Credit Card Basic: meer punten te verdienen en Miles Met deze 6 strategieën

Home » Credit and Debt » Credit Card Basic: meer punten te verdienen en Miles Met deze 6 strategieën

Credit Card Basic: meer punten te verdienen en Miles Met deze 6 strategieën

Geef het maar toe: uw favoriete ding over uw nieuwe creditcard is het geweldig beloningen het gaat om je verdient. En je wilt doen wat je kunt om deze beloningen te maximaliseren. De Nerds zijn hier om te helpen met zes tips om meer mijlen, punten verdienen of cash back op uw nieuwe creditcard.

1. Druk op de vereiste uitgaven om uw sign-up bonus te krijgen

A sign-up bonus is een extra toestroom van punten, mijlen of contant geld ontvangt u na een bepaalde hoeveelheid geld op uw credit card binnen een bepaalde periode van tijd. Niet elke credit card heeft een sign-up bonus, maar veel van de concurrerende beloningen kaarten te doen. Natuurlijk, het maakt niet uit hoe groot het potentieel sign-up bonus is als je niet de benodigde bedrag te besteden om het te ontvangen.

Het is een goed idee om een ​​aanvraag voor een creditcard met een sign-up bonus met een vereiste doorbrengen je kan raken zonder in te gaan in de schulden. Met andere woorden, als je nodig hebt om $ 3.000 te brengen in drie maanden, maar je hebt alleen de middelen om op te laden en af ​​te betalen $ 500 per maand, de sign-up bonus zal zijn ten minste gedeeltelijk teniet gedaan door financieringskosten. Vermijd het uitvoeren creditcardschuld tenzij absoluut noodzakelijk en krijgen een creditcard met een vereiste uitgaven die past bij uw budget.

2. Voeg een geautoriseerde gebruiker als uw kaart biedt een extra bonus

Sommige creditcards bieden een extra sign-up bonus voor het toevoegen van een geautoriseerde gebruiker binnen een bepaalde periode en met hem of haar een aankoop doen. Als uw nieuwe kaart biedt dit, en je hebt iemand die je comfortabel te voegen als een geautoriseerde gebruiker-als een partner of bent een college-leeftijd kind: dit is een geweldige manier om wat extra punten te krijgen.

Maar voordat je dit doet, moet je begrijpen wat een geautoriseerde gebruiker is. Deze persoon zal in staat zijn om het krediet account te gebruiken, maar is niet wettelijk verplicht om betalingen te verrichten en kan geen wijzigingen aanbrengen. Een geautoriseerde gebruiker kan worden verwijderd op elk gewenst moment, maar je nodig hebt om uw uitgever te vragen of deze verwijdering uw bonus zal beïnvloeden.

3. Gebruik bonus mall bij het online winkelen

Een bonus mall is een shopping portal die u toelaat om kortingen of beloningen te krijgen op uw online aankopen, zoals de Chase Ultimate Rewards of Citi Bonus Cash Center. Om het te gebruiken, gaat u naar uw uitgever bonus mall website en klik op de retailer van uw keuze voordat u een aankoop doet. Dan betalen met uw credit card om de extra vruchten van te plukken.

4. Opt in bonus beloont categorieën, indien van toepassing

Als uw creditcard heeft bonusbeloningen categorieën-achtige Discover it® Balance Transfer en Chase Freedom®’s 5% bonussen-je moet kiezen in elk kwartaal te profiteren van hen. Anders zul je ontvangt alleen de standaard beloningen, die zijn meestal 1%.

5. Gebruik uw credit card voor alles wat niet in rekening brengt

Veel van uw kosten kunnen op een credit card worden gezet en afbetaald voor de vervaldag om beloningen te verdienen. Doe dingen zoals gas, boodschappen, reiskosten, entertainment besteden, abonnementen en hulpprogramma’s op uw creditcard. Zorg er wel voor om het af te betalen elke maand.

Overige kosten, zoals je huur of driemaandelijkse belastingbetalingen, kan een vergoeding leiden als je ze in rekening brengen op uw creditcard. Betaal deze met een cheque of een bankcheque aan het aangaan van vergoedingen, die aanzienlijk meer kan zijn dan welke beloningen je verdient te vermijden.

6. Couple up kaarten

Sommige credit cards werken goed samen voor het maximaliseren van uw beloningen. Bijvoorbeeld, als u de Chase Freedom® en Chase Sapphire Preferred® Card-kaarten, kunt u de combinatie van de 5% bonus categorieën en de Chase Ultimate Rewards site te gebruiken voor het verlossende beloningen om je punten te maximaliseren. Gebruik je Chase Freedom® bij aankopen met 5% beloningen en dragen deze punten om je Chase Sapphire Preferred® Card te kopen tegen een tarief van 1,25 cent per punt voor reizen op de Chase Ultimate Rewards website. Of als je bedreven in het reizen hacken bent, kunt u deze punten overdragen aan een frequent flier programma’s om betere deals te krijgen.

De mee te nemen: Als u wilt grote beloningen te verdienen, moet u de vereiste uitgaven te ontmoeten om uw creditcard inschrijvingsbonus krijgen en voeg een geautoriseerde gebruiker als er een extra bonus voor te doen. Je moet ook de emittent bonus mall gebruiken bij het online winkelen, kiezen in bonus categorieën, en het gebruik van uw credit card wanneer je kunt zonder een vergoeding. Tenslotte is mogelijk geavanceerde credit card gebruikers willen als aanvulling op kaarten om beloningen te verdienen en verlossing te maximaliseren te krijgen.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.