Cum recente Grads College pot investi

Home » Investing » Cum recente Grads College pot investi

Student împrumut datoriei nu trebuie sa fie un impediment pentru a construi un portofoliu

Cum recente Grads College pot investi

S-ar putea crede că fraza „sărăcia student de împrumut“ este titlul de la unele schiță pe canalul Colegiul Umor YouTube. Dar nu e prea amuzant despre albatrosul financiar care se confruntă studenții de colegiu astăzi, un record care tocmai a lovit un nivel chiar mai mare pe măsură ce terminat de citit această frază.

O generație în datorii

Un ceas datoriei de împrumut student de pe site-ul FinAid.com, care se actualizează la fiecare câteva secunde, este chiar acum apropie de 1460000000000 $.

Pentru absolventi de colegiu în speranța de a investi, repercusiunile sunt rascolitoare. Un sondaj de 5.000 de studenti curent lansat in 2016 de catre Allianz Global Asistenta ajunge la această concluzie: „Student sărăcia de împrumut“ este prea reală, și nu poate termina în curând. După școlarizare, aproximativ unul din patru elevi au raportat că nu au bani în plus pentru a cheltui. Aproape jumatate (44,6 la suta) sunt de plată pentru educația lor în întregime, iar unele 12 la suta, chiar nu știu cât de mult le datorez.

Nici măcar nu trebuie să deranjeze ronțăit aceste numere: Doar mesteca pe ele, poate pentru un minut. Acum, a se vedea dacă vă puteți da seama în cazul în care elevii de colegiu pot găsi bani pentru a investi în stocuri, fără jefuirea bugetului deja limitate pentru Mac și brânză.

Studiul relevă faptul că Allianz dintre acei studenți care au credite pentru studenți și cunosc soldul, 40 la sută datorez cel puțin $ 30.000. Aceasta este în concordanță cu cifrele elaborate de Institutul pentru Colegiul de acces și de succes.

Pentru clasa anului 2014, cifra datoria pe cap de student a lovit $ 28950 pe debitor, cu șapte din 10 elevi din cauza banilor. De-a lungul ultimului deceniu, datoria student de împrumut a crescut de două ori la rata inflației; tuitions au crescut la aproximativ aceeași rată merge înapoi de 40 de ani. Prin multe estimări, cifra datoriei per student a depășit pragul de $ 30.000.

Deci găsi ceva-ceva pentru studenți și absolvenți de a investi într-o cauză trebuie să fie fără speranță, corect? Ei bine, nu chiar. Desigur, drumul este puternic greu de sapa. Du-te la scoala medicale sau de drept, iar figura ta datoriei poate top cu ușurință de 100.000 $.

Cu toate acestea, este încă posibil pentru a începe să trimită un portofoliu, experți susțin. Este vorba de a face o prioritate, chiar dacă sumele de numerar de pornire sunt minuscule.

Pornind de mici

O modalitate populara de a face acest lucru este prin intermediul aplicațiilor de investiții smartphone-uri, cum ar fi Acorns. (Fondatorul ei, milenară Jeff Cruttenden, a lovit pe ideea în timp ce încă în colegiu el însuși.) Acorns ia orice ai cheltui la achizițiile de card de credit și de debit legate și rotunjește-l la cel mai apropiat dolar. Schimbarea devine investit în șase fonduri diferite, în funcție de toleranța la risc. Este orientat în special către tinerii investitori abtine de la case de brokeraj.

O altă modalitate este prin intermediul site-urilor de investiții online, cum ar fi Îmbunătățire. Fondator site-ul Jon Stein urmează o cale simplă în cazul în care introduceți vârsta și unul dintre cele cinci obiective de investiții generale (de exemplu, „a construi avere,“ și „plasă de siguranță“). Apoi investește banii într-o combinație de acțiuni și obligațiuni: un portofoliu de investiții pe deplin diversificat de 12 clase de active la nivel mondial.

„Este o platformă de Îmbunătățire mare pentru tinerii investitori pentru a începe“, spune David Weliver, redactor fondator al MoneyUnder30, un finanțe personale și site-ul de investiții pentru Millennials. „Nu are nici o investiție minimă și este ușor de a face investiții mici, lunare prin depuneri directe.“

Ia potrivire Angajator

Există strategia de scouting cu atenție și noi locuri de muncă pentru beneficii. Sau, dacă aveți nevoie de o atenție grabber, cum e asta? BANI GRATIS! Este disponibil în mai multe locuri de muncă, chiar dacă un prânz gratuit nu este.

„cu locuri de muncă, care Millennials ofera un meci de 401 (k) angajatorul ar trebui să participe în măsura necesară pentru a obține meci plin; acest lucru este, în esență, bani gratis pentru pensionare“, spune adaugă Anthony Criscuolo, un manager de certificate Planificatorul financiare și de portofoliu cu Ft Palisades Hudson Financial Group lui. Lauderdale, Florida de birou.

Configurarea unui 401 (k) sau cont individual de pensii (IRA) marchează un element esențial de investiții absolută pentru lucrătorii tineri. Da, achitarea datoriei de împrumut este importantă. Dar pune deoparte bani în fiecare an pentru pensionare, mai ales dacă începe la vârsta de 21 de ani sau mai tineri, vă pregătește pentru destul de ou cuib în pensionare. De fapt, puteți transforma $ 45a lună în $ 1 milion, pur și simplu, dacă știi legile de interes compus.

Să presupunem că cineva de vârsta de 20 începe plunking în jos 45 $ pe luna, cu un meci de companie de 50 la sută. Dacă ea ridică contribuția cu aceeași sumă ca și orice măriri de salariu o primește, ea va avea mai mult de 1 milion $ de-presupunând pensionare de 3,5 la sută creșteri salariale anuale și un randament de 8,5 la suta pe 401 (k) investiții.

„Potrivit unui raport 2014 de către Beneficii Consiliul American, aproape 80 la sută din lucrătorii cu normă întreagă au acces la planurile de pensii sponsorizate de angajator“, spune James Capolongo, șeful de produse de depozit și de stabilire a prețurilor la TD Bank și cu sediul în Mount Laurel, New Jersey.

Strângeți cureaua și să investească Ce Salvare

Există, de asemenea, problema de a elibera bani și da, ne vom cruța discursul despre Bigbucks de zi cu zi latte. Deciziile mari, precum și cele mici, se pot elibera bani, deși unele sunt greu de trecut cu vederea. Dacă alegeți să luați un loc de muncă în San Francisco, de exemplu, probabil, vei fi plătit mai mult, dar tu, de asemenea, o să plătească mai mult în chirie. Mult mai mult.

Statisticile compilate de RadPad, căutare apartament mobil și de închiriat furnizor de plată, arată că orașul Golden Gate cere cuferele de aur doar pentru a găsi un loc unde să stea pălăria.

lucrătorilor la nivel de intrare va cheltui 79 la suta din veniturile lor pe chirie în San Francisco și New York, vei cheltui 77 la suta din venitul dvs. la nivel de intrare pe nimic fantezie: un apartament cu un dormitor merge pentru prețul mediu de 3.000 $ pe lună .

Având un loc de muncă în Austin, Texas, în schimb, înseamnă că doar 36 la sută din salariul merge spre chirie. Și nici un grad recent în dreptul lor de vedere va acuza Austin-unul din marile orașe muzicale ale lumii și acasă din sud de muzică Southwest festival de a fi un loc plictisitor de a trăi.

O parte din acest lucru înseamnă, de asemenea, în mod creativ gândesc la cheltuielile pe care le au deja în ceea ce privește rata de rentabilitate. Dacă angajezi un contabil pentru a face taxele, de exemplu, cineva cu mai multe resurse și un set de aptitudini mai poate fi în măsură să vă buturugă o rambursare mai mare, care ar putea plăti mai mult pentru un tarif orar a crescut. Iar dacă sunteți în poziția de a refinanta student împrumuturi la o rată a dobânzii mai mică, va fi mult mai pune bani înapoi în buzunar pe termen lung.

Ia educat

În cele din urmă, există întotdeauna noțiunea, într-adevăr, educarea-te.

consultanță de investiții de mare poate fi găsit peste tot pe Internet, și există, dacă vreți, o multitudine de surse de încredere. Poate că nu își pot permite să angajeze consilierul financiar părinții folosesc, dar puteți citi cu siguranță blogul său … sau chiar aranja o întâlnire o singură dată pentru a trece peste situația și dau seama de unele obiective.

„In timp ce plata pentru consultanță financiară poate părea la îndemâna, chiar și tinerii profesioniști ar trebui să ia în considerare cu fermitate cel puțin o consultare o singură dată, cu un profesionist financiar“, spune Criscuolo. „La fel cum vă încredințez sănătatea la un medic sau masina la un mecanic, un control cu ​​un profesionist financiar poate plăti pentru sine, în stabilirea unui plan financiar solid pe termen lung.“

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.