Cum sa ramai motivat pentru a economisi bani

Home » Budgeting » Cum sa ramai motivat pentru a economisi bani

Cum sa ramai motivat pentru a economisi bani

tactici Bugetarea și sfaturi vă vor ajuta să execute lucrările de zi cu zi de gestionare a finanțelor.

Strategiile de bugetare va ajuta să înțelegeți, la un nivel de obiective orientate spre sau filozofice, de ce anume faci toate aceste lucrări.

Dar, în plus față de bătut cuie tactici de dumneavoastră și de a cunoaște viziunea strategică, există un al treilea element pentru a bugetului pe care trebuie să îmbrățișeze: menținerea motivației dumneavoastră.

De ce este menținerea motivației bani esențiale?

Are acest sunet ca o grămadă de jargon?

Lasă-mă să compare acest lucru într-un alt exemplu:

Când sunteți pe o dieta, ai nevoie de tactici. Trebuie să înveți, de exemplu, pentru a înlocui ferma cremos sos cu un conținut scăzut de grăsimi, low-carb, alternativa pe bază de iaurt.

Trebuie să înveți tactica de a înlocui orez alb cu orez brun, bucăți grase de carne, cu carne slabă și legume prăjite cu legume la gratar, fierte sau crude.

Acestea sunt toate tacticile. Sunt sfaturi care vă ajută să executați de zi cu zi de dieta.

Dvs. dieta strategie vă ajută să îți dai seama, filozofic, de ce execută aceste tactici. Este posibil să aveți o strategie de a conduce un stil de viata scazut de carbohidrati, devenind un mancator-inima sanatoasa, sau de tăiere grăsimi saturate din sistem.

Dar, în plus față de strategia și tactica, aveți nevoie, de asemenea, motivația vechi simplu. Nu contează cât de mult aspiră să devină un mancator-inima sanatoasa, sau cât de multe sfaturi și tactici să înveți. Nici unul din care va conta dacă, într-un moment de slăbiciune, vă fular jos o întreagă pungă de chipsuri de cartofi, urmat de paisprezece cookie-uri cip de ciocolată.

Motivația este la fel de important ca viziunea si tactici tale. Strategia, tactica, și motivația sunt cele trei colțuri ale unui „triunghi de succes.“

Acum, că știi de ce este important să rămână motivați, cum poți menține elanul atunci când vine vorba de situația financiară? Iată câteva sugestii:

1. Păstrați un obiectiv pe termen lung în minte

Poate că obiectivul dvs. este de a deveni complet datorii.

Poate că doriți să se pensioneze la vârsta de 45. (Da, se poate face.)

Poate că doriți să propria casa liber și curat, cu atașat fără ipotecă. Poate vrei să trimită copiii la facultate fără a împovăra-le cu student împrumuturi, plata pentru nunta copilului dumneavoastră, sau să ieșiți un loc de muncă nu se bucură astfel încât să puteți urmări o carieră alternativă de plată mai mici, dar mai satisfacatoare.

Oricare ar fi „de ce“, păstrați-l în fruntea mintea ta. fotografii Hang care reprezintă dvs. „de ce“ de-a lungul casa ta. În mod constant vă reaminti de mare gol, primordial pe care țintești.

2. Imaginează-te în anii de aur

Studiile au aratat ca oamenii care sunt adepții ei înșiși vizualizarea ca persoanele în vârstă au tendința de a economisi mai mult pentru pensie decât cei care nu fac acest lucru.

Puteți descărca o aplicație gratuită de la iTunes Store numit „Age My Face“, care vă permite să îmbătrânească digital o fotografie a feței. Merrill Edge are, de asemenea, un program gratuit numit Face de pensionare, care oferă același serviciu.

Noțiuni de bază o bucatica de tine ca un cetățean senior ar putea motiva să economisească pentru pensie. (Și, ca un bonus, ar putea fi, de asemenea, mai motivați să poarte sunblock, bea apă, și de a lua o mulțime de somn!)

3. Vorbeste cu oameni care sunt Pensionar

Mulți seniori vă va spune că două cele mai mari regrete lor nu sunt mai bine grijă de sănătatea lor și finanțelor lor.

Prin întâlnirea și vorbind cu oameni care se ocupă de consecințele deciziilor lor tinerești, s-ar putea deveni mai motivați să stea departe de greșelile pe care le făcute.

Nu sunt sigur în cazul în care pentru a satisface pensionari? Încercați să citiți bloguri scrise de pensionari, în care documentează viața lor, bucuriile lor, și provocările lor. Ai putea cere, de asemenea, părinții pentru recomandări în cazul în care trăiesc într-o comunitate 55+.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.