prenumerationer och verktyg på ditt kreditkort. Se bara till att betala bort det varje månad.

Övriga kostnader, som din hyra eller kvartalsvisa skattebetalningar, kan utlösa en avgift om du ladda dem till ditt kreditkort. Betala dessa med en check eller postväxel för att undvika att drabbas avgifter, som kan vara betydligt mer än någon belöningar du kommer att tjäna.

6. par öppna kort

Vissa kreditkort fungerar bra tillsammans för att maximera din belöning. Till exempel, om du har Chase Freedom® och Chase Sapphire Preferred® kortet kort kan du använda en kombination av bonus kategorierna 5% och Chase Ultimate belöningar plats för inlösen belöningar för att maximera dina poäng. Använd din Chase Freedom® på inköp med 5% belöningar och överföra dessa punkter till Chase Sapphire Preferred® kort att lösa med en hastighet av 1,25 cent per punkt för resor på Chase Ultimate belöningar webbplats. Eller om du är skicklig på resor hacking, kan du överföra dessa punkter till frequent flyer program för att få bättre erbjudanden.

Takeaway: Om du vill tjäna stora belöningar, bör du uppfylla kraven spendera för att få ditt kreditkort bonus och lägga till en behörig användare om det finns en extra bonus för att göra detta. Du bör också använda emittentens bonus mall när du handlar på nätet, välja in bonuskategorier, och använda ditt kreditkort när du kan utan en avgift. Slutligen kan avancerade kreditkort användare vill få komplettera kort för att maximera belöningar tjäna och inlösen.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.