Cum pot investi în fondurile mutuale?

Home » Investing » Cum pot investi în fondurile mutuale?

Investiția în fonduri mutuale nu ar putea fi mai ușor sau mai accesibile

 Investiția în fonduri mutuale nu ar putea fi mai ușor sau mai accesibile

Datorită calculatoare moderne și internet, investiții în fonduri mutuale nu a fost niciodată mai ușoară, deși există mai multe considerente importante un investitor ar trebui să ia în considerare înainte de a adăuga acțiuni ale unui fond mutual pentru portofoliul lor. Fondurile mutuale vin într-o multitudine de soiuri, inclusiv cele care se concentrează pe diferite clase de active, cele care caută să imite un index (de asemenea, cunoscut sub numele de fonduri de index), cele care se concentrează asupra stocurilor de dividende; lista poate continua și acoperind totul, de la mandate geografice celor care se specializează în a investi în titluri de valoare care se încadrează într-o anumită capitalizare de piață.

Răspunzând la următoarele trei întrebări, este speranța mea veți obține o mai bună înțelegere a ceea ce fonduri mutuale sunt, modul în care acestea funcționează, și modul în care acestea pot fi adăugate la portofoliul de investiții.

Ce este un fond mutual?

Ca orice investiție, prima comanda de afaceri este de a intelege ceea ce este că aveți în vedere achiziționarea. Pentru toate punctele de vedere, fondurile mutuale servi ca o alternativă pentru investitorii care nu își pot permite un cont gestionat în mod individual. Fondurile mutuale sunt formate atunci când investitorii cu cantități mai mici de capital în comun banii lor împreună și apoi angaja un manager de portofoliu pentru a rula portofoliu piscina consolidată, a cumpărarea diferite acțiuni, obligațiuni sau alte titluri de valoare într-un mod compatibil cu prospectul fondului. Fiecare investitor apoi devine bucata lor de plăcintă în timp ce schimbul de cheltuielile care apar în ceva numit raportul de cheltuieli fond mutual. Fondurile mutuale pot fi structurate în mai multe moduri diferite; deschide-sa încheiat fonduri mutuale vs fondurile mutuale închise, fiind o distincție deosebit de importantă.

Cum pot selecta un fond mutual?

Acest lucru este în cazul în care veți dori să se concentreze atenția și de a face un pic de sleuthing și de cercetare.

Numărul de fonduri mutuale disponibile investitorilor rivalizează acum numărul de stocuri la bursele din America de Nord; fiecare unic, dar pot fi clasificate în funcție de tipul de care stau la baza valorilor mobiliare deținute în cadrul acestora. La nivelul cel mai larg, un fond va cădea într-una din cele trei categorii, de capital (stocuri), venit fix (obligațiuni), și către piețele financiare (similare cu numerar). Capitalului propriu și fondurile de venit fix au subcategorii, ceea ce va permite unui investitor să arunce o plasă îngustă cu dolari lor de investiții. De exemplu, un investitor fond de capital ar putea investi într-un fond de tehnologie care investește numai în companiile de tehnologie. De asemenea un investitor fond de obligațiuni care caută să obțină venituri curente ar putea să investească într-un fond de titluri de stat, care investește numai în titluri de stat. Un fond de așa-numitul echilibrat este un fond mutual care deține ambele acțiuni și obligațiuni.

Riscul este un aspect important în evaluarea fondurilor mutuale. Ca un investitor, ar trebui să depună toate eforturile pentru a înțelege cât de mult de risc sunteți dispus să ia și apoi să caute un fond care intră în toleranța de risc. Bineînțeles, vă investesc cu unele obiective în minte, așa că restrânge lista de candidați prin concentrarea pe fonduri care îndeplinesc nevoile dvs. de investiții în timp ce stau în parametrii risc.

În plus, verificați pentru a vedea ce suma minimă este de a investi într-un fond. Unele fonduri vor avea diferite praguri minime în funcție de faptul dacă acesta este un cont de retragere sau de cont non-pensionare.

Cum cumpăr un fond mutual?

Fondurile mutuale sunt cumpărate în primul rând, în cantități de dolari, spre deosebire de stocuri, care sunt cumpărate în acțiuni. Fondurile mutuale pot fi achiziționate direct de la o companie de fond mutual, o bancă sau o firmă de brokeraj. Înainte de a putea investi, va trebui să aibă un cont cu una dintre aceste instituții înainte de plasarea unei comenzi. Un fond mutual va fi fie o „sarcină“ sau fond de „nici o sarcină“, care este jargonul financiar, fie pentru a plăti un comision sau nu plăti un comision.

Dacă utilizați un profesionist de investiții pentru a vă ajuta, vă sunt susceptibile să plătească o sarcină. Înțelege că un fond de „nici o sarcină“ nu este liber. Toate fondurile mutuale au cheltuieli interne, ceea ce înseamnă că o parte din dolari dvs. de investiții du-te să plătească companiei fondului, managerul fondului, precum și alte taxe asociate cu gestionarea unui fond mutual. Aceste taxe sunt adesea transparente pentru investitor și sunt scoase din activele fondului mutual. Ar trebui să ia în considerare toate taxele și taxele atunci când investesc în fonduri mutuale

Procesul de cumpărare a unui fond mutual se poate face prin telefon, on-line sau în persoană, în cazul în care aveți de-a face cu un reprezentant financiar. Pentru a plasa o comandă, ar indica cât de mult bani pe care doriți să investească și ce fonduri mutuale pe care doriți să achiziționați. Indiferent de fondul mutual, prețul pe care îl plătiți pentru acțiunile vor fi determinate de prețul acțiunilor de închidere la sfârșitul zilei.

InvestoGuru nu prevede impozit, de investiții sau de servicii financiare și de consultanță. Informația este prezentată fără luarea în considerare a obiectivelor de investiții, toleranța la risc sau circumstanțele financiare ale oricărui investitor specific și ar putea să nu fie potrivite pentru toți investitorii. Rezultatele anterioare nu reprezintă un indicator al rezultatelor viitoare. Investiția implică risc, inclusiv posibila pierdere a principalului.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.