Cum Consolidarea cărților de credit Impactul dvs. de credit Scor

Home » Credit and Debt » Cum Consolidarea cărților de credit Impactul dvs. de credit Scor

Cum Consolidarea cărților de credit Impactul dvs. de credit Scor

Când este vorba de carduri de credit, cel mai bun pariu este întotdeauna să plătească soldul dvs. în întregime în fiecare lună. Din păcate, acest lucru nu este întotdeauna posibil. Uneori, viața se întâmplă și oamenii fac greșeli atunci când vine vorba de gestionarea conturilor lor de card de credit. Alte ori oamenii folosesc carduri de credit în așa fel încât acestea pur și simplu nu au venit suficient de unică folosință pentru a le plătească în întregime.

Oricum, dacă v-ați taxat mai mult pe conturile de card de credit decât vă puteți permite să plătească pur și simplu off, de consolidare a datoriei este o opțiune care ar putea ajuta pentru a elimina datoria de mare interes. În timp ce se analizează dacă consolidarea datoriilor va economisi bani, este de asemenea important să se ia în considerare modul în care consolidarea card de credit impact datoria scorurile de credit.

Vestea bună este, în general. Consolidarea datoriei card de credit nu are numai potențialul pentru a economisi bani pe taxe de interes, dar s-ar putea da, de asemenea, scorurile de credit un impuls în același timp. Desigur, totul depinde de metoda pe care o alegeți pentru a consolida datoria dumneavoastră, și cât de bine vă gestionați acest proces.

Cum cărților de credit Scorurile de credit Impact

Înainte de a putea înțelege modul de consolidare card de credit ar putea ajuta la scorurile de credit, este util pentru a înțelege modul în care datoriile de card de credit afectează acele numere în primul rând. În ceea ce privește scorurile de credit, utilizarea de card de credit de mare nu este un lucru bun. De fapt, este exact opusul.

modele de notare de credit, cum ar fi FICO și VantageScore, sunt destinate să acorde o atenție deosebită relației dintre limitele dvs. de card de credit și soldurile tale. Acest lucru este cunoscut sub numele de raportul dvs. de utilizare turnantă. Pe măsură ce utilizați mai mult și mai mult de limita de credit, dvs. revolving de utilizare crește raportul. Acest lucru scade aproape întotdeauna scorurile de credit.

Cele mai bune moduri de a consolida datorii Card de credit

Consolidarea datoriei este un proces în care ia mai multe soldurile conturilor restante și să le combine împreună. Cu carduri de credit în mod specific, există mai multe modalități prin care puteți consolida datoria. Aici sunt două opțiuni populare:

  • Balanța de transfer : Un transfer de echilibru implică utilizarea unui alt cont de card de credit (nou sau existent) pentru a achita soldurile pe alte carduri de credit. Ai muta soldurile de pe cardurile de mare interes pentru un card de interes inferior – uneori chiar și cu o perioadă introductivă 0% aprilie
  • Credit de nevoi personale:  Un împrumut personal sau un împrumut în rate negarantate pot fi utilizate pentru a achita soldurile pe conturile de card de credit revolving. În acest caz, împrumutați bani sub forma unui singur împrumut în scopul de a plăti dvs. diverse datorii card de credit, și veți rambursa singur împrumut.

Când Consolidarea Ajuta Scorurile de credit

Dacă gestionați procesul de înțelepciune, există o bună șansă că consolidarea datoriilor card de credit ar putea îmbunătăți scorurile de credit.

Amintiți-vă, o rată ridicată de utilizare pe cardurile de credit pot conduce potențial scoruri în jos. Când utilizați un împrumut personal pentru a achita toate soldurile card de credit, utilizarea dvs. de rulment scade la 0%, pentru că plătești datoria ta se reînnoiesc cu un împrumut în rate. Și, în timp ce aveți aceeași cantitate de datorii, datoria nu este noua datorie card de credit luate în considerare mai mult.

Desigur, dacă vă consolida cărțile de credit pe un nou card de transfer de echilibru, raportul dvs. de utilizare turnanta nu va fi redusă cu cât mai mult. Un card de transfer de echilibru, cu o rată scăzută introductivă ar putea să salvați mai mulți bani în cheltuielile cu dobânzile dacă puteți achita datoria înainte de expirarea rata teaser, dar impactul pozitiv asupra scorurile s-ar putea să nu fie la fel de vizibile.

Probleme potentiale

Nu ar trebui să decidă să consolideze datoriile cardului de credit, fără a lua un moment să ia în considerare cel puțin potențialele dezavantaje. Deși consolidare vă va economisi bani de multe ori și ar putea ajuta la scorurile de credit, de asemenea, există o șansă procesul ar putea avea efecte inverse în cazul în care nu este gestionat bine.

Uneori, oamenii consolida cardurile de credit, dar, cu iluzia unui ardezie curat, pentru a primi în datorii chiar mai mult în cele din urmă. Dacă plăti soldurile card de credit existent cu un nou împrumut sau transfer de echilibru, trebuie să puneți aceste obiceiuri de cheltuieli vechi pe hiat.

Dacă continuați să utilizați cardurile de credit existente și cheltui mai mult decât vă puteți permite să plătească într-o anumită lună, este probabil va încheia cu datorii de două ori mai mult.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.