Cum de a alege o poliță de asigurare de viață și de ce greseli de evitat

Home » Insurance » Cum de a alege o poliță de asigurare de viață și de ce greseli de evitat

Alegerile din polițele de asigurare de viață poate părea năucitoare, și ele sunt greu de înțeles la prima vedere. E greu să știi exact unde să înceapă.

Tu ar trebui să înceapă cu o întrebare inselator ușor de sondare: Ai nevoie de asigurare de viață, la toate? Răspunsul dvs. detaliat la această întrebare vă poate ajuta să decideți ce tip de asigurare de viață pentru a achiziționa, presupunând că vă decideți aveți nevoie de el.

Dacă decideți că aveți nevoie de asigurare de viață, atunci următorul pas este de a afla mai multe despre diferitele tipuri de asigurare de viață și pentru a vă asigura că sunteți de cumpărare tipul corect al politicii.

Scopul de asigurare și motive pentru viața pe care ar putea avea nevoie

are nevoie de asigurare de viață variază în funcție de personal situația ta-oamenii care depind de tine. Dacă nu aveți în întreținere, probabil că nu aveți nevoie de asigurare de viață. Dacă nu generează un procent semnificativ din veniturile familiei tale, s-ar putea sau nu putea avea nevoie de asigurare de viață.

În cazul în care salariul dvs. este important pentru susținerea familiei, plata ipoteca sau alte facturi recurente, sau trimiterea copiii la colegiu, ar trebui să ia în considerare de asigurare de viață ca o modalitate de a asigura că aceste obligații financiare sunt acoperite în caz de deces.

Cât de mult ai nevoie de acoperire

Este dificil să se aplice o regulă de degetul mare, deoarece cantitatea de asigurare de viață care aveți nevoie depinde de factori cum ar fi alte surse de venit, cât de multe persoane aflate în întreținere aveți, datoriile și stilul tău de viață. Cu toate acestea, un ghid general, s-ar putea găsi util este de a obține o politică care ar fi în valoare între cinci și 10 ori salariul anual, în caz de deces. Dincolo de faptul că orientarea, poate doriți să ia în considerare consultarea unui profesionist de planificare financiară pentru a determina cât de mult pentru a obține o acoperire.

Tipuri de politici de viață

Mai multe tipuri de polițe de asigurare de viață sunt disponibile, inclusiv întreaga viață, viață pe termen lung, de viață variabilă, și viața universală.

Întreaga viață oferă atât un beneficiu de deces si valoarea de numerar, dar este mult mai scump decât alte tipuri de asigurare de viață. În politicile tradiționale de asigurare de viață întregi, primele dvs. rămân neschimbate până când ați plătit politica. Politica în sine este în vigoare până la moartea ta, chiar și după ce ați plătit toate primele.

Acest tip de asigurare de viață poate fi costisitoare, deoarece comisioane uriașe (mii de dolari primul an) și taxele de a limita valoarea de numerar în primii ani. Din moment ce aceste taxe sunt construite în formule complexe de investiții, cei mai mulți oameni nu își dau seama cât de mult din banii lor se întâmplă în buzunare agentul lor de asigurare.

politici de viață variabile, o formă de asigurare de viață permanentă, a construi o rezerva de bani pe care le puteți investi în oricare dintre opțiunile oferite de compania de asigurări. Valoarea rezervei de numerar depinde de cât de bine fac aceste investiții.

Puteți varia în cuantumul primei cu polițe de asigurare de viață universal, o altă formă de asigurare de viață permanentă, prin folosirea unei părți din veniturile acumulate pentru a acoperi o parte din costul primei. Puteți varia, de asemenea, valoarea ajutorului de deces. Pentru această flexibilitate, veți plăti taxe administrative mai mari.

Unii experti recomanda ca, dacă sunteți sub 40 de ani și nu au o dispoziție de familie pentru o boala pune viața în pericol, ar trebui să opteze pentru asigurarea pe termen lung, care oferă un beneficiu de deces, dar nici o valoare în numerar.

Costurile de asigurare de viață

Cel mai puțin costisitoare de asigurare de viață este probabil să fie de la planul de asigurare de viață de grup angajatorul dvs., presupunând că angajatorul oferă una. Aceste politici sunt, de obicei politici pe termen, ceea ce înseamnă că ești acoperit atâta timp cât lucrați pentru acel angajator. Unele politici pot fi convertite la terminare.

Costul de alte tipuri de asigurare de viață variază foarte mult, în funcție de cât de mult cumperi, tipul de politică pe care o alegeți, practicile subscriitor lui, și cât de mult comision compania plătește agentul dumneavoastră. Costurile subiacente se bazează pe tabele actuariale care se proiectează speranța de viață. persoanelor cu risc ridicat, cum ar fi cei care fumeaza, sunt supraponderali, sau au o ocupație sau hobby periculoase (de exemplu, de zbor), vor plăti mai mult.

polițe de asigurare de viață de multe ori au costuri ascunse, cum ar fi taxe și comisioane mari, care s-ar putea să nu afla despre decât după ce achiziționați politica. Există atât de multe tipuri diferite de asigurare de viață, și atât de multe companii care oferă aceste politici, pe care ar trebui să utilizați o taxă de numai consilier de asigurare care, pentru o taxă fixă, va cerceta diferitele politici disponibile pentru dvs. și să recomande cel care cel mai bine se potrivește nevoilor dumneavoastră. Pentru a asigura obiectivitatea, consilierul dumneavoastră nu ar trebui să fie afiliat cu orice companie de asigurări special, și nu ar trebui să primească un comision de la orice politică.

Un om sănătos în vârstă de 30 de ani, ar putea aștepta să plătească aproximativ 300 $ pe an pentru $ 300.000 de asigurare de viață pe termen lung. Pentru a primi aceeași cantitate de acoperire sub o politică de valoare în numerar ar costa peste 3.000 $.

Linia de fund

La alegerea de asigurare de viață, utilizați resursele Internetului pentru a te educa cu privire la elementele de bază de asigurare de viață, găsiți un broker aveți încredere, atunci au politicile recomandate evaluate de o taxă de numai consilier de asigurare.

Pe plan internațional cunoscut consilier financiar Suze Orman crede cu tărie că, dacă doriți asigurare, cumpărare pe termen lung; dacă doriți o investiție, cumpara o investiție, nu de asigurare. Nu amestecați cele două. Dacă nu sunteți un investitor foarte savvy și să înțeleagă toate implicațiile diferitelor tipuri de polițe de asigurare de viață, cel mai probabil, ar trebui să cumpere asigurare de viață pe termen lung.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.