Cum de a evalua o idee de afaceri Înainte de a lua Plonjați

Home » Small Business » Cum de a evalua o idee de afaceri Înainte de a lua Plonjați

Cum de a evalua o idee de afaceri Înainte de a lua Plonjați

Deci, ai petrecut luni sau poate chiar ani în căutarea perfect ideea de afaceri mici, iar acum crezi că l-ai găsit. Ești gata să se scufunde în dreapta, a renuntat la slujba ta, si dedica-te pentru a începe propria afacere.

Înainte de a face orice modificări de viață modificarea, care nu poate fi anulată cu ușurință, să ia ceva timp pentru a evalua mai întâi ideea ta de afaceri pentru a vedea dacă are picioare sperate o face. Chiar primul pas al procesului este de a face unele de cercetare și analiză pentru a săpa în potențialul ideea ta.

Iată câteva moduri de a obține ai început.

Identificați o piață țintă

Cel mai important pas de a se califica o idee de afaceri este de a determina cine va fi cumpere produsul sau serviciul. Ai nevoie pentru a crea o imagine de la clienții ideali. Luați în considerare factori cum ar fi vârsta, sexul, nivelul de educație, venit și locație. Cu cât puteți restrânge imaginea clientului ideal atât mai bine. Tu nu va fi în măsură să dau seama dacă există o piață pentru produsul sau serviciul dvs. până când aveți o idee foarte clară care îl vând.

Apoi, trebuie să efectueze o analiză de piață – cercetare pentru a determina cât de mare este piata, cum este saturată și dacă există loc pentru a adauga produsul sau serviciul dvs. pentru a se amestecă.

Acesta poate fi, de asemenea, de ajutor pentru a crea un segment de test al pieței țintă și să efectueze un focus grup sau un sondaj pentru a afla cine este cu adevarat.

Apoi, puteți decide dacă are sens pentru a lansa afacerea dvs. la un segment de piata pentru a evalua răspunsul înainte de a comite pe deplin la ideea ta de afaceri.

Știu ce face un produs / serviciu diferit

În timpul cercetării dumneavoastră, veți descoperi, probabil, că există și alte întreprinderi care oferă deja identice sau similare produse și servicii pentru piața țintă.

Acest lucru nu înseamnă neapărat că nu va avea succes dacă vă lansa afacerea, dar cu siguranță înseamnă că trebuie să identifice ceea ce face produse și servicii diferite de concurenta. Puteți face acest lucru prin crearea unui unic propunere de vânzare (USP).

Un USP identifică ceea ce face ca afacerea dvs. diferite, și de ce clienții dumneavoastră țintă ar trebui să alegeți față de concurență. USP dvs. poate fi un instrument foarte eficient care vă ajută să definiți brand-ul și de a face afacerea dvs. de neuitat.

Cerceteaza Competition

La fel cum trebuie să știți cine este clientul ideal, de asemenea, trebuie să știe cine altcineva ne-acolo de marketing pentru a le. Acesta este motivul pentru care este foarte important pentru a obține o idee despre cine sunt concurenții dumneavoastră înainte de a trece mai departe cu ideea ta de afaceri.

Două instrumente excelente pentru cercetarea concurenței dvs. sunt o analiză competitivă și o analiză SWOT.

Efectueze o analiză de fezabilitate financiară

Un alt factor foarte important care joacă în validitatea unei idei de afaceri mici este de bani. Ce va costa pentru a obtine afacerea dvs. de la sol? În cazul în care va veni acel capital de la? Care sunt dvs. de start-up și cheltuielile în curs de desfășurare? Care este potențialul de câștig odată ce ești sus și să fie difuzate?

Cum veți acoperi decalajul financiar dintre procesul de demarare și profitabilitatea?

Acest ghid pentru efectuarea unei analize financiare va ajuta să începeți colectarea de date financiare. Veți dori să vă asigurați că ia în considerare toate sursele potențiale de capital, în timp ce crezi despre modul în care puteți bootstrap și limita investițiile necesare în față.

Acest toate poate părea ca o mulțime de muncă, dar vei fi bucuros ai facut-o. Dacă determinați că ideea ta de afaceri nu este de gând să lucreze, ați putea fi dezamăgit, dar va evita pierdem timp și bani pe un eșec probabil. În cazul în care se pare ca ideea ta de afaceri mici are un potențial odată ce ați făcut dumneavoastră de cercetare, va avea un început de funcționare pentru următoarea etapă a procesului de start-up de afaceri – crearea unui plan de afaceri. Pentru mai mult ajutor, citește: crearea unui plan de afaceri.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.