Credit Report myyttejä jotka eivät ole totta

Home » Credit and Debt » Credit Report myyttejä jotka eivät ole totta

Credit Report myyttejä jotka eivät ole totta

Tiedot luotto-raportti vaikutuksia kaikkea missä asut, mitä ajaa ja jopa missä työskentelet. Valitettavasti liian monet ihmiset ymmärtävät väärin luotto raportteja ja sen sisältämiä tietoja. Tässä muutamia yleisimpiä myyttejä luotto raportteja ja totuus kukin.

1. Sinun ei tarvitse tarkistaa luottotietoja ellet hakevat luottoa.

Tarkistetaan luottotietoja ennen kuin haet suuri laina voi parantaa mahdollisuuksiasi saada hyväksytty. Tarkistamalla luottotietoja ennen kuin teet sovelluksen antaa sinulle mahdollisuuden puhdistaa virheitä ja muita negatiivisia tietoja, jotka voivat saada sinut kielletty.

Sinun ei pitäisi odottaa, kunnes olet valmistautuu merkittävä sovellus tarkistaa luottotietoja. On myös tärkeää tarkistaa luotto-raportti vähintään kerran vuodessa etsiä merkkejä identiteettivarkauden tai petoksia. Tarkistamme luottotietoja voit saalis ja käsitellä identiteettivarkauden ennen se pahenee.

Jos etsit työtä tai jos olet jopa edistäminen kannattaa tarkistaa luottotietoja. Monet työnantajat nähdä luottotiedot (ei luotto tulokset) ja haluat olla valmis, mitä he voivat löytää. Tämä on erityisen tärkeää, jos olet haettaessa taloudellista asemaa tai korkean tason johtajistoon. Sinulla on oikeus ilmaiseen luottotietoja jos olet tällä hetkellä työttömänä ja aikovat etsiä työtä seuraavan 60 päivän aikana.

Ja milloin olet evätty luottokortin, laina tai muu palvelu, koska tietojen luotto-raportti, sinun pitäisi tarkistaa kopio luotto raportin käytetään kyseisessä päätöksessä vahvistaa tiedot ovat oikein. Sinulla on oikeus ilmaiseen luottotietoja tässä tapauksessa. Jos luottotietoja virheiden vuoksi omaan evätään, voit kiistä näitä virheitä luottotietotoimistosta ja pyydä velkoja hakemuksesi uudelleen.

2. tarkistaminen luotto-raportti satuttaa luotto.

Olet varmaan kuullut, että tutkimuksia luotto-raportti voi vaikuttaa negatiivisesti luotto, mutta se ei sisällä omaa tutkimusten luotto. On olemassa kahdenlaisia ​​luottoa tiedusteluja. Kovat kyselyjä tehdään, kun teet hakemuksen luotto- tai luotto-pohjainen tuote tai palvelu. Nämä kyselyt eivät vahingoittaa luotto-pisteet. Pehmeä tiedustelut tehdään, kun tarkistaa luotto tai liiketoiminnan tarkistaa, jotta saldo esitarkista teitä luotto tuotteita tai palveluita. Nämä pehmeät tiedustelut eivät vahingoita luotto-pisteet.

Läpi luotonmyöntäjälle luotto tarkastaa satuttaa luotto. Välttää luotto vaikuttaa, kannattaa tarkistaa luottotietoja itse menemällä suoraan yhteen kolmesta suuresta luottotiedot. Ei voi olla maksun, kun tilaat luottotietoja luottotietopalvelut ellet saada ilmaisen luottotietoja alle Fair Credit Reporting Act. Voit tilata yhden ilmaisen luotto-raportti vuosittain läpi AnnualCreditReport.com, sivusto tilaamiseen vapaan luottotietoja myöntämä liittovaltion lakia.

On hyvä uutinen, että oma luotto tarkastuksia ei vahingoita luotto. Näin voit tarkistaa luotto niin usein kuin haluat ilman pelkoa, että se satuttaa sinua.

3. Maksaminen pois erääntyneet huomioon se poistuu luottotietoja.

Maksaa pois rikollinen tasapaino on parempi luotto pitkällä aikavälillä. Valitettavasti tämä maksu ei poista tiliä tai maksuhistoriaasi yksityiskohtia luottotietoja. Kaikki menneet negatiiviset maksut pysyvät luottotietoja ajaksi luottotietoja aikarajan, mutta tilisi päivitetään osoittamaan, että olet kiinni erääntyneet tasapainoa. Jos tilisi on edelleen avoin ja aktiivinen, tulevaisuuden maksut ajallaan raportoidaan ok.

Raportoi tarkasti negatiivinen tieto voi jäädä luotto raportti enintään seitsemän vuotta. Tämän jälkeen ajanjakson, negatiiviset tiedot olisi poistettava luottotietoja automaattisesti.

4. maksat velan pidentää luottotietoja määräajassa.

Jotkut ihmiset epäröi maksaa pois vanha tili, koska he uskovat, että maksu käynnistä luottotietoja kellon pitäminen tilin heidän luottotietoja vielä seitsemän vuotta. Onneksi tämä ei pidä paikkaansa.

Luottotietoja määräaika perustuu aikaan, joka on kulunut negatiivinen toiminnan. Maksamiseen tiliä ei käynnisty uudelleen ajassa. Jos esimerkiksi olit 30-päivää myöhässä luottokortilla joulukuussa 2010, sotkettu jälleen tammikuussa 2011 ja maksetaan ajallaan lähtien, maksuviivästysdirektiivin putoaa pois luottotietoja joulukuussa 2017. Loput tilihistorialle tästä pisteestä eteenpäin säilyy luotto-raportti.

5. sulkeminen tilin, se poistuu luottotietoja.

Toinen yleinen väärinkäsitys on, että sulkemalla tilin poistaa sen luottotietoja. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Kun suljet tilin, ainoa asia, joka tapahtuu, koska se liittyy luotto-raportti on, että tilin tila raportoidaan suljettu. Tili pysyy luottotietoja jäljellä luottotietoja määräaikaa, jos se suljettiin joilla on huono maine, esimerkiksi jos tili on ladattu pois. Tai, jos tili oli hyvässä asemassa, kun se oli kiinni, se pysyy luotto-raportti perustuu luottotietopalvelut suuntaviivat positiiviset, suljettu tilejä.

6. Naimisiin sulautuu luottotietoja kanssa puolisosi.

Kun menet naimisiin, sinun jatkossakin säilyttää erillisen luotto kertomus puolisosi, vaikka muutat sukunimi. Jotkut yhteisiä tilejä, valtuutettu käyttäjätilejä, ja allekirjoittajista tilit voivat näkyä molemmat puolisot luotto raportteja, mutta yksittäiset tilit jatkossakin listattu kunkin vastaavan henkilön luottotiedot.

7. Vain luottokortit ja lainat näy luottotietoja.

Kun luet luotto-raportti, saatat yllättyä kaikkia tilejä, jotka näkyvät. Lääkärin laskuja, perintäpalvelut, ja julkisista rekistereistä kuten konkurssin tai vero pantit on lueteltu luottotietoja lisäksi luottokortteja ja lainoja.

Koska ne eivät ole tililuotot, laskut kuten matkapuhelin maksuja tai apuohjelman maksut eivät raportoidaan säännöllisesti luottotietopalvelut. Jos nämä tilit tulevat vakavasti rikollinen, ne voidaan lisätä luotto-raportti kokoelmaksi tilin.

8. työkokemus ja tulojen sisältyy luottotietoja.

Vuonna 2015 transunion tutkimuksen , 55 prosenttia ihmisistä, jotka osaisimme hiljattain lukeneet luottotietoja uskotaan täyden työhistoria ilmestyi heidän raporteissa. Ja 41 prosenttia ajatteli, että tulot on listattu niiden luotto-raportteja. Nykyisen työnantajan voidaan mainita luotto-raportti, mutta siinäpä se. Luotto-raportti ei pidä listan aiemmat työnantajat ja se ei luetella tuloista. Luotto- ja laina-sovelluksia, mutta kysyy työllisyyttä ja tulotiedot hyväksyä hakemuksesi.

9. Vuokra historia on listattu luotto mietinnön.

Vuonna TransUnion tutkimuksessa 49 prosenttia ihmisistä, joilla erinomainen luotto uskoi vuokrien sisältyvät luottotiedot. Vuokra tilit eivät yleensä näy luottotietoja, mutta voi olla joitakin poikkeuksia. Vuokrat tehdyt asuntoja, jotka raportoivat Experian RentBureau sisällytetään oman Experian luotto-raportti. Luottotiedot eivät yleensä jakaa tietoa, joten nämä vuokrat eivät näy muissa luotto-raportteja.

10. tilit olet vain cosigned eivät näy luottotietoja.

Kun cosign luottokortin tai lainan, se näkyy luotto-raportti kuten muutkin tiedot aivan kuten kaikki muut tilisi. Tilin käyttö ja maksutapahtumat näkyvät luotto-raportti ja vaikuttaa luotto, vaikka et ole se, joka käyttää tai hyötyy tilin. Ellei nimi cosigned ilman lupaasi, et pysty poistamaan cosigned tilin luottotietoja.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.