Cum venitul Investiția strategie funcționează

Home » Investing » Cum venitul Investiția strategie funcționează

Cum venitul Investiția strategie funcționează

Când stabiliți portofoliul de investiții, firma de brokeraj, agent de custodie la nivel mondial, înregistrat consilier de investiții, societate de administrare a activelor, planificator financiar, sau companie fond mutual va cere să identifice strategia de investiții aveți de gând pe utilizarea pentru a gestiona banii. De cele mai multe ori, o vor face în formularul de cont, având selectați dintr-o listă de verificare pre-existente, care ar putea include lucruri cum ar fi, „conservarea capitalului“, „creștere“, „speculații“, și „venituri“.

 Acestea sunt cunoscute ca un mandat de investiții. E ultima – investiție de venit – pe care vreau să vorbesc cu tine despre în acest articol.

Ce este o strategie de investiții venit? Cum functioneazã? Care sunt beneficiile și neajunsurile sale? De ce l-ar alege pe cineva alternativele? întrebări excelente, toate. Să se îngropa în ele, astfel încât să apară o mai bună înțelegere a tipurilor de investiții care ar putea avea loc într-un portofoliu de strategii de venit, precum și costul de oportunitate vei suporta prin faptul că nu a opta pentru una dintre celelalte abordări comune.

1. Ce este un venit Investind strategie?

Expresia „strategie de investiții venit“ se referă la punerea împreună un portofoliu de active adaptate în mod specific pentru a maximiza venitul anual generat de pasiv exploatațiile. Într-o mai mică măsură, menținerea puterii de cumpărare după ajustarea inflației este importantă. O preocupare terțiară este de creștere, astfel încât efective reale dividende, dobânzi, și chiriile sunt în creștere mai rapidă decât rata inflației.

2. Care este obiectivul de a investi venituri de strategie?

Motivul pentru care investitorii pus împreună un portofoliu de venit este de a produce un flux constant de bani, care pot fi cheltuite în prezent, pompata dintr-o colecție de active cu randament mai mare decat media; în numerar, care pot fi folosite pentru a plăti facturile, cumpara alimente, medicamente de cumpărare, sprijină acțiuni caritabile, se acoperă de școlarizare pentru un membru al familiei, sau în orice alt scop.

3. Ce tipuri de investiții sunt utilizate pentru a construi o strategie de portofoliu venit?

Alocarea activelor specifice între diferitele clase de active vor varia în funcție de dimensiunea portofoliului, ratele dobânzilor disponibile la momentul portofoliului este construit, și o serie de alți factori, dar, în general, o strategie de venit va necesita unele amestec de:

  • Sigur, sigur, dividend de plată a stocurilor de blue chip cu bilanțurile conservatoare, care au o lungă istorie de menținerea sau creșterea dividendului pe acțiune chiar și în timpul recesiunilor economice oribile și blocări ale pieței de valori
  • Obligațiuni și alte titluri cu venit fix, inclusiv titluri de stat, obligațiuni corporative și obligațiuni municipale, pot fi adecvate în funcție de caracteristicile fiscale ale contului (de exemplu, nu v-ar deține obligațiuni municipale duty-free într-un IRA Roth sau un alt adăpost fiscală în aproape orice set imaginabil de circumstanțe)
  • Imobiliare, incluzând atât dreptul de proprietate în întregime a proprietății (probabil printr-o societate cu răspundere limitată) sau prin trusturi de investitii imobiliare, cunoscut sub numele de REITs. Acestea din urmă au semnificativ diferite profiluri de risc, iar investitorul poate fi diluat din capitaluri proprii sale în cazul în care echipa de management nu este suficient de conservatoare, dar un REIT bine achiziționat-poate duce la crearea de bogăție substanțială. De exemplu, în timpul ultimei colapsul pieței în 2008-2009, unele REIT-uri au pierdut 60%, 70%, 80% + din valoarea lor de piață sub formă de dividende de închiriere au fost tăiate. Investitorii care au cumparat aceste titluri ca lumea se destrama au deja, în unele cazuri, a extras întreaga lor prețul de cumpărare în dividende în numerar agregate (Conducerile au fost rapid pentru a le transforma din nou când condițiile îmbunătățite în care acestea sunt cerute de lege pentru a distribui 90% din câștigurile nete ale acestora pentru a beneficia de scutirea de impozit pe profit) și sunt acum de colectare 15% sau 20% + dividende randamentele-la-cost cu o schimbare
  • Stăpânește parteneriat limitat, sau MLPs. Acestea sunt parteneriate speciale tranzacționate public limitate, care pot fi extrem de complex din punct de vedere fiscal, care oferă posibilitatea de a proteja distribuțiile din impozitul datorat lucruri, cum ar fi cote de amortizare sau de epuizare. MLPs sunt în primul rând, deși nu exclusiv, găsite în industria de active dure, în special cele în și în jurul energiei, cum ar fi conducte și rafinării. Investitorii de venituri ar trebui să fie extrem de precaut cu privire la deținerea MLPs într-un cont de brokeraj care are capacitatea de marjă, din cauza unei situații care se poate dezvolta în care nu vindeți exploatațiile dvs., dar, în scopuri fiscale, acestea sunt considerate vândute, declanșând câștigurile de capital impozitele și forțând te pentru a strange bani. Detaliile sunt mult dincolo de domeniul de aplicare al acestui articol, dar dacă dețin MLPs, creați un brokeraj sau custodie cont separat numai numerar. (Dacă aveți o valoare netă de dimensiuni decente, și sunt extrem de aversiune față de risc, s-ar putea dori chiar să le dețină printr-o societate cu răspundere limitată, special creat.)
  • fonduri comune de investiții Royalty. Acestea sunt tranzacționate public fonduri fiduciare (de la diferite trusturi de investiții unitate de bază), care, în multe cazuri, nu sunt autorizate să crească, dar în loc să dețină o colecție de active care trebuie să fie gestionate, iar veniturile distribuite de către mandatar, de multe ori o bancă. Aceste trusturi tind să dețină dreptul de a redevențe asupra puțurilor de petrol și gaze naturale, ceea ce le face extrem de volatile. Mai mult decât atât, ei au o viață finite. Va veni un punct în care acestea vor expira și dispar deci trebuie să facă absolut sigur că plătesc un preț relativ rațional la rezervele dovedite la o estimare conservatoare a valorii probabil primite pentru marfa atunci când este vândut. Aceasta este o zonă în care este cel mai bine să nu calce decât dacă ești un expert pentru ca sunt cel mai probabil, vor pierde bani. Cu toate acestea, ele pot fi instrumente minunate în condițiile potrivite, la prețul corect, pentru cineva care are o înțelegere profundă a piețelor de energie, minerale, sau de mărfuri.
  • conturi de pe piața monetară, fondurile mutuale de pe piața monetară, și alternativele acestora. Deși nu sunt același lucru – un cont de pe piața monetară este un tip de produs asigurat FDIC oferit de o bancă în timp ce o piață monetară fond mutual este un fond mutual special structurat, care investește în anumite tipuri de active și care este prețul acțiunilor legați la $ 1.00 – atunci când ratele dobânzilor sunt ample în raport cu inflația, aceste două alternative de numerar poate fi un mod minunat de a parca fondurile excedentare. În anii 1990, de exemplu, ai putea pune cu ușurință 10%, 20%, 30% + din portofoliul dumneavoastră în fonduri de pe piața monetară și să colecteze 4% sau 5% + pe banii fără a lua oricare dintre riscurile pe care le întâlniți în stocuri, reale Estate, sau cele mai multe alte clase de active.
  • active exotice sau non-standard, cum ar fi certificatele de impozit-lien sau de proprietate intelectuală (drepturi de autor, mărci comerciale, brevete, și acorduri de licențiere) poate fi o mina de aur pentru dreptul de tipul de persoană care înțelege ceea ce el sau ea face. Am facut recent un studiu de caz pe blogul meu personal de compozitor Dolly Parton, care a acumulat o avere persoana estimata intre 450 de milioane de $ și 900 de milioane de $, mai ales pe partea din spate a unui portofoliu de 3.000 de drepturi de autor cântec, pe care a folosit pentru a finanța un imperiu parc tematic care pompe acum bani în buzunarele ei din vânzarea de bilete, cazare hotel, restaurante, drepturi de licențiere, și suveniruri. Nu călcați aici, dacă nu știi ce faci, pentru că ar putea fi dezastruoase.
  • Rezervele de numerar, de multe ori constând în verificarea asigurat și conturile de economii FDIC și / sau certificate de trezorerie din SUA, care sunt singurele pe scară largă în numerar echivalent acceptabil atunci când siguranța absolută a principalului nu este negociabilă. În mod ideal, un portofoliu de strategii de venit va avea suficient bani pe mână pentru a menține în valoare de plăți de cel puțin 3 ani în cazul în care celelalte active generatoare de dividende opri, dobânzi, chirii, drepturi de autor, venituri de licențiere sau alte distribuții.

4. Care sunt argumentele pro și contra unui venit Investind Strategia portofoliului?

Cel mai mare avantaj de a opta pentru o strategie de venit este veți obține mai mulți bani în avans. Cel mai mare dezavantaj este ca codru o mulțime de avere viitoare, deoarece exploatațiile dvs. trimit bani de rezervă pentru tine, nu reinvestind pentru creștere. Este foarte dificil pentru o companie ca AT & T sau Verizon, care este de transport maritim cea mai mare parte a profitului pe ușă într-un dividend de numerar atât de grăsime este mai mult decât de două ori pe care a oferit pe piața de capital în ansamblu, să crească la fel de repede ca o afacere ca Chipotle mexican Grill, care este considerabil mai mic și își păstrează câștigurile sale pentru a deschide noi locații.

In plus, este mult mai dificil pentru un investitor strategie de venit pentru a profita de lucruri, cum ar fi efectul de levier impozitul amânat, deoarece cea mai mare parte a veniturilor va veni sub formă de plăți în numerar astăzi, ceea ce înseamnă plăți fiscale în anul primit.

5. Ce tipuri de investitori ar opta pentru o strategie de portofoliu venit?

În mod copleșitor, cei care preferă abordarea strategiei de venit se încadrează într-una din cele două tabere. Primul este cineva care este retras și vrea să trăiască pe banii lui sau ei la gradul maxim posibil fără invadarea prea mult principal. Optând pentru mai lentă creștere, stocuri mai mari plăți, obligațiuni, imobiliare și alte active, el sau ea poate realiza acest lucru.

Al doilea este o persoană care primește o mulțime de bani într-un fel de cadou neașteptat – vinde o afacere, câștigând o loterie, moștenind de la o rudă, oricare ar fi. În cazul în care banii ar putea face o mare diferență în standardul lor de viață, dar care doresc să se asigure că e acolo pentru tot restul vieții lor, s-ar putea opta pentru strategia de venit pentru a servi ca un fel de salariu ia-acasă a doua sau a treia. Imagine un profesor câștigând $ de 40.000 de căsătorit cu un manager de birou câștigând $ 45.000. Împreună, ei fac $ 95.000 de înainte de taxe. Acum imaginați-vă ei cumva vin în $ 1.000.000. Deplasându-se cu o strategie de venit care produce, să zicem, 4% plăți anuale, acestea pot lua un cec de 40.000 de $ din anul lor portofoliu, creșterea venitului gospodăriei la $ 135.000 de, sau mai mult de 42%. Aceasta se va face o mare diferență la standardul lor de viață și le dau o vor bucura de mai mult de a avea chiar mai mult capital atunci când acestea sunt mai în vârstă. Cei 1.000.000 $ servește ca un fel de dotare de familie, la fel ca un colegiu sau universitate; bani care nu este cheltuit, dar dedicat exclusiv pentru producerea de fonduri spendable pentru alte scopuri.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.