Credit Report myter, der ikke er sandt

Home » Credit and Debt » Credit Report myter, der ikke er sandt

Credit Report myter, der ikke er sandt

Oplysningerne i din kredit rapport påvirkninger alt fra hvor du bor, hvad du kører, og selv når du arbejder. Desværre, for mange mennesker misforstår deres kredit rapporter og de oplysninger, den indeholder. Her er nogle af de mest udbredte myter om kredit rapporter og sandheden bag hver.

1. Du behøver ikke at tjekke din kredit rapport, medmindre du ansøger om kredit.

Kontrol din kredit rapport, før du ansøge om et større lån kan forbedre dine chancer for at få godkendt. Gennemgang din kredit rapport, før du laver en ansøgning giver dig mulighed for at rydde op fejl og andre negative oplysninger, der kan få dig nægtet.

Du bør ikke vente, indtil du forbereder for en større applikation til at kontrollere din kredit rapport. Det er også vigtigt at tjekke din kredit rapport mindst en gang om året for at søge efter tegn på identitetstyveri eller svig. Proaktivt gennemgå din kredit rapport vil give dig mulighed for at fange og behandle identitetstyveri, før det bliver værre.

Hvis du leder efter et job, eller hvis du er op til en forfremmelse, bør du tjekke din kredit rapport. Mange arbejdsgivere se kredit rapporter (ikke kredit scores), og du ønsker at være forberedt på, hvad de kan finde. Dette er især vigtigt, hvis du ansøger om en finansiel stilling eller et højt niveau lederstilling. Du har ret til en gratis kredit rapport, hvis du er i øjeblikket arbejdsløs og har planer om at søge job i de næste 60 dage.

Og, når som helst du er nægtet for et kreditkort, lån eller anden tjeneste på grund af oplysninger i din kredit rapport, bør du tjekke den kopi af din kredit rapport bruges i afgørelsen om at bekræfte, at oplysningerne er korrekte. Du har ret til en gratis kredit rapport i dette tilfælde. Hvis kredit rapport fejl førte til din nægtes, kan du bestride disse fejl med kredit-bureauet og bede kreditor på din ansøgning.

2. Kontrol af din kredit rapport vil skade dit kredit.

Du har sikkert hørt, at undersøgelser af dit kredit rapport negativt kan påvirke din kredit, men det omfatter ikke dine egne undersøgelser din kredit. Der er to typer af kredit undersøgelser. Hårde henvendelser foretages, når du laver en ansøgning om kredit eller en kredit-baseret produkt eller en service. Disse henvendelser kan skade dit kredit score. Bløde henvendelser foretages, når du tjekker din kredit eller en virksomhed check, din kredit til prescreen dig for kredit produkter eller tjenesteydelser. Disse bløde henvendelser ikke skade dit kredit score.

Går gennem en långiver at få din kredit kontrolleret vil skade dit kredit. For at undgå, at din kredit berørt, bør du tjekke din kredit rapport selv ved at gå direkte til en af ​​de tre store kredit bureauer. Der kan være et gebyr, når du bestiller din kredit rapport fra kredit bureauer, medmindre du er berettiget til en gratis kredit rapport i henhold til Fair Credit Reporting Act. Du kan bestille en gratis kredit rapport hvert år gennem AnnualCreditReport.com, webstedet for bestilling af gratis kredit rapport udstedt af føderale lovgivning.

Det er gode nyheder, at din egen kredit kontrol ikke vil skade dit kredit. Det betyder, at du kan tjekke din kredit, så ofte som du har brug for at uden frygt for, at det vil skade dig.

3. Afbetale en forfalden konto vil fjerne det fra din kredit rapport.

Afbetale en kriminel balance er bedre for din kredit i det lange løb. Desværre vil denne betaling ikke slette kontoen eller Betalingsoversigt detaljer fra din kredit rapport. Alle de seneste negative betalinger vil forblive på din kredit rapport for varigheden af ​​den kredit rapportering frist, men din konto vil blive opdateret til at vise, at du har fanget den forfaldne saldo. Hvis din konto er stadig åben og aktiv, vil dine fremtidige rettidig betaling rapporteres som ok.

Præcist rapporterede negative oplysninger kan forblive på din kredit rapport i op til syv år. Efter denne periode, bør de negative detaljer blive slettet fra din kredit rapport automatisk.

4. Betale på en gæld vil forlænge kreditten rapportering frist.

Nogle mennesker tøver med at betale en gammel konto, fordi de mener, at betaling vil genstarte Credit Reporting ur, holde kontoen på deres kredit rapport i yderligere syv år. Heldigvis er dette ikke tilfældet.

kredit rapportering grænse Tiden er baseret på den tid, der er gået siden den negative handling. Foretage betalinger på en konto, vil ikke genstarte denne periode. For eksempel, hvis du var 30-dage for sent på et kreditkort i december 2010 fanget igen i januar 2011, og betalt til tiden lige siden, vil de forsinkede betalinger falder af din kredit rapport i december 2017. Resten af ​​kontoen historie fra det tidspunkt vil forblive på din kredit rapport.

5. Lukning af en konto, vil fjerne det fra din kredit rapport.

En anden almindelig misforståelse er, at blot at lukke en konto, vil slette den fra din kredit rapport. Men det er ikke tilfældet. Når du lukker en konto, det eneste, der sker, som det vedrører din kredit rapport er, at status kontoen er rapporteret som lukket. Kontoen vil forblive på din kredit rapport for den resterende del af Credit Reporting frist, hvis det blev lukket i dårligt omdømme, for eksempel, hvis kontoen blev opkrævet fra. Eller, hvis kontoen var i orden, da det blev lukket, vil det blive på din kredit rapport baseret på kreditbureauer retningslinjer for rapportering positiv, lukkede konti.

6. At blive gift vil fusionere dit kredit rapport med din ægtefælles.

Når du bliver gift, vil du fortsætte med at opretholde en særskilt kredit rapport fra din ægtefælle, selv hvis du skifter efternavn. Nogle fælles konti, autoriserede brugerkonti, og co-signeret konti kan vises på begge ægtefæller kredit rapporter, men de enkelte konti vil fortsat være noteret på de respektive persons kredit rapport.

7. Kun kreditkort og lån dukke op på din kredit rapport.

Når du læser gennem dit kredit rapport, kan du blive overrasket over alle de typer af konti, der dukker op. Medicinske regninger, gæld samlinger og offentlige registre som konkurs eller skat tilbageholdsret er noteret på din kredit rapport i tillæg til kreditkort og lån.

Fordi de ikke er kredit-konti, der regninger som mobiltelefon betalinger eller nytte betalinger ikke regelmæssig rapporteret til kredit-bureauer. Hvis disse konti blive alvorligt kriminelle, kan de blive tilføjet til din kredit rapport som en samling konto.

8. Beskæftigelse historie og indkomst er inkluderet i din kredit rapport.

I en 2015 TransUnion undersøgelse , 55 procent af folk, der havde for nylig kontrolleret deres kredit rapport mente en fuld beskæftigelse historie optrådte på deres rapporter. Og 41 procent mente, at indtægterne er noteret på deres kredit rapporter. Din nuværende arbejdsgiver kan være noteret på din kredit rapport, men det er det. Din kredit rapport vil ikke holde en liste over dine tidligere arbejdsgivere, og det står ikke på listen din indkomst. Kredit- og låneansøgninger vil dog bede om beskæftigelse og indkomst information godkende din ansøgning.

9. Udlejning historie er noteret på din kredit rapport.

I TransUnion undersøgelse, 49 procent af mennesker med fremragende kreditværdighed mente, at lejen er inkluderet i kredit rapporter. Udlejning konti generelt ikke vises på din kredit rapport, men der kan være nogle undtagelser. Leje betalinger til lejligheder, der rapporterer til Experian RentBureau vil blive inkluderet i din Experian kredit rapport. Kredit bureauer generelt ikke dele oplysninger, så disse leje betalinger vil ikke blive vist på dine andre kredit rapporter.

10. Konti du har kun medunderskriver vises ikke på din kredit rapport.

Når du cosign et kreditkort eller lån, vises det på din kredit rapport ligesom de andre oplysninger, ligesom alle dine andre konti. Kontoens forbrug og betaling aktivitet vises på din kredit rapport og påvirke din kredit, selvom du ikke er den, der bruger eller fordele fra kontoen. Medmindre dit navn blev medunderskriver uden din tilladelse, vil du ikke være i stand til at fjerne det medunderskriver konto fra din kredit rapport.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.