Cum Single ar trebui să planifice altfel decât Cupluri pentru pensionare

Home » Retirement » Cum Single ar trebui să planifice altfel decât Cupluri pentru pensionare

 Cum Single ar trebui să planifice altfel decât Cupluri pentru pensionare

Vestea cea mare despre a fi singur pe măsură ce introduceți de pensionare este că planificarea dvs. de pensionare este de obicei mult mai puțin complex decât planificarea comparabilă pentru cupluri. Trebuie să te gândești în ceea ce privește speranța de venituri și nevoile dumneavoastră de viață și poate face acest lucru fără să vă faceți griji cu privire la modul în care alegerile tale afecteaza un partener.

Aici sunt patru decizii de planificare de pensionare, care single va dori să se uite la într-un mod diferit față de cuplurile vor.

1. Uită-te la viață numai anuități și opțiuni de pensii

Dacă ești suficient de norocos pentru a avea o pensie disponibil pentru tine, mai întâi trebuie să decidă dacă doriți să luați o sumă forfetară sau anuitate. Cu cât crezi că s-ar putea trăi, cu atât mai mult sens alegerea anuitate va face de obicei.

În cazul în care alegerea anuitate este potrivit pentru tine să ia în considerare opțiunea unică de viață. Această opțiune oferă maxim de venit pentru tine. S-ar putea lua în considerare, de asemenea, o rentă cu o opțiune numai de viață. Acestea nu sunt alegeri foarte bune pentru cupluri ca societățile de asigurare plăti mai puțin în cazul în care trebuie să acopere o speranță de viață comună. Dar simplu pot profita de opțiuni de plată mai mari decât de viață, care sunt disponibile.

2. Luați în considerare pe termen lung pentru asigurări

Multe cupluri se bazează pe unul pe altul pentru Caregiving mai târziu în viață. Ca un singur, poate doriți securitatea știind că au o acoperire de asigurare, în loc pentru a ajuta la reducerea costurilor de acoperire caregiving. Sunteți mult mai probabil să caute îngrijirea aveți nevoie, dacă aveți o politică de îngrijire pe termen lung, în loc pentru a ajuta la acoperirea cheltuielilor.

Ei nu sunt ieftine, dar ele nu aduc siguranța de a ști că nu va fi stresat cu privire la acoperirea nevoilor de viață mai târziu de îngrijire a sănătății care pot apărea.

3. Revendicarea de securitate socială este mai simplă

Dacă ești singur, fără căsătorii anterioare, care a durat 10 ani sau mai mult, atunci alegerile tale care pretind de securitate socială sunt destul de simple.

Vei primi mult mai mult de așteptare până la 70 de a pretinde. Pentru cele mai multe single-uri, se va face sens doar pentru a pretinde mai devreme, dacă aveți motive să credem că speranța de viață este mai scurtă decât media.

Dacă pretind înainte de a ajunge vârsta de pensionare completă și veți continua să lucreze, ai grija pentru câștiguri limita de securitate socială; ai putea ajunge din cauza banilor înapoi, dacă face prea mult. Odată ce ați trecut vârsta de pensionare limita câștigurile nu se mai aplică.

Dacă ești singur și să aibă o căsătorie anterioară, care a fost de zece ani sau mai mult opțiunile de securitate socială sunt un pic mai complexe. Ați putea fi capabil de a solicita un beneficiu conjugal bazat pe înregistra din dvs. câștigurile, iar mai târziu trece pe la dvs. suma de beneficii proprii. Dacă aveți un decedat fostul soț ar putea fi eligibil pentru o prestație văduvă / văduv pe baza lor de inregistrare câștigurile. Examinați toate opțiunile înainte de a pretinde.

4. Exploreaza alternative Stiluri de viață

Ca un singur, puteți merge pe o nouă aventură oricând. gândit vreodată despre viața de peste mări? Aruncati o privire la cât de mult pensionare în străinătate poate costa; ați putea fi surprins să găsească unele opțiuni foarte accesibile. Ce zici de viata pe drumul care călătoresc în stil RV în pensionare? Puteți găsi grupuri pentru a călători cu prietenie și distracție.

Ai putea închiria, de asemenea, o cameră în casa ta pentru a aduce în unele venituri suplimentare sau de călătorie de ședere în casele altor oameni. Sau poate vrei doar să se mute într-un alt stat. În unele state, pensionari plătesc taxe mai mici mult mai mult decât în ​​altele. Acestea sunt toate deciziile care sunt mai ușor de a face ca un singur.

Orice este posibil, așa că nu dețin înapoi. Începe planificarea călătoriei dumneavoastră de pensionare.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.