Credit Raport Mituri care nu sunt adevărate

Home » Credit and Debt » Credit Raport Mituri care nu sunt adevărate

Credit Raport Mituri care nu sunt adevărate

Informațiile din dvs. de credit raport un impact tot de unde locuiti la ceea ce conduci și chiar și în cazul în care lucrați. Din păcate, prea mulți oameni înțeleg greșit rapoartele lor de credit și informațiile pe care le conține. Aici sunt unele dintre cele mai comune mituri despre rapoarte de credit și adevărul din spatele fiecare.

1. Nu trebuie să verificați raportul dvs. de credit excepția situației în care aplicarea de credit.

Verificarea raportului de credit înainte de a aplica pentru un credit majore pot îmbunătăți șansele de a obține aprobat. Examinarea raportului dvs. de credit înainte de a face o cerere vă oferă posibilitatea de a curăța erori și alte informații negative care ar putea obține ai negat.

Nu trebuie să așteptați până când vă pregătiți pentru o aplicație majoră pentru a verifica raportul dvs. de credit. Este de asemenea important să verificați raportul dvs. de credit cel puțin o dată pe an, pentru a căuta semne de furt de identitate sau fraudă. Anticipativ examinarea raportului dvs. de credit vă va permite să prindă și să se ocupe cu furtul de identitate înainte de a se agravează.

Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă sau dacă sunteți pentru o promovare ar trebui să verificați raportul dvs. de credit. Mulți angajatori vedea rapoarte de credit (nu scoruri de credit) și doriți să fie pregătiți pentru ceea ce ei pot găsi. Acest lucru este important mai ales dacă aplicați pentru o poziție financiară sau o poziție executivă de nivel înalt. Aveți dreptul la un raport de credit gratuit, dacă în prezent sunteți șomer și intenționează să caute un loc de muncă în următoarele 60 de zile.

Și, oricând ai refuzat pentru un card de credit, de împrumut, sau un alt serviciu din cauza informațiilor în raportul dvs. de credit, ar trebui să verificați copia raportul dvs. de credit utilizat în această decizie pentru a confirma informațiile sunt corecte. Vei avea dreptul la un raport de credit gratuit în acest caz. În cazul în care erorile de raport de credit a condus la dvs. de a fi refuzat, puteți contesta aceste erori cu biroul de credit și cere creditorului să-și reconsidere cererea.

2. Verificarea raportul dvs. de credit va afecta dvs. de credit.

Ați auzit, probabil, că în anchete raportul dvs. de credit poate avea un impact negativ asupra dvs. de credit, dar care nu include anchete proprii în dvs. de credit. Există două tipuri de cereri de credit. anchete dure sunt făcute atunci când face o cerere de credit sau un produs pe bază de credit sau de serviciu. Aceste anchete doare scorul dvs. de credit. anchete moi sunt făcute atunci când verificați dvs. de credit sau un cec de afaceri, de credit pentru a vă prescreen pentru produsele sau serviciile de credit. Aceste anchete moi nu doare scorul dvs. de credit.

Mergând printr-un creditor să ai verificat va afecta dvs. de credit de credit. Pentru a evita dvs. de credit afectate, ar trebui să verificați un raport de credit le accesând direct la una din cele trei birouri de credit majore. Pot exista o taxă atunci când, pentru raportul dvs. de credit de la birourile de credit excepția cazului în care se califică pentru un raport de credit gratuit în conformitate cu Legea de raportare Fair Credit. Puteți comanda un raport de credit gratuit în fiecare an prin AnnualCreditReport.com, site-ul pentru a comanda raportul de credit gratuit acordat de legea federală.

Este o veste bună că propriile controale de credit nu va afecta dvs. de credit. Asta înseamnă că puteți verifica dvs. de credit ori de câte ori trebuie să fără teamă că te va răni.

3. Achitarea un cont scadent va elimina din raportul dvs. de credit.

Achitarea un echilibru delicvent este mai bine pentru dvs. de credit pe termen lung. Din păcate, această plată nu va șterge contul sau detaliile de istoricul de plată de la raportul dvs. de credit. Toate plățile negativ din trecut vor rămâne pe raportul dvs. de credit pe durata termenului de raportare de credit, dar contul dvs. va fi actualizat pentru a arăta că ați prins soldul datorat trecut. În cazul în care contul dvs. este încă deschisă și activă, viitoarele plăți la timp vor fi raportate ca OK.

au raportat informații obiective negative pot rămâne pe raportul dvs. de credit de până la șapte ani. După această perioadă de timp, detaliile negative, ar trebui să fie eliminate din raportul dvs. de credit în mod automat.

4. Plata unei datorii se va prelungi termenul de credit de raportare.

Unii oameni ezita să plătească un cont vechi, deoarece ei cred că plata va reporni ceasul de timp de credit de raportare, păstrarea contului în raportul lor de credit pentru încă șapte ani. Din fericire, acest lucru nu este cazul.

Termenul de raportare a creditului se bazează pe timpul care a trecut de la acțiunea negativă. Efectuarea plăților pe un cont nu va reporni această perioadă de timp. De exemplu, dacă ați fost de 30 de zile întârziere pe un card de credit, în decembrie 2010, prins din nou în ianuarie 2011 și a plătit la timp de când, la sfârșitul plăților va cădea de pe raportul dvs. de credit în decembrie 2017. Restul istoriei contului din acel moment va rămâne în raportul dvs. de credit.

5. Închiderea unui cont îl va elimina din raportul dvs. de credit.

O altă concepție greșită comună este că pur și simplu închiderea unui cont îl va șterge din raportul dvs. de credit. Cu toate acestea, că nu e cazul. Când închideți un cont, singurul lucru care se întâmplă așa cum se referă la raportul dvs. de credit este că starea contului este raportată ca fiind închisă. Contul va rămâne pe raportul dvs. de credit pentru restul termenului de credit de raportare în cazul în care acesta a fost închis într-o stare de rău, de exemplu, în cazul în care contul a fost încărcat off. Sau, în cazul în care contul a fost în stare bună, atunci când a fost închis, acesta va rămâne în raportul dvs. de credit pe baza liniilor directoare ale birourilor de credit pentru raportarea pozitive, conturile închise.

6. Căsătorim va fuziona raportul dvs. de credit cu partenerul tau.

Cand te casatoresti, veți continua să mențină un raport de credit separat de soțul dumneavoastră, chiar dacă vă schimbați numele de familie. Unele conturi comune, conturi de utilizator autorizate, și conturi co-semnate pot apărea pe ambele rapoarte de credit soți, dar conturile individuale vor continua să fie afișat în raportul de credit fiecărei persoane respective.

7. Carduri de credit și numai creditele apar pe raportul dvs. de credit.

Când citiți raportul dvs. de credit, ar putea fi surprins la toate tipurile de conturi care apar. facturile medicale, colecții de datorii, și registrele publice, cum ar fi faliment sau fiscale drept de retenție sunt listate pe raportul dvs. de credit, în plus față de cărțile de credit și împrumuturi.

Deoarece acestea nu sunt conturi de credit, facturi, cum ar fi plățile de telefon mobil sau plăți de utilități nu sunt raportate în mod regulat la birourile de credit. În cazul în care aceste conturi devin grav delincvent, acestea pot fi adăugate la raportul dvs. de credit ca un cont de colectare.

8. Istoricul și ocuparea forței de venit este inclus în raportul dvs. de credit.

Intr – un studiu de 2015 TransUnion , 55 la suta din persoanele care au verificat recent raportul ar lor de credit au crezut un istoric complet ocuparea forței de muncă a apărut pe rapoartele lor. Si 41 la suta crezut ca venitul este listat pe rapoartele lor de credit. Angajatorul dvs. curent poate fi afișat în raportul dvs. de credit, dar asta este. Raportul dvs. de credit nu va păstra o listă a angajatorilor dvs. anterioare și nu listează venitul. Credit și împrumut aplicații, cu toate acestea, va solicita ocuparea forței de muncă și informații de venit pentru a aproba cererea.

9. Istoricul închiriere este listat pe raportul dvs. de credit.

In studiul TransUnion, 49 la suta din persoanele cu credit excelent crezut că plățile de închiriere sunt incluse în rapoartele de credit. Conturile de închiriere, în general, nu apar în raportul dvs. de credit, dar pot exista unele excepții. plata chiriei efectuate în apartamentele care raportează Experian RentBureau vor fi incluse în raportul dvs. de credit Experian. birouri de credit, în general, nu împărtășesc informații, astfel încât aceste plăți chirie nu vor apărea pe alte rapoarte de credit.

10. Conturi le-ați cosigned doar nu apar în raportul dvs. de credit.

Când cosign un card de credit sau împrumut, acesta apare în raportul dvs. de credit la fel ca și celelalte informații la fel ca toate celelalte conturi. Activitatea de utilizare și de plată a contului va apărea în raportul dvs. de credit și afectează dvs. de credit, chiar dacă nu ești cel care utilizează sau beneficii din contul. Cu excepția cazului în numele dvs. a fost cosigned fără permisiunea dvs., nu veți putea să eliminați contul cosigned din raportul dvs. de credit.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.