Cum la spre Fix dvs. de control out Card de credit Datoria

Home » Credit and Debt » Cum la spre Fix dvs. de control out Card de credit Datoria

Cum la spre Fix dvs. de control out Card de credit DatoriaEste atât de ușor pentru datorii card de credit pentru a scăpa de sub control. Într-o zi te glisând fericit cartea de credit, cumpararea lucruri pe care le-ați dorit întotdeauna, luând excursii la locurile pe care le-am dorit să viziteze. Următorul lucru pe care știi cărțile tale sunt toate maxed afară și nu vă puteți aminti exact cum sa întâmplat.

Este cartea dvs. de credit Datoria Out of Control?

Nu există nici un indicator de a vă anunța când datoria de card de credit este obtinerea de sub control. Dvs. emitenții de carduri de credit nu vor să vă avertizez că soldurile tale sunt mai mult decât vă puteți permite să plătească. În schimb, este de până la tine să trebuie să urmăriți pentru aceste 10 semne care arată că datoria este de sub control:

1. Cardurile sunt maxed sau peste limita de credit . Maxed carduri de credit sunt un semn că nu ați plătit soldul dvs. în întregime în fiecare lună. Mai multe cărți de credit maxed afară compus numai problema, ceea ce face mai dificil de a plăti soldurile card de credit. Și dacă nu aveți economii de urgență, ai lăsat fără o sursă de finanțare pentru o situație de urgență.

2. Nu vă puteți permite să plătească nimic , cu excepția plății minime . Valoarea exactă a datoriei , care contează ca „de sub control“ , va varia de la o persoană la alta , în funcție de capacitatea lor de a plăti. Un semn sigur că datoria este de sub control este posibilitatea de a plăti doar minimul pe cardurile de credit. Plățile minime sunt cea mai mică sumă pe care puteți plăti pe cartea de credit și păstrați contul într -o stare bună. Dacă nu puteți plăti mai mult decât atât și încă utilizați cărțile de credit, datoria se înrăutățește în fiecare lună.

3. Ai întârziat sau lipsă de plăți . Odată ce plățile minime devin inaccesibile, ai probleme. Plata cu card de credit pierdute face doar cardul dvs. de credit situația mai rău. Întârzierea efectuării plăților crește suma pe care trebuie să plătească pentru a obține prins și au un impact negativ asupra scorul dvs. de credit. Până când ți -e dor de două plăți, dvs. crește rata dobânzii și recuperare a decalajului este aproape imposibil. În momentul în care începe obtinerea greu pentru a face dvs. de plată minim este atunci când aveți nevoie pentru a începe a face mare schimbare la obiceiurile cărții de credit.

4. Plătești cardurile de credit cu alte tipuri de datorii . Dacă utilizați avansuri în numerar, transferuri de echilibru repetate, payday împrumuturi sau de orice altă formă de datorii la plata carduri de credit, ai probleme mari. Nu numai că nu te face cu adevărat nici un progres de plată de pe cărțile de credit, vă creați mai multe datorii de împrumut bani pentru a rămâne pe linia de plutire.

5. Folosești carduri de credit pentru necesitățile și achizițiile de zi cu zi . Având de a utiliza cardul de credit pentru achiziții regulate este un semn că, nu numai că este datoria cardului de credit de sub control, este un semn de probleme financiare mai mari. Dacă continuați să utilizați carduri de credit pentru achiziții regulate și nu face parte dintr – o strategie pentru a câștiga mai multe carduri de credit recompense în cele din urmă vei alerga afară de credit disponibile. Va trebui să facă schimbări majore pentru a evita complet înec în datorii.

6. Scorul dvs. de credit începe în scădere . Scorurile de credit sunt utilizate pentru a evalua solvabilitatea dvs.-sau cât de probabil este că va implicit cu privire la obligațiile de credit și împrumut. Valoarea datoriei pe care îl transportă ( în comparație cu limitele de credit) este de 30% din scorul dvs. de credit.

În cazul în care scorul dvs. de credit este în scădere, chiar dacă faci plățile la timp în fiecare lună, este semn că în creștere datoria de card de credit este mai rău decât v-ați așteptat. Dacă nu obține un scor de credit gratuit cu extrasul de card de credit în fiecare lună, puteți verifica scorul dvs. de credit gratuit, deși CreditKarma.com, CreditSesame.com și Quizzle.com.

7. Noile aplicații sunt refuzate . Emitenți de carduri de credit poate fi capabil de a prezice că datoria de card de credit este în afara de control , chiar înainte de a face. După o cerere de card de credit refuzat, verifica e – mail pentru o scrisoare de la emitentul cardului de credit care explică de ce ați fost refuzat. În cazul în care datoria dumneavoastră sau card de credit soldurile ridicate este unul dintre motivele pentru care , este un semn că trebuie să țină în frâu cheltuielile și pentru a începe abordarea datoria înainte de a ajunge mai rău.

8. Te ascunzi datoria -din tine sau partenerul tau. Sentimentul ca ai ceva de ascuns este un semn că lucrurile sunt greșite. Dacă nu deschide extrasele de card de credit , deoarece nu doriți să se confrunte cu soldurile tale sau vei ieși din calea ta de a păstra partenerul tau de a afla despre datoria ta, este posibil să aveți mai multe datorii decât vă puteți face cu .

9. Nu vă puteți permite să economisi bani deoarece ai prea multe datorii . Mai mulți bani cheltuiți pe datoria dumneavoastră, cu atât mai puțin ai pentru alte lucruri , cum ar fi-economisirea de bani. Fără acces la economii, de exemplu , în caz de urgență, va trebui să creeze și mai multe datorii pentru a obține dintr – o bind financiară.

10. Îți faci griji cu privire la modul în care vei achita cărțile de credit . Dacă ați simțit că datoria card de credit a fost de sub control, ai avea de ce să – ți faci griji. Cu toate acestea, subliniind despre datoria de card de credit este un semn că este cu siguranță de sub control. Nu presupune că , deoarece nu sunteți stresat despre datoria ta că ești în siguranță. Ar putea fi că ignorați datoria sau în negare despre cât de rău este cu adevărat.

7 moduri de a obține dvs. de datorii card de credit sub control

Odată ce îți dai seama datoriei cardului de credit este de sub control, devine responsabilitatea dumneavoastră de a face ceva despre asta imediat. Ignorând gradul de severitate al datoriei cardului de credit va face doar mai rău și mai greu pentru a face față în cele din urmă, atunci când decide să facă unele modificări:

1. Opriți cheltuielile . Odată ce îți dai seama datoria ta este de sub control sau de a ieși de sub control, primul lucru pe care trebuie să faceți este să încetați să utilizați cardurile de credit. Orice alte achiziții de card de credit va face doar datoria card de credit să crească. Cele mai mari soldurile tale sunt, cu atât mai greu va fi să le dea roade.

2. Taie cărțile de credit . Dacă nu sunteți suficient de disciplinat pentru a opri utilizarea cardurilor de credit, face mai dificil pentru tine. Taie cărțile si arunca piesele. Puteți merge un pas mai departe și de a închide conturile complet dacă asta e ceea ce este nevoie pentru a opri utilizarea cardurilor de credit.

3. inventarierea datoriilor dumneavoastră . Ia o înțelegere clară a cât de mult vă datorez și cine ești dator să. Faceți o listă cu toate cărțile de credit, rata dobânzii, soldul, iar suma minimă de plată curente. În cazul în care conturile sunt restante, notați suma pe care trebuie să plătească pentru a prinde din urmă. În timp ce lista poate fi intimidant, puteți lua decizii mult mai bune cu privire la datoria ta cu toate informațiile din fața ta.

4. Figura cât de mult puteți plăti datoria față de dvs. în fiecare lună . Examinați veniturile și cheltuielile pentru a descoperi ceea ce se poate stoarce de la bugetul dvs. să înceapă să plătească înapoi datoriile cardului de credit. Va trebui să facă modificări majore cheltuielile pentru a putea permite cheltuielile de trai și achita datoria.

5. Oprire cheltuieli bani în plus . Ai avut un moment bun adunand datorii card de credit, acum este timpul pentru a obține serios despre finante. Tăiați cheltuielile de agrement și să se concentreze pe cumpararea doar lucrurile de care aveți nevoie. Acesta poate fi un sacrificiu dureros la început, dar puteți ajusta. Amintiți – vă de motivul pentru care face aceste modificări este mai bine să finanțelor dumneavoastră și de a crea un viitor mai sigur pentru tine.

6. Alegeți un card de credit și să plătească mai mult decât minimul . În timp ce obiectivul final este de a plăti toate cardurile de credit, încercând să le plătească pe toate dintr -o dată nu este abordarea cea mai eficientă. In schimb, se concentreze pe achitarea cardurile de credit o dată la un moment dat. Puteți începe cu cel cu cea mai mare rată a dobânzii, cel mai mare sold, cel mai scăzut echilibru, sau orice alt card pe care doriți să scape. Ceea ce contează cel mai mult este faptul că alegeți o carte și petrece cea mai mare parte din bani în plus de plată la echilibru. Pe măsură ce plăti fiecare card de credit, pentru a alege un alt să se concentreze asupra pana cand acestea plătit.

Utilizați o rambursare calculator de card de credit pentru a vă ajuta să dau seama cel mai bun mod de a plăti datoria dumneavoastră și a obține o idee de când veți fi în cele din urmă făcut de plată de pe cărțile de credit.

7. Încercați să salvați bani pe interes . Dacă încă mai aveți credit destul de bine, ați putea fi capabil de a economisi bani pe interesul prin solicitarea emitentului cardului de credit pentru o rată a dobânzii mai mică sau profitând de o ofertă de transfer de echilibru 0%.

Ar trebui să juri off carduri de credit pentru bun?

După lupta cu datorii card de credit, mulți oameni decid să nu utilizeze carduri de credit din nou. Rețineți că cardurile de credit în sine nu sunt rele-e modul în care utilizați carduri de credit pe care le puteți obține în necazuri. Neavând un card de credit poate face unele tranzacții, cum ar fi închirierea unei mașini, un pic mai dur. Iată ce puteți face pentru a evita obtinerea înapoi în probleme de card de credit.

Cheltuie doar ceea ce vă puteți permite să plătească într – o lună . Evitați utilizarea cardului de credit ca un înlocuitor de venit. Dacă nu vă puteți permite să cumpere ceva în numerar, nu vă puteți permite să – l cumpere, nici măcar cu un card de credit.

Plătiți soldul dvs. în întregime în fiecare lună . Odată ce te concentrezi asupra a petrece doar ceea ce vă puteți permite să plătească într – o lună, vă puteți permite să achita soldul în fiecare lună. Aceasta este singura modalitate de a păstra cărțile de credit sub control și pentru a evita datorii card de credit.

În cazul în care, din anumite motive, te simți că nu ești suficient de disciplinat pentru a urma aceste reguli, este mai bine să nu aibă un card de credit. Un card de debit sau un card prepaid vă va permite să facă aceleași achiziții pe care le puteți face cu un card de credit fără a intra în datorii.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.