Cum se va potabila si de conducere Condamnarea îmi afectează masina de asigurare?

Home » Insurance » Cum se va potabila si de conducere Condamnarea îmi afectează masina de asigurare?

Cum se va potabila si de conducere Condamnarea îmi afectează masina de asigurare?

Există o listă lungă de lucruri care pot afecta asigurarea mașinii. Un potabila si de conducere convingere este o încălcare majoră de trafic și, fără îndoială, va avea un efect negativ. Nici o companie de asigurări oferă o „out“ pentru o astfel de încălcare majoră.

Tarifele vor merge în sus

Presupunând că operatorul dvs. de asigurare auto a decis să păstreze afacerea, rata va merge în sus. Se va întâmpla în mod obișnuit la prima reînnoire după condamnarea este definitivă.

Acest lucru înseamnă că, dacă politica dvs. reînnoiește 1 ianuarie și condamnarea este definitivă 02 ianuarie, probabil că nu se va vedea o creștere a ratei pentru încă șase luni. Este posibil să fie o companie cu subscriitori stricte super care ar putea avea autoritatea de a face o schimbare imediată.

Cât de mult va merge sus?

Această întrebare este dificil să răspundă. Se va face o mare diferență în funcție de istoricul de conducere înainte. Dacă vă mutați dintr-un statut de conducător auto preferat în acest nou statut de conducător auto cu risc ridicat, aveți de gând pentru a vedea o schimbare uriașă. În unele cazuri, ar putea fi uitat la dubla prețul curent și, eventual, mai rău. Dacă ați fost deja un driver de risc ridicat, aceasta nu poate face o astfel de impact imens. Unele bazine de asigurare pentru conducătorii auto cu risc ridicat nici măcar nu a alerga înregistrările de conducere. Încă plătiți o rată ridicată, dar dacă ați fost deja de plată, nu s-ar putea vedea mult de o schimbare de preț. Cea mai mare parte starea de risc ridicat va fi incepand de peste si vi se va plăti rata ridicată atât de mult mai mult.

posibil Anulare

Poate operatorul de asigurare auto anula într-adevăr politica pentru o băutură și convingere de conducere? O anulare efectivă se întâmplă politica de mediu și este foarte rară. Majoritatea operatorilor de asigurare va lasa sa-l plimbare până la data de reînnoire.

Apoi, ei cu siguranta pot reînnoi non-politica de asigurare a mașinii.

Ele se numesc purtători de asigurare preferați pentru un motiv și că se datorează faptului că acestea nu permit conducătorilor auto cu încălcări majore de trafic pentru a continua în calitate de clienți. De multe ori, treizeci la patruzeci și cinci zile înainte de data de reînnoire reală pe care o va primi o notificare de non-reînnoire.

Dacă primiți o notificare de non-reînnoire, este o idee bună pentru a vorbi cu agentul de asigurare. Întrebați dacă există alte opțiuni pentru tine. Este important să se vorbească cu agentul dvs. mai ales dacă aveți un agent independent. Un agent de asigurare independent va avea, cel mai probabil, o altă companie de asigurări pentru a plasa afacerea. Apoi, vă puteți păstra același agent dumneavoastră familiar și sperăm mare.

Cât timp va afecta o condamnare dui asigurarea mașinii

Potabila si de conducere a lovit asigurarea mașinii timp de trei până la cinci ani. Un purtător tipic preferat poate face astfel încât să fie eligibile pentru a obține de asigurare cu ei după condamnarea este de trei ani, cu toate acestea va fi în continuare o taxă suplimentară de plată pentru o perioadă suplimentară de doi ani. Companiile de asigurări, fiecare face propriile reguli pentru modul în care acestea se ocupe de condamnări DUI. Standardul este că încălcarea va afecta rata de asigurare auto timp de cinci ani.

Cerința SR22

Multe state vor necesita un depozit SR22 pentru a monitoriza starea activă de asigurare auto.

Practic pentru că ați ridicat steaguri roșii cu privire la judecata în spatele volanului, statul vrea de verificare să mențină o acoperire de asigurare. Cu un depozit SR22 aplicat la politica de asigurare a mașinii, transportatorul de asigurare va notifica în mod automat starea de orice modificare a politicii dvs., cel mai important dacă politica este în stare activă sau anulată. SR22 nu este foarte scump, dar în acest moment orice creștere a politicii este o mulțime de goale.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.