De beste manieren om geld Blogging voor beginners

Home » Online Business » De beste manieren om geld Blogging voor beginners

De beste manieren om geld Blogging voor beginners

Kun je echt geld te verdienen met bloggen door het draaien van uw persoonlijke passies, kennis of ervaring in een reële inkomen op het internet?

Bijna een decennium na de Wall Street kernsmelting, zijn mensen nog steeds vinden het moeilijk om verliezen uit het verleden te herstellen en rond te komen. Minder en minder van ons kan rekenen op een stabiel, baan voor het leven, en voor degenen die zijn zo gelukkig, het salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden (indien aanwezig) zijn nauwelijks genoeg om onze basisbehoeften te voldoen.

Ten tweede baan, anyone? In Amerika, tweeverdieners zijn de norm, maar denk aan de verkwisting wrakken op uw dagelijks leven. Je bent zo uitgeput tegen de tijd dat je thuis van het werk, je nauwelijks genoeg tijd en energie om eten klaar te maken en te helpen de kinderen met hun huiswerk. Zelfs dat wordt moeilijk als je werkt op meer dan één plaats, zowel ‘s avonds of in het weekend.

De realiteit is dat we verhuizen naar een freelance en gig economie waar steeds meer mensen om geld te verdienen op hun eigen voorwaarden door middel van een kant drukte. En van de meest populaire kant hustles is om een ​​online aanwezigheid te creëren en geld verdienen bloggen.

Het is geen verrassing dat meer en meer mensen zijn op zoek naar informatie over hoe u een online bedrijf te starten om extra inkomen (of zelfs full-time inkomen) op het internet te genereren.

Het internet heeft gemaakt bloggen mainstream, tot het punt waar kan er meer dan een half miljard blogs online als je dit artikel leest.

Terwijl het genereren van inkomsten is niet de enige reden (of zelfs de beste reden) om te bloggen, hoeft mogelijkheden bestaan ​​voor mensen om aanvullend inkomen met een blog te maken.

Als je nieuw bent bij bloggen zijn of zijn onlangs begonnen met een blog, gefeliciteerd! Ik hoop dat uw belangrijkste motivatie is om waardevolle content te bieden voor uw lezers, want dat is hoe je als expert in uw niche op de lange termijn vast te stellen.

Echter, er is niets mis met het maken van wat extra geld door middel van bloggen en een aantal eenvoudige methoden bestaan ​​voor het verkrijgen van de bal aan het rollen.

Het zou vanzelfsprekend moeten zijn dat om geld te verdienen met een blog is het het beste om te beginnen door te kiezen voor een winstgevende niche in de markt; iets waar sprake is van een bewezen markt die kruist met uw eigen passies, interesses en expertise.

Zodra je dat hebt gedaan, het is gewoon een kwestie van de website van het verkeer, het bouwen van uw e-mail abonnee lijst, en het maken van geld online. Laten we eens een kijkje bij enkele van de snelste, eenvoudigste en meest rendabele manieren waarop u ca online geld te verdienen met een blog.

1. Google Adsense

Google Adsense zou de snelste en gemakkelijkste manier voor een beginner om te beginnen met het verdienen van passief inkomen met een blog. De fundamentele ideeën achter Adsense is dat je Google Ads kunt weergeven op uw website en wanneer een bezoeker klikt op die advertenties krijg je een percentage van de advertentie kosten. Je hebt zeker zijn advertenties op de websites van anderen gezien; U kunt deze advertenties worden weergegeven op uw blog of website.

Adsense is een contextuele reclame-netwerk dat partner (zakelijke) advertenties plaatsen op uw website. Het is gemakkelijk om het opzetten van-alles wat je hoeft te doen is kopiëren en plakken wat code gegeven aan u van Google in de plaatsen die u wilt dat de advertenties op uw website te verschijnen.

Google geeft vervolgens advertenties van adverteerders die een match op de inhoud van uw website, zodat idealiter bezoekers van uw website zien relevante advertenties zijn.

Maak je geen zorgen dat uw blog niche niet in staat zal zijn om de kwaliteit van advertenties te vestigen op uw site. Google Adsense is een van de grootste netwerken op het web, dus je moet een gezond genoeg lijst met aanklikbare sites aan uw lezers aan te trekken te krijgen.

En Google is slim genoeg om alleen advertenties op uw website die aan de inhoud van uw website relevant zijn, dus in veel gevallen kan dit de gebruikerservaring op uw site te verbeteren en de advertenties kunnen nuttig zijn.

Zorg ervoor dat uw inhoud is van de hoogste kwaliteit!

Hoewel Adsense is een populaire optie, denk ik dat affiliate informatie marketing is ook een uitstekende manier om vrijwel passief inkomen online te maken.

2. Amazon Associates

Amazon Associates is de lange opgericht in-house affiliate programma uit te voeren door Seattle-based Amazon.com-de grootste online retailer in de wereld van vandaag.

Het biedt bloggers de kans om commissies te verdienen door te adverteren Amazon producten op uw-website verstrekt bezoekers click-through van uw blog naar Amazon.com en een aankoop.

Het basisidee met Amazon Associates is dat je een tracking link die uniek is voor u die is gekoppeld aan elk verkocht op Amazon.com product kunt krijgen. Als iemand klikt op de link op je blog en gaat terug naar Amazon en koopt het item, wordt u gecrediteerd met de verkoop.

Er zijn vele manieren waarop u kunt Amazon producten op uw website te promoten. Je zou een product catalogus (getrokken van Amazon.com) nemen op je blog kun je schrijven product reviews en link naar de producten die u adviseren op Amazon, en u kunt een pagina aanbevolen bronnen op uw website te hebben; om er een paar te noemen.

De ene valkuil Associates is dat het waarschijnlijk past bloggers die schrijven over merchandising, retail producten en winkels een eerlijke beetje. Logisch, het zal je prestaties helpen als bezoekers op uw website al voorbestemd om te kopen.

Het programma werkt door het verkrijgen van Amazon links, banners of widgets (bv slideshows, ‘Mijn favorieten’, ‘Wish List Widget’) op uw pagina’s.

Een bijkomend voordeel is dat als iemand klikt op een link van uw website naar Amazon en eindigt het kopen van meerdere items (niet alleen het item dat u te bevorderen) dan zou je krediet te krijgen voor de hele koop! Stel je voor dat een boek aanraden op Amazon, uw bezoeker gaat naar Amazon om een ​​boek te kopen – en terwijl ze er zijn ze uiteindelijk het kopen van een nieuwe tv, een Sony PlayStation, en een aantal andere dingen … je krijgt krediet voor alle verkoop. Niet alleen dat, maar alle verkopen die worden gemaakt in de volgende 15 dagen na die klant worden bijgeschreven op je net zo goed.

Een andere manier om geld te verdienen met Amazon is door het digitale boeken te publiceren op Amazon Kindle.

3. Affiliate Marketing voor digitale producten

Zoals ik hierboven vermeld, een van mijn favoriete manieren om geld te verdienen op het internet is door het bevorderen van digitale informatie producten als affiliate.

Net zoals Amazon.com is een marktplaats van fysieke goed verkocht op het internet; er zijn ook marktplaatsen van digitale producten die worden verkocht op het internet ook.

Een van de meest populaire digitale product marktplaatsen is Clickbank.com . U kunt de Clickbank markt zoeken naar producten met betrekking tot uw markt en te bevorderen op uw website, schrijf product reviews, etc.

Net als bij Amazon, als iemand klikt op de link en gaat terug en koopt het product dat u bevorderen, zou je een commissie te krijgen voor een percentage van de verkoop.

Een aantrekkelijke eigenschap van het bevorderen van digitale informatie-producten is dat de commissies hebben de neiging om hoger dan die van fysieke producten zijn; die variëren van 10% tot 50% of zelfs hoger. Als voorbeeld, als iemand is de verkoop van een digitale informatie product voor $ 500 met een commissie van 50% – u kunt $ 250 per verkoop verdienen. Dit is veel hoger dan de commissies op fysieke producten als gevolg van de hoge winstmarges.

4. Maak E-books en Information Products

Regelmatig bloggen is het ideaal oefenterrein voor het maken van e-books , nog steeds een van de meest populaire vormen van informatie-producten die vandaag worden verkocht door online ondernemers.

Denk aan je blogs als “gratis” informatie die u aanbiedt aan de lezers om uw expertise aan te tonen. Met de tijd, worden ze je fans en zijn klaar voor meer diepgaande materiaal. Dit is uw kans om geld door te maken de presentatie van uw e-books te koop naast uw gratis blog.

Zorg ervoor dat het e-boek is gebaseerd op uw blog uitgang-niet simpelweg herkauwen wat ze al hebben gezien! Immers, deze mensen nu betalende klanten en zal boos op oude informatie te krijgen. Later, als je meer gevestigde en uw gearchiveerd materiaal wordt uitgebreider, poll uw lezers om te zien welke onderwerpen ze geïnteresseerd zijn in meer te leren over en potentieel welke onderwerpen van e-boeken die ze geïnteresseerd zijn in de aankoop zou zijn zou zijn.

Ook hier kunt u een e-boek te verkopen voor een veel hogere prijs dan een gewone boek en profiteren van een veel hogere winstmarge.

5. bieden een-op-een coaching

Dit is één van de snelste en gemakkelijkste manieren waarop u kunt uw expertise om te zetten in geld. Het feit dat je het publiceren van een blog en het verstrekken van informatie in uw markt maakt u een expert in uw niche. In veel gevallen willen mensen persoonlijk advies rechtstreeks van de expert in hun markt.

U kunt gewoon zetten een pagina op uw blog aanbieden van een-op-een coaching om eender welke vragen te beantwoorden of geef ze advies voor een knappe vergoeding.

Merk op dat ik vermeden zetten een specifieke dollar figuur op het bedrag dat u kunt maken met bloggen. Het zal neerkomen op uw arbeidsethos, je vaardigheden als schrijver, uw vermogen om doelgericht verkeer te genereren, en gewoon oud geluk. Het is een beetje zoals honkbal: iedereen speelde het als een kind, slechts een klein deel maken het naar de universiteit bal, een nog kleiner aantal professional te worden, maar alleen het neusje van de zalm is het aan de majors.

Je moet beslissen waar in het bloggen “big leagues” je wilt eindigen.

De realiteit is dat als meer en meer mensen uit alle hoeken van de wereld online komen, hoe moeilijker het zal worden om aandacht te online te gaan en het genereren van inkomsten. Dat is waarom het zo belangrijk is om zich te concentreren op het bouwen van uw e-mail lijst, zodat u kunt follow-up met uw bezoekers, het opbouwen van een relatie en de omzet te verhogen.

Dat gezegd zijnde, zijn er talloze succesverhalen die er zijn, en de formule voor succes is verrassend eenvoudig. Het is gewoon aan jou om het gedaan te krijgen!

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.