Cum Femeile Milenar se poate obține de pensionare de planificare pe dreapta

Home » Retirement » Cum Femeile Milenar se poate obține de pensionare de planificare pe dreapta

 Cum Femeile Milenar se poate obține de pensionare de planificare pe dreapta

Salvarea pentru pensionare poate fi o provocare suficient, dar poate fi chiar și cu atât mai mult pentru femeile cu vârste cuprinse între milenare 18-34.

Conform unui studiu recent NFCC , 39 la suta dintre femeile din generația lupta milenară doar pentru a ține pasul cu plata facturilor lunare regulate la timp. Femeile sunt de doua ori mai probabil să se simtă că datoria lor de împrumut de student este imposibil de gestionat, comparativ cu bărbații. Și, desigur, diferența de remunerare între femei și bărbați înseamnă că femeile câștigă 82 la sută din ceea ce câștigă bărbați în medie, adăugând la provocările lor financiare.

Crearea de securitate pentru limită de vârstă în fața acestor obstacole poate parea o urca pe deal pentru femei milenare. Este, cu toate acestea, este posibil cu strategia de dreapta.

Sfaturi de pensionare de planificare pentru milenare Femei

Obținerea de pensionare de planificare corectă pentru femei milenare înseamnă a lua stocul de active și resurse, precum și să fie clare cu privire la scopurile și obiectivele pe termen lung. Împreună, acest lucru poate oferi perspectiva asupra a ceea ce femeile ar trebui să fie de lucru spre.

Începeți cu Big Picture, apoi Mărire

Un pas important în planificarea de pensionare pentru femei mai tinere este stabilirea unei linii de bază pentru scopul lor de economii țintă. Numărul pe care îl alege în cele din urmă depinde de tipul de stil de viață pe care îl caută în pensionare.

De exemplu, femeile milenare care au nevoie să călătorească ar putea avea nevoie de mai mulți bani să se retragă decât cei care intenționează să reducă într-o casă mică sau de a continua să lucreze cu jumătate de normă la pensionare. Dacă nu ați luat timp pentru a dezvolta o viziune clară de pensionare, este important să faci asta mai devreme, mai degrabă decât mai târziu.

Un calculator pentru limită de vârstă poate fi de ajutor în a determina cât de mult bani , va trebui să se retragă pentru a finanța stilul de viață ales. Apoi , puteți compara cu cât de mult le – ați salvat pentru a vedea cât de mult de un decalaj este de a umple. Și poate fi considerabilă; potrivit unui studiu 2018 , 45 la suta dintre femei au mai puțin de 10.000 $ retrase din circuitul agricol pentru limită de vârstă.

Elimina obstacolele din calea Salvarea

În mod colectiv, femeile datorez mai mult de două treimi din natiunile de aproape 1,5 trilioane $ în datorii student de împrumut. Comparativ cu bărbații milenare, femeile milenare sunt de trei ori mai multe sanse de a raporta nu înțelege pe deplin implicațiile de împrumut pentru a finanța educația lor colegiu. În general, femeile milenare au $ 68,834 în datorii , în medie, inclusiv creditele pentru studenți, carduri de credit și alte datorii.

Atunci când datoria stă în calea de a găsi bani în plus pentru a salva, a scăpa de ea ar trebui să fie o prioritate de top. Refinantarea poate fi un mare ajutor pentru femei milenare atunci când ratele ridicate ale dobânzilor le împiedică să obțină orice tracțiune.

privat student împrumut de refinanțare poate duce la o rată a dobânzii mai mică și se poate simplifica, de asemenea, plățile lunare. In timp ce creditele federale pot fi refinanțate în împrumuturi private, acest lucru înseamnă a pierde anumite protectii federale, cum ar fi perioadele de amânare sau de toleranță.

Înainte de a lua în considerare orice opțiune de refinanțare, indiferent dacă este vorba de împrumuturi pentru studenți, carduri de credit sau alte datorii, femeile milenare ar trebui să compare ratele dobânzilor o oferă creditor și taxele pe care le percep pentru a se asigura că acestea sunt obtinerea cea mai bună afacere posibilă.

Efectul de levier fiscal-avantajată de economisire a

Un plan de pensii sponsorizate de angajator poate fi un avantaj pentru femei milenare, dar de cercetare sugereaza acestea sunt sub-utilizarea lor. Conform unui studiu, femeile medie a $ 38.000 de salvat în 401 lor (k), în comparație cu 74.000 $ pentru bărbați.

La un nivel minim, femeile milenare ar trebui să fie de economisire de cel puțin suficient în planul angajatorului de a beneficia de o contribuție completă de potrivire, în cazul în care unul este oferit. De acolo, ei pot începe să lucreze la economii de 10 pana la 15 procente (sau mai mult) din venitul lor. Auto-escaladare este un mod relativ ușor de realizat acest lucru.

Auto-escaladare vă permite să măriți rata de contribuție în mod automat în fiecare an, cu un procent prestabilit. Dacă, de exemplu, femeile milenare se așteaptă să primească o crestere anuala de 1 la suta, acestea ar putea crește în mod corespunzător ritmul anual de economii cu 1 la sută. Aceasta le permite să crească ouăle cuib mai repede, fără a simți un vârf de cuțit stil de viata semnificativ.

Un cont de economii de sănătate este un alt mod util de a salva. HSAs sunt asociate cu mari planuri de sanatate deductibile si de a oferi beneficii fiscale triple: contribuții deductibile fiscal, creșterea amânat-fiscală și retrageri duty-free pentru cheltuielile de îngrijire a sănătății. Deși nu este punct de vedere tehnic un cont de retragere, femeile milenare care rămân sănătoși ar putea baza pe economiile lor la pensie pentru îngrijirea sănătății sau de îngrijire non-sănătate cheltuieli. După 65 de ani, le-ar plăti doar impozit pe venit la retragerile nemedicale.

În cele din urmă, femeile milenare poate și ar trebui să ia în considerare un cont de retragere individuală Roth pentru salvarea. Un IRA Roth ofera beneficiul duty-free retrageri calificate în pensionare, care pot fi semnificative pentru femeile care se așteaptă să fie într-o categorie mai mare impozit pe venit. O tradiționale IRA, prin comparație, ar fi pe deplin impozabil la pensie, dar nu oferă beneficiul contribuțiilor deductibile fiscal.

Nu Întârziere Planificarea de pensionare

Lucrul cel mai important femeile milenare se poate face atunci când vine vorba de planificarea de pensionare este de a începe, pur și simplu în cazul în care acestea sunt. Timpul poate fi un influentator puternic în determinarea capacității de a salva și de a acumula avere prin compoundare interes. Pornind – chiar dacă aceasta înseamnă mici de pornire – este critică pentru a obține o planificare de pensionare pe drumul cel bun.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.