Cum să rămânem la bugetul dvs. de vacanță

Home » Budgeting » Cum să rămânem la bugetul dvs. de vacanță

 Cum să rămânem la bugetul dvs. de vacanță

Sărbătorile pot fi o mulțime de distracție și ele pot fi foarte stresant. Este sezonul de a da, care de multe ori înseamnă că este, de asemenea, sezonul cheltuielilor. Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face pentru a ajuta la a face vacanța mult mai puțin stresantă este de a crea și stick la un buget de vacanță. Crearea unui plan de cheltuieli de vacanță va atenua stresul și asigurați-vă că nu intra în datorii în acest sezon de vacanță.

Începeți cu o listă de cheltuieli de vacanță

În primul rând, ar trebui să facă o listă cu toate cheltuielile de vacanță pe care le va avea.

Aceasta include cadouri de care aveți nevoie pentru a cumpara, carduri, hârtie de ambalaj, cheltuielile de călătorie, schimburi de cadouri la locul de muncă, donații caritabile și decorațiuni. Acest lucru vă va oferi o idee de bază de lucruri pe care va trebui acoperit. Mulți oameni cred că doar despre darurile și mă întreb de ce bani este atât de strâns în decembrie, chiar dacă au economisit bani pentru cadouri.

Decide cu privire la limita de cheltuieli

Determina cât de mult aveți la dispoziție pentru a acoperi cheltuielile de Crăciun în acest an. Când aveți în vedere această sumă asigurați-vă că utilizați doar banii pe care le-ați pus deoparte pentru Crăciun sau bani în plus pe care le puteți găsi în bugetul.

Atribuirea de bani pentru fiecare categorie

Se împarte banii peste diferitele categorii pe care le au. Aceasta înseamnă atribuirea unei valori specifice pentru fiecare cadou. Acest lucru este, de asemenea, util atunci când cele mai bune idei de cadouri. Având o sumă stabilită vă ajută să găsiți idei în acel interval de preț.

Faceți o listă de cumpărături

Crearea unei liste de cumpărături pentru vacanță.

Ar trebui să aveți una sau două idei din intervalul de pret pentru fiecare individ. Dacă vă faceți timp pentru a căuta documentele de vânzări ați putea fi capabil de a găsi unele mari cadouri pentru mai puțini bani decât în ​​buget sau ați putea fi capabil de a obține un cadou frumos acea persoană.

Urmăriți cheltuielile

Apoi, începe cumpărături cu lista ta.

Trebuie să luați, de asemenea, foaie de bugetul dvs. cu tine. Pe măsură ce achiziționați fiecare element cruce-l de pe lista si va scadea din totalul bugetului de funcționare de Crăciun. Acest lucru va permite să știi cum bugetul dvs. este de a face în orice moment și de a face mai ușor pentru a face ajustări între categorii, dacă este necesar. Urmărirea cheltuielilor dvs. este cea mai mare cheie pentru lipirea bugetului.

Sfaturi:

  1. Fa-ti o favoare și stick la un sistem numai în numerar. Punerea cadouri pe un card de credit face mai ușor de cheltuitoare. Acest lucru poate ajuta cu adevărat să rămânem la bugetul pentru concediu. Este o strategie de mare, dacă sunt scurte pe bani și pentru a face o mulțime de cumpărături la magazin.
  2. Profitați de vânzări Negre vineri. Cele mai mici preturi buster ușă puteți salva o mulțime de bani. Revizuirea listei și vânzările înainte de timp vă poate ajuta să maximiza economiile tale aici.
  3. Cumparaturi online, puteți economisi timp și bani ca tine magazin de comparație. Nu uitați să căutați codurile gratuit de transport maritim și de comandă în timp suficient pentru cadouri pentru a ajunge. Multe magazine online oferă economii suplimentare și de transport gratuit peste week-end Black Friday. Asigurați-vă că pentru a verifica vânzările Cyber ​​luni prea.
  4. Întotdeauna adăugați câteva cadouri în plus la lista de cumpărături. Aceste daruri ar trebui să fie generice în cazul în care primiți un cadou surpriza sau uita sa magazin pentru cineva. Se poate ușura mintea ta și de a salva de la codare pentru a găsi ceva în ultimul moment.
  5. Puteți câștiga bani în plus pentru a acoperi cheltuielile de vacanță luând pe un loc de muncă de vacanță. Acest lucru poate fi o soluție bună pe termen scurt în cazul în care ați uitat să buget pentru vacanța pe parcursul anului.
  6. Start de economisire în ianuarie pentru a face cumpărături de Crăciun mai ușor. Dacă ai pus deoparte bani în fiecare lună pentru a acoperi cheltuielile de Crăciun, nu va trebui să vă faceți griji despre găsirea de bani pentru cadouri sau excursii pe care doriți să preia sezonul de vacanță. Uită-te la suma pe care o cheltuiți în acest an și împărțiți-l de doisprezece. Aceasta este suma pe care ar trebui să salvați în fiecare lună. Dacă doriți să fie în măsură să-și petreacă mai mult, apoi încercați să setați deoparte un pic mai mult în fiecare lună. Salvarea $ 50 de dolari in plus in fiecare luna va va oferi 600 $ la Crăciun, în timp ce economisind 100 $ în fiecare lună îți va da un plus de $ 1.200 de.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.