Cum Pentru a crea o strategie eficientă de pensionare pe venit

Home » Retirement » Cum Pentru a crea o strategie eficientă de pensionare pe venit

 Cum Pentru a crea o strategie eficientă de pensionare pe venit

Prima regula de planificare a veniturilor de pensionare este: Niciodată nu a alerga afară de bani. A doua regulă este: Să nu uiți niciodată primul. Un cititor atent va observa că nu există niciun conflict între regulile.

Dar, există o mulțime de conflict între nevoia de siguranță și nevoia de creștere a inflației speculative pe durata de viață a pensionarul. Deoarece ratele inflației și a dobânzilor urmărească atât de mult unul de altul, un portofoliu de investiții în condiții de siguranță cu risc zero, se va eroda în mod constant valoarea ou cuib pe durata de viață a portofoliului, chiar și cu retrageri foarte modeste. Noi putem garanta că toate, dar zero portofoliile de risc nu va îndeplini nici obiectivele economice rezonabile.

Pe de altă parte, un portofoliu numai de capital are randamente așteptate mari, dar vine cu o volatilitate care riscă auto-lichidare în cazul în care retragerile sunt în continuare în timpul piețelor în jos.

Strategia corespunzătoare echilibrează cele două cerințe contradictorii.

Vom proiecta un portofoliu care să echilibreze cerințele de venituri liberale cu lichidități suficiente pentru a rezista în jos piețele. Putem începe prin împărțirea portofoliului în două părți, cu obiective specifice pentru fiecare:

  • Cea mai largă diversificare posibilă reduce volatilitatea porțiunii de capital la cea mai mică limita practică oferind în același timp creșterea pe termen lung necesară pentru a acoperi inflația, și îndeplinește randamentul total necesar pentru retrageri de fonduri.
  • Rolul venitului fix este acela de a oferi un magazin de valoare pentru a finanța distribuții și pentru a atenua volatilitatea totală a portofoliului. Portofoliul de venit fix este proiectat pentru a fi volatilitatea aproape de piața monetară, mai degrabă decât să încerce să se întindă pentru randamentul prin creșterea duratei și / sau de scădere a calității creditului. producția de venit nu este un obiectiv principal.

Investiția totală de returnare

Ambele porțiuni ale portofoliului contribuie la obiectivul de a genera o retragere liberală durabilă pe perioade lungi de timp. Observați că suntem în mod specific nu investesc pentru venituri; mai degrabă investim pentru întoarcerea totală.

Bunicii investit pentru venituri și înghesuiți portofoliile lor pline de stocuri de dividende, acțiuni preferențiale, obligațiuni convertibile și mai multe obligațiuni generice. Mantra a fost de a trăi în afara veniturilor și nu invada principal. Ei au selectat titluri individuale în funcție de randamentele lor suculent mare de grăsime. Pare a fi o strategie rezonabilă, dar tot ce au primit a fost un portofoliu cu randamente mai scăzute și un risc mai mare decât este necesar.

La acea vreme, nimeni nu știa mai bine, astfel încât să putem ierta. Au făcut tot ce au putut, sub cunoștințele predominante. În plus, dividende și dobânzi au fost mult mai mari în timpul bunicului tău decât sunt în prezent. Deci, în timp ce departe de a fi perfect, strategia a lucrat după o moda.

Astăzi, există o cale mult mai bine să se gândească la investiții. Întreaga împingere a teoriei financiare moderne este de a schimba focalizarea de selecție individuală de securitate pentru alocare a activelor și de construcție de portofoliu, și să se concentreze pe randamentul total, mai degrabă decât veniturile. În cazul în care portofoliul trebuie să facă distribuții pentru orice motiv, cum ar fi stilul de viață pentru a sprijini timpul de pensionare, putem alege și alege între clasele de active pentru a-și radă acțiuni, după caz.

Abordarea de returnare Valoarea totală a investițiilor

investiții totale de întoarcere abandonează definițiile artificiale de venituri și principale care au condus la numeroase dileme contabile și de investiții. Acesta produce soluții de portofoliu, care sunt mult mai optime decât protocolul vechi de generare a veniturilor. Distribuțiile sunt finanțate în mod oportunist din orice parte a portofoliului fără a ține cont de veniturile contabile, dividende sau dobânzi, câștiguri sau pierderi; am putea caracteriza distribuțiilor ca „dividende sintetice.“

Abordarea totală a investiției de retur este universal acceptată de literatura academică și cele mai bune practici instituționale. Este cerut de Actul Uniform de investiții Prudent (UPIA), Legea privind Angajat de pensionare Venituri de Securitate (Erisa), legea și regulamentele comune. Diferitele legi și reglementări au schimbat în timp, pentru a încorpora teoria financiară modernă, inclusiv ideea că investițiile pentru venit este politica de investiții inadecvate.

Cu toate acestea, există întotdeauna cei care nu primesc cuvântul. Mult prea mulți investitori individuali, în special pensionari sau cei care au nevoie de distribuții regulate pentru a sprijini stilul lor de viață, sunt încă afundată în politica de investiții bunicul lui. Având în vedere posibilitatea de a alege între o investiție cu un dividend de 4% și o creștere de așteptat 2% sau un randament de așteptat, de 8%, dar nici un dividend, mulți ar opta pentru investiții dividende, iar ei s-ar putea argumenta împotriva tuturor dovezilor disponibile că portofoliul lor este „mai sigură .“ Nu se poate demonstra acest lucru.

Din păcate, într-un mediu de rată scăzută a dobânzii, cererea pentru produsele producătoare de venituri este mare. companii fond și managerii se grăbesc să aducă soluții de venit pe piață într-un efort de a maximiza propriile lor se întoarce. Strategiile dividende sunt favoriții agent de vânzări, mereu gata de a „împinge-i modul în care acestea sunt de înclinare.“ Și, presa este plin de articole cu privire la modul în care să înlocuiască veniturile din dobânzi pierdut într-o lume-randament zero. Nimic din toate acestea servește investitorilor bine.

Deci, cum ar putea un investitor genera un flux de retrageri pentru a sprijini nevoile sale stilul de viata dintr-un portofoliu total de întoarcere?

Un exemplu

Începeți prin selectarea unei rate de retragere durabilă. Cei mai mulți observatori cred că o rată de 4% este durabilă și permite un portofoliu să crească în timp.

Faceti o alocare a activelor de nivel de 40% la obligațiuni, de înaltă calitate, pe termen scurt, iar soldul la un portofoliu diversificat de capital la nivel mondial de, probabil, 10 la 12 clase de active.

Plata pentru distribuții pot fi generate în mod dinamic în funcție de situație. Într-o piață în jos, alocarea de 40% pentru obligațiuni ar putea sprijini distribuțiile timp de 10 ani înainte de orice (capital) active volatile ar trebui să fie lichidate. Într-o perioadă bună atunci când activele de capital au apreciat, distribuții pot fi făcute prin ras de pe acțiuni, iar apoi folosind orice surplus de a re-echilibra înapoi la modelul de 40% / 60% obligațiuni / capitaluri proprii.

Reechilibrarea în cadrul claselor de capital vor spori treptat performanța pe termen lung, prin impunerea unei discipline de vânzare de înaltă și cumpărarea de nivelul de performanță între diferitele clase variază.

Unii investitori aversiune la risc pot alege să nu reechilibrarea între acțiuni și obligațiuni în timpul piețelor de capital în jos în cazul în care preferă să păstreze activele lor în condiții de siguranță intacte. In timp ce acest lucru protejează distribuții viitoare în cazul unei piețe de capital prelungite în jos, este vorba, la prețul de costuri de oportunitate. Cu toate acestea, recunoaștem că doarme bine este o preocupare legitimă. Investitorii vor trebui să stabilească preferințele lor pentru reechilibrarea între active sigure și riscante, ca parte a politicii lor de investiții.

Linia de fund

O politică de investiții totale de returnare vor obține randamente mai mari, cu un risc mai mic decât o politică mai puțin optimă dividende sau venituri. Acest lucru se traduce într-un potențial de distribuție mai mare și valori crescute ale terminalelor reducând în același timp probabilitatea portofoliului de funcționare din fonduri. Investitorii au multe de câștigat prin adoptarea politicii de returnare totală a investiției.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.