Cum Card de credit Lucrărilor delincvenței

Home » Credit and Debt » Cum Card de credit Lucrărilor delincvenței

Cum Card de credit Lucrărilor delincvenței

Pentru a păstra cartea de credit deschise și în stare bună, acordul dvs. card de credit necesită să efectuați plățile lunare card de credit la timp. Trebuie să plătiți cel puțin minimul de timp cutoff la data scadenței, în caz contrar plata va fi considerată întârziere. Lipsește plata prin card de credit vă pune în pericol de a deveni delicvent. Card de credit delincvența poate afecta scorul dvs. de credit și de impact capacitatea de a obține noi aplicații bazate pe credit aprobate.

Ce este Cardul de credit Delincvența?

Carte de credit delincvența este un card de credit de stare care indică plata este depășită cu 30 de zile sau mai mult. La acel moment, starea de plată cu întârziere este raportat la birourile de credit și este inclus în raportul dvs. de credit. O întârziere de plată se adaugă la contul dvs. și emitentul cărții de credit poate începe de asteptare, email-uri, sau trimiterea de scrisori pentru a obține ai prins pe contul din nou

După ce plata dvs. este de 60 de zile delicvent, emitentul cardului de credit este permis să ridice rata dobânzii la rata de penalizare. Rata de penalizare va rămâne în vigoare timp de șase luni. După ce efectuați șase plăți consecutive la timp, rata va reveni la normal pentru soldul existent. Emitentul cărții de credit este permis să mențină rata efectivă pentru achiziții noi de pe cartea de credit.

Card de credit Rata delincvenței

Ratele naționale delincvenței card de credit poate indica modul în care gospodăriile populației sunt de manipulare datoria lor. Creșterea ratei delincvenței ar putea însemna că oamenii nu au suficienți bani pentru a plăti datoriile și ar putea semnala probleme economice mai mari. În primul trimestru al anului 2018, ratele de delincvență de card de credit de la băncile comerciale , altele decât top 100 a crescut la 5,9 procente, rapoarte de Business Insider . Rata de delincvență nu a fost atât de mare , deoarece înainte de criza financiară.

Prin comparație, cele mai mari 100 de bănci au o rată de delincvență card de credit de 2,48 la sută, ajutat de capacitatea acestor bănci de a atrage consumatorii cu scoruri mai mari de credit cu oferte de card de credit.

ratele de grave delincvenței card de credit a crescut la 1,78 la sută în primul trimestru din 2018 vs 1,69 la sută în primul trimestru al anului 2017, potrivit datelor de la TransUnion. Conturile care sunt 90 sau mai multe zile restante sunt luate în considerare în mod serios delicvent. Mulți emitenți de carduri de credit, de asemenea, să suspende capacitatea de a face plăți imediat după ce contul dvs. este grav delicvent.

Ce se întâmplă după Card de credit Delincvența?

card de credit delincvenței nu este sfârșitul drumului. Consumatorii au o șansă de a recupera pe plățile prin card de credit și să aducă contul lor înapoi în bună stare. Acesta va costa mai mult pentru a obține prins din nou – trebuie să plătească întregul sold restant, plus dobânda și taxele de întârziere, care au acumulat. Dacă nu vă puteți permite să plătească soldul restant, contactați emitentul cărții de credit pentru a afla opțiunile pentru a obține prins din nou. consiliere de credit de consum poate fi o altă opțiune pentru a fi prins pe plățile, în special dacă sunteți delicvent pe mai multe carduri de credit.

În caz contrar, dacă soldul cardului de credit rămâne delincvent, acesta va fi în cele din urmă închis și taxat-off. Acest lucru se întâmplă după plata prin card de credit este de 180 de zile restante. Odată ce un echilibru card de credit este taxată-off, nu mai au posibilitatea de a prinde din urmă din nou și din nou, aduce curent cont. Întregul sold se datorează și poate fi trimisă la o agenție de colectare în cazul în care nu reușiți să-l plătească cu creditorul inițial.

Poate un card de credit Delincvenței fi eliminat din raportul dvs. de credit?

Odată ce informații negative a fost adăugat la raportul dvs. de credit, în general, este eliminat numai în cazul în care sunt inexacte, incomplete, nu poate fi verificată, sau a trecut termenul de raportare de credit. În cazul în care raportul dvs. de credit include o delincvența raportată în mod incorect de card de credit, puteți trimite un litigiu raport de credit să-l investigat și îndepărtat. Trimite o copie a oricărei dovezi care va pot sprijini litigiul.

În caz contrar, eliminarea unui raportat cu exactitate delincvența card de credit este mai dificil. emitenți de carduri de credit sunt permise în mod legal să raporteze informații negative, atâta timp cât este corectă. emitentul cardului dvs. de credit poate fi dispus să elimine delincvența dacă te prinde pe plățile din nou.

Chiar dacă nu se poate elimina o delincvență card de credit, prinderea pe plățile dvs. este importantă pentru a preveni contul dvs. de a fi taxat-off și de credit de a fi deteriorat și mai mult. Cu cât mai repede te prins din nou, cu atât mai repede poți începe să reconstruiască scorul dvs. de credit cu plata în timp util. Odată ce ați prinde din urmă, starea contului dvs. va arăta că plățile sunt în prezent la timp. După șapte ani, detaliile negative pentru contul va cădea de pe raportul dvs. de credit.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.